Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - سخنگوی علوم‌‌ پزشکی کرمان با اشاره به روند کاهشی کرونا در استان گفت: تعداد بیماران کرونایی در بیمارستان‌های کرمان به ۳۲ مورد رسیده است. - اخبار استانها -

سعید صحبتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با تبریک هفته سلامت اظهار داشت: هفدهم لغایت بیست و سوم اردیبهشت ماه هفته سلامت است که با توجه به تاثیرات مستقیم و جدی محیط اطراف، محیط زیست و در مجموع سیاره زمین بر روی سلامت ما شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما " به عنوان شعار امسال هفته سلامت انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نامگذاری روزهای این هفته بیان کرد: شنبه 17 اردیبهشت ماه با عنوان " نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت"، یکشنبه 18 اردیبهشت ماه با عنوان" نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در دستیابی به انرژی پاک" دوشنبه 19 اردیبهشت ماه با عنوان " نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در مدیریت حوادث و بلایا" و سه شنبه 20 اردیبهشت ماه نیز با عنوان " نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت" نامگذاری شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان با بیان اینکه چهارشنبه 21 و پنجشنبه 22 اردیبهشت ماه نیز به ترتیب با عنوان" نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها" و "نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تغذیه سالم از مزرعه تا سفره" نامگذاری شده گفت: "نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در کاهش کنترل مصرف دخانیات" عنوان آخرین روز از هفته سلامت امسال است.

وی با اشاره به اینکه هفته سلامت فرصتی است که هم مردم و هم مسئولان و سازمان‌های مردم نهاد توجه بیشتری به سلامت خود داشته باشند افزود: باید به این نکته توجه داشته باشیم که هر کس چه کاری می‌تواند انجام دهد که برای اینکه سلامت سیاره و محیط زیست خود را بیشتر حفظ کنیم.

صحبتی با بیان اینکه در دو سال قبل بیش از هر زمان دیگری مردم نگران سلامتی خودشان بوده و به سلامتی و موضوعات مرتبط با آن بیشتر توجه داشتند ادامه داد: در این دو سال دست‌اندرکاران و مدافعان سلامت بیش از همیشه در خدمت مردم بوده و جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های زیادی داشتند که یک نمونه آن تقدیم هشت شهید سلامت در استان کرمان است.

بیماران خاص و صعب العلاج کرمان با مشکل تامین دارو روبه‌رو هستندبرگزاری اردوی جهادی پزشکی در مناطق کم‌برخوردار جنوب استان کرمان به روایت تصویر600 بیمار در اردوهای جهادی بسیجیان کرمان از خدمات رایگان بهره‌مند شدند

وی با اشاره به اینکه با تلاش‌های انجام شده و همراهی و همکاری خود مردم خوشبختانه امسال شرایط شرایط قابل قبولی را در شیوع کرونا داریم گفت: خوشبختانه موج ششم بیماری را هم در استان کرمان کاملاً پشت سر گذاشتیم و در حال حاضر چهار شهرستان ما در وضعیت آبی، 17 شهرستان ما در وضعیت زرد و تنها دو شهرستان سیرجان و کوهبنان در وضعیت نارنجی قرار دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان به وجود 32 بیمار بستری کرونایی در استان کرمان اشاره کرد و افزود: موارد جدید بستری کرونایی در 24 ساعت قبل در استان کرمان دو مورد بوده، تعداد فوتی‌های روزانه کرونا در استان کاهش چشمگیری داشته و هیچ فوتی‌های قطعی کرونا در 24 ساعت گذشته در استان گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه سال قبل تنها چیزی در حدود 5 تا 10 درصد مردم واکسینه شده بودند گفت: تا کنون 2 میلیون و 333 هزار و 837 نفر از جمعیت بالای 12 سال در استان کرمان یعنی بالای 90 درصد مردم واکسن دوز اول، 2 میلیون و 61 هزار و 624 نفر دوز دوم و 875 هزار و 967 نفر دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

صحبتی با اشاره به مواردی که هنوز واکسیناسیون خود را تکمیل نکردند افزود: استقبال از تزریق دوز سوم واکسن کرونا و واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 12 سال در استان کم بوده است.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان استان کرمان اردیبهشت ماه هفته سلامت سمن ها نقش مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟