Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان تداوم آموزش‌های کاربردی از اثرات سوء مصرف مواد مخدر و نیز برنامه‌ریزی برای ساماندهی معتادان متجاهر و بازتوانی آنان را مورد تأکید قرار داد و گفت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان، پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی را در جهت آسیب شناسی و ارائه راهکارهای عملی حل معضل اعتیاد هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر اسدالله عباسی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به مخاطرات و عواقب سوء گرایش به مواد مخدر اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر باید به جریانی اجتماعی در همه گروه های سنی تبدیل شود .

وی استعمال مواد مخدر صنعتی و عوارض آن را خطرناک‌تر از مواد مخدر سنتی خواند و با تاکید بر لزوم آموزش موثر در خصوص اعتیاد و پیامدهای آن، پیشگیری را تنها رویکرد موثر دانست و تصریح کرد: صرف هزینه و بکارگیری ابزار و توان فردی و اجتماعی برای پیشگیری، به مراتب با ارزش‌تر و اثربخش تر از درمان و مقابله است.

استاندار گیلان بر لزوم نمایش زیبایی های گیلان و تلاش برای ساختن جامعه ای پویا و بانشاط تاکید کرد و افزود: باید افراد آسیب دیده اجتماعی به گونه ای ساماندهی شوند که پس از مرحله درمان ، با داشتن سلامت فردی و بهره گیری از مهارت های شغلی، به آغوش جامعه بازگردند.

دکتر عباسی هم افزایی همه دستگاه های دولتی و خصوصی و نیز فعالان اجتماعی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: باید برنامه ریزی ها و اقدامات، به صورت عملیاتی پیگیری شود زیرا برگزاری نشست های هم اندیشی و گفتمان به تنهایی تاثیری ندارند.

وی بر ساماندهی معتادان متجاهر و تلاش برای بازتوانی آنان تاکید کرد و گفت: روند ساماندهی تا درمان این افراد باید با رعایت کرامت انسانی باشد.

استاندار گیلان با ابراز گلایه از مدیریت نامطلوب سامانکده شهرداری رشت تاکید کرد: در جلسات تصمیم گیری استانی، باید شهردار حضور یابد.

وی همچنین تجهیز مرزها و مبادی ورودی استان به دستگاه های موادیاب را الزامی جدی خواند و گفت: با وجود امکانات اندک در استان، عملکرد حوزه مقابله با مواد مخدر قابل تقدیر است.

دکتر عباسی ادامه داد: همه مدیران باید به صورت جهادی و با اراده ای قوی، پای کار باشند و مبارزه با مواد مخدر را بخشی از وظایف مجموعه خود بدانند .

نماینده عالی دولت در گیلان هدایت پایان نامه های دانشجویی و تحقیقاتی به سمت حل معضل اعتیاد و مقابله با مواد مخدر را گامی مهم در حوزه آسیب شناسی و ارائه راهکار عملی دانست و تاکید کرد: دانشگاه های استان باید به تحقیق و پژوهش در خصوص این مسئله مهم توجه کنند.

وی استفاده از همه تجهیزات و توان اجرایی استان برای مقابله با مواد مخدر را نیز ضروری دانست و گفت: نباید اجازه دهیم به سبب کم توجهی عده ای، جوانان این مرز و بوم به ورطه نابودی کشانده شوند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان اسدالله عباسی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مبارزه با مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم

فیاض فر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خاتم گفت: با رصد ماموران انتظامی و وصول گزارش کشت خشخاش توسط افرادی با هویت معلوم در یکی از روستا‌های شهرستان یازده هزار بوته خشخاش کشف و معدوم سازی شد.

وی افزود: دستورات قضائی برای ورود به محل و دستگیری متهمان صادر و مقادیر قابل توجهی از گیاه خشخاش به منظور تهیه ماده مخدر تریاک کشف شد. 

او بیان کرد: مبارزه با مواد مخدر و مشروبات الکلی در هر سطح از تولید، توزیع و مصرف، همواره یکی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی شهرستان بوده است، چنانچه فرد یا افرادی نسبت به کشت مواد مخدر اقدام نمایند یا زمین و مزارع خود را در اختیار افرادی جهت کشت خشخاش یا شاهدانه برای تولید انواع مواد مخدر قرار دهند، ضمن برخورد قانونی با تمام افراد دخیل در این فرآیند، امکان تعقیب قانونی برای مالک زمین محل کشت هم وجود خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • چالش حضور برنامه‌ریزی نشده اتباع خارجی در پردیس
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران