Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه در ایام کرونا منطقه ۴ همواره نقطه داغ ما در بحث کووید ۱۹ محسوب می‌شد، گفت: این منطقه چه در بخش بستری و چه در حوزه مرگ و میر بیشترین آمار را به خود اختصاص داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی در جریان شصت‌وسومین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه نباید شرایط فعلی را پایان کووید 19، دانست اظهار کرد: این اشتباه راهبردی است که بگوییم کرونا به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برنامه‌ریزی‌هایی برای ادامه مقابله با این بیماری طراحی شده است.

وی تصریح کرد: اصولا بحران در تهران به خصوص بحران‌هایی که از جنس نرم‌افزاری باشد با چالش‌هایی همراه خواهد بود و یکی از چالش‌هایی که ما در بیماری کرونا با آن روبرو بودیم تمرکز جمعیتی در تهران بود که در برخی از مناطق ما با تمرکز جمعیتی بالایی روبرو بودیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: به عنوان مثال منطقه 4 شهر تهران که نزدیک به یک میلیون و صد هزار نفر جمعیت دارد در ایام کرونا همواره نقطه داغ ما در بحث کووید 19 محسوب می‌شد به طوریکه چه در بخش بستری و چه در حوزه مرگ و میر ما بیشترین آمار را در منطقه 4 داشته‌ایم.

زالی با بیان اینکه متاسفانه زیرساخت‌های حوزه درمانی در شهر تهران در سالهای اخیر متناسب با جمعیت توسعه و رشد پیدا نکرده گفت: در این بخش ما با محرومیت‌هایی روبرو هستیم به طوریکه سرانه تخت‌های دولتی در تهران بسیار پایین‌تر از استانهای دیگر است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به اینکه از آغاز بیماری کرونا 118 بیمارستان در تهران درگیر این بیماری شدند، گفت: 67 درصد از خدمات در ارتباط با بیماری کرونا در بیمارستان‌های دانشگاهی و مابقی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، ارتش و ... ارائه شده است و این مسئله می‌تواند به عنوان یک رکورد ملی و حتی بین‌المللی محسوب شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در کمتر از 24 ساعت در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران در ایام کرونا خاطرنشان کرد: 5 میلیون و 400 هزار نفر از آغاز کرونا به بیمارستان با عنوان این بیماری مراجعه کرده‌اند که در این بخش دو میلیون و 700 هزار نفر خدمات لازم را در این حوزه دریافت داشته‌اند.

زالی با بیان اینکه پیک پنجم یکی از سخت‌ترین امواج بیماری کرونا محسوب می‌شد، گفت: بدون اقرار باید گفت که در ایام کرونا هیچ‌یک از مراجعه‌کنندگان با مشکلاتی روبه‌رو نشدند و تمام افراد خدمات مناسبی دریافت کردند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در پایان گفت: تا روز گذشته 26 میلیون واکسن کرونا تزریق شده است که 10 میلیون و 800 نفر دوز اول، حدود 9 میلیون دوز دوم و حدود 5 میلیون نفر نیز دوز سوم را دریافت کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونا در تهران ایام کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۷۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان