Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@03:19:42 GMT

حجم آب سد زاینده‌رود ۳۹۱ میلیون مترمکعب است

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۸۸۰۲

حجم آب سد زاینده‌رود ۳۹۱ میلیون مترمکعب است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: امروز حجم آب سد زاینده‌رود ۳۹۱ میلیون مترمکعب است که این عدد در سال گذشته ۴۱۳ میلیون مترمکعب و پنج درصد کاهش یافته و در متوسط درازمدت ۹۴۶ میلیون مترمکعب بوده که امسال ۵۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، امروز _بیستم اردیبهشت ماه_ حسن ساسانی، با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود با توجه به تحویل نوبت حقابه کشاورزان شرق اصفهان، اظهار کرد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ورودی سد زاینده رود ۶۵۵ میلیون مترمکعب بود که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۵۳۶ میلیون مترمکعب و در بلندمدت ۸۷۱ میلیون مترمکعب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ورودی سد زاینده‌رود نسبت به پارسال ۲۱ درصد افزایش و نسبت به متوسط بلندمدت ۲۵ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اضافه کرد: امروز حجم آب سد زاینده‌رود ۳۹۱ میلیون مترمکعب است که این عدد در سال گذشته ۴۱۳ میلیون مترمکعب و پنج درصد کاهش یافته و در متوسط درازمدت ۹۴۶ میلیون مترمکعب بوده که امسال ۵۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

ساسانی ادامه داد: خروجی سد زاینده رود از ابتدای سال آبی جاری تا امروز ۴۸۸ میلیون مترمکعب بوده است که در مقایسه با سال گذشته که ۳۰۴ میلیون متر مکعب بوده ۵۹ درصد افزایش و نسبت به بلندمدت که ۶۵۰ میلیون متر مکعب بوده ۲۶ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی افزود: امروز متوسط ورودی سد زاینده رود ۶۰ و متوسط خروجی سد ۸۰ مترمکعب بر ثانیه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره وضعیت بارش‌ها، توضیح داد: مطابق پیش بینی هواشناسی، بهار کم بارشی را انتظار داشتیم و بارش‌ها در این فصل کمتر از نرمال بوده است.

ساسانی درباره برخی نگرانی‌ها برای تأمین آب شرب، تصریح کرد: با گرم شدن تدریجی دما مصارف افزایش خواهد یافت و صرفه جویی در تمامی موارد مصرف با توجه به کاهش ورودی‌های سد زاینده‌رود انتظار می‌رود تا از تابستان با حداقل چالش ممکن عبور کنیم.

کد خبر 574110

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حجم آب سد زاینده رود سد زاینده رود کاهش آب مخزن سد زاینده رود ذخیره سد زاینده رود شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت آب منطقه ای اصفهان میلیون مترمکعب سد زاینده رود سال گذشته درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

هند طی ماه میلادی گذشته، نفت بیشتری از روسیه و نفت کمتری از عراق و عربستان سعودی وارد کرد.

به گزارش ایسنا، پالایشگاه‌های هندی از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ که باعث شد غرب، مسکو را هدف تحریم‌های گسترده‌ای قرار دهد، مشتری نفت روسیه شده اند. آمارهای مقدماتی نشان داد روسیه در آوریل، بزرگترین صادرکننده نفت به هند ماند و پس از آن، کشورهای عراق و عربستان سعودی در رتبه دوم و سوم ایستادند.

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، خرید نفت را در آوریل نسبت به ماههای قبل، ۱۳ تا ۱۷ درصد افزایش داد. واردات نفت هند از عراق، به میزان ۲۰ تا ۲۳ درصد کاهش یافت.

طبق آمار شرکت مالی LSEG، انتظار می‌رود واردات نفت از روسیه به هند در ماه مه، به ۱.۱ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

تحلیل رویترز با استفاده از آمار رصد نفتکش، نشان داد در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ که در ۳۱ مارس به پایان رسید، سهم نفت خاورمیانه از کل واردات نفت به هند به ۴۶ درصد رسید که پایین‌ترین رکورد از سال ۲۰۰۲-۲۰۰۱ است و در مقایسه با ۵۵ درصد سهم نفت خاورمیانه در سال مالی قبلی، کمتر است. علت اصلی این کاهش، افزایش خرید نفت از روسیه بوده است که به تنهایی، در حدود ۳۵ درصد از کل واردات نفت به هند در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳، سهم داشت.

بر اساس گزارش رویترز، نفت روسیه به دلیل این که با تخفیف عرضه می‌شود، ارزان‌تر از گریدهای نفتی مشابه در آسیاست اما گفته می‌شود پالایشگاه‌های هندی حاضر نیستند نفت روسیه را که با نفتکش‌های شرکت سوفکامفلوت حمل شده است، دریافت کنند زیرا نگران نقض تحریم‌های آمریکا علیه روسیه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تورم در ترکیه به ۷۰ درصد رسید
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • ین ژاپن بالا رفت
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید