Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@22:46:21 GMT

شهرداری همدان شتاب‌دهنده کسب‌وکارهای دانش بنیان ایجاد کند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۹۲۶۵

شهرداری همدان شتاب‌دهنده کسب‌وکارهای دانش بنیان ایجاد کند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید بادامی نجات سه شنبه در جلسه صحن شورای اسلامی همدان عنوان کرد: با توجه به نوع فعالیت و کار شهرداری راه‌اندازی شتابدهنده برای مدیریت شهری ضرورتی اجتناب ناپذیر است می‌توان با بهره گیری از ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در فعالیت‌ها از آنها استفاده کرد.

وی با اشاره به راه‌اندازی و نهادینه شدن شتابدهنده‌ها در کشور، اضافه کرد: در شهر همدان چند شتابدهنده در حوزه‌های مختلف راه اندازی شده و وظیفه این شتابدهنده‌ها این است که تیم‌های مختلف دانشگاهی تشکیل و ایده‌ها را جذب کرده و رویدادی را در دانشگاه با برگزاری فراخوان برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان در این زمینه در دوره پنجم شورا دو دوره با عنوان " ایده شهر" طرح شتاب دهنده راه‌اندازی کرد.

بادامی‌نجات با بیان اینکه شهرداری همدان بستر راه‌اندازی شتاب‌دهنده‌ها در فرهنگسرای کسب و کار را دارد، اظهار داشت: می‌توان با این امر در زمینه مدیریت شهری تیم‌هایی را تشکیل داده و ایده‌ها را جذب و از آنها تجاری سازی کرد.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند یک شتاب‌دهنده بزرگ در عرصه کسب و کارهای دانش بنیان حوزه مدیریت شهری ایجاد کند، گفت: شتابدهنده فرصت و بستر مناسب بهره‌گیری از ایده‌های دانش بنیان در مدیریت شهری است و شهرداری می‌تواند در راه اندازی این مهم نقش مؤثر داشته باشد.

بادامی نجات با بیان اینکه شتاب دهنده‌ها سودآور بوده و هزینه بر نیستند، گفت: شهرداری هم می‌تواند در این زمینه وارد شده و درآمدزایی داشته باشد و از مراکز دانشگاهی و علمی که خلاقیت و ایده‌هایی دارند حمایت کند همچنین از همه مهمتر اینکه نیازهای شهرداری را به صورت بومی می‌توان تولید کرد.

این عضو شورای اسلامی شهر همدان در ادامه صحبت‌های خود، با اشاره به مصوبه طرح بهنام، یادآور شد: بر اساس مصوبه این طرح شهرداری همدان با محوریت سازمان فناوری اطلاعات موظف است زمینه‌های لازم جهت راه اندازی شتابدهنده تخصصی مدیریت شهری را به منظور ایجاد بسترهای خلاقیت و نوآوری در اقشار مختلف را فراهم کند.

وی ادامه داد: شتابدهنده‌ها، ترویج تفکر و روحیه کارآفرینی میان شهروندان تسهیل و تقویت ارتباط بین شهرداری‌ها، جامعه، علم و صنعت کمک به افزایش ثروت در شهر با توسعه اقتصاد دانش‌محور و کمک به تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و دستاوردهای فناورانه و نوآوران شهری و حل مسائل شهری و شهرداری را به دنبال دارد.

این عضو شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: برای اجرای شتاب دهنده می‌توان از ظرفیت مرکز پژوهش‌های شورا، سازمان فناوری و اطلاعات با مشارکت مراکز دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان استفاده کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های استان آمادگی همکاری با مدیریت شهری را در راه‌اندازی شتابدهنده را دارند، یادآور شد: تأثیر پذیری و تأثیرگذاری دانشگاه‌ها بر محیط اطراف نکته مهمی است که باید به آن توجه کنیم و به وضوح آن را در شهر ببینیم.

بادامی‌نجات با اشاره به موفقیت اجرای شتابدهنده‌ها در شهرهای تهران و مشهد و اینکه این شهرها اکنون از شتابدهنده به احداث کارخانه‌های نوآوری رسیده‌اند، گفت: پس از راه‌اندازی شتابدهنده، می‌توان بستر بزرگ‌تری برای فعالیت شرکت‌های استارتاپی و سایر عوامل و عناصر اکوسیستم نوآوری که به نوعی با موضوع مدیریت شهری مرتبط بوده و می‌توانند همکاری‌های لازم را داشته باشند، فراهم کرد.

وی افزود: با توجه به فراهم ساختن زیرساخت‌های نوآورانه در فرهنگسرای کسب و کار، شهرداری همدان می‌تواند بسترساز نوآوری و کسب و کارهای نوآورانه باشد.

کد خبر 5486332

منبع: مهر

کلیدواژه: همدان شهرداری همدان بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گروههای جهادی بسیج سازندگی احتکار خراسان رضوی آلودگی هوا ایلام مشهد گردشگری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز راه اندازی شتابدهنده راه اندازی شتاب دانش بنیان شهرداری همدان شتابدهنده ها شورای اسلامی مدیریت شهری بادامی نجات شتاب دهنده یادآور شد شهر همدان دهنده ها ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل گفت: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانشگاه را با حمایت قسمت‌های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرداری اصفهان، مجمع کلان‌شهرها و به‌طور ویژه مشهد، پلیس‌راهور، شهرک علمی و تحقیاتی و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این رویداد در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان وزارت کشور، معاونت ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان منعقد شد که در آنجا با معرفی شهرداری اصفهان به‌عنوان پایلوت حوزه حمل‌ونقل آغاز شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه محورهای همکاری مشخص شده بود که در آن شهرداری نیازهای فناورانه را مطرح می‌کرد، ادامه داد: وزارت کشور نیازها را با نیازهای ملی و شهرهای دیگر تطبیق می‌داد، معاونت ریاست جمهوری نیز شرکت‌های دانش‌بنیان را معرفی و حمایت مالی و مشترک با شهرداری انجام می‌دادند تا طرح‌ها به نیازهای شهر کمک کند.

حق‌شناس با بیان اینکه نخستین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان سال گذشته با هدف اینکه محصولاتی که خروجی این تفاهم‌نامه بود را به سایر شهرها ارائه دهیم، گفت: محل برگزاری را دانشگاه صنعتی در نظر گرفتیم به دلیل وسعتی که در محل شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد و همکاری که دانشگاه در برگزاری این رویداد داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این رویداد تصریح کرد: ویژگی نخستین رویداد بازدیدکنندگان متخصص آن بودند و نحوه اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق سازمان ها انجام گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به دستاوردهای نخستین رویداد حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: ارتباط‌گیری با مسئولان دولتی، انعقاد تفاهم‌نامه، ارتباط موثر با مشتریان و مسئولان و تجربه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله این دستاوردها بود که بر اساس آن دومین رویداد را با ویژگی‌های متفاوتی برگزار می‌کنیم.

حق‌شناس با اشاره به ویژگی‌های دومین رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان افزود: در این دوره به حضور معاونان شهرداری‌ها اکتفا نکردیم، مدیران سازمان‌های مرتبط و متخصصان را دعوت کردیم، حضور موثر سازمان راهداری، مشارکت کلان‌شهرها، حضور شرکت‌های بزرگ و تخصصی حمل‌ونقل، مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی، برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل که ۱۴ شرکت به رقابت می‌پردازند، همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی حمل‌ونقل مسافر، حمل‌ونقل با و حمل‌ونقل ریلی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه است.

وی با اشاره به شرکت های حاضر در نمایشگاه، گفت: حوزه‌های مربوط به حمل‌ونقل بار شهرداری، قسمت تولید محصول شرکت مترو، شهرداری مشهد در قسمتی به عنوان مهندسی معکوس قطعات مترو، شرکت ترابر انرژی که زیرمجموعه حمل‌ونقل سنگین پالایشگاه است، شرکت هسا، شرکت‌های زیرمجموعه شهرک علمی تحقیقاتی، شرکت دیده‌بان آسمان، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت‌های فعال در زمینه دوچرخه و متروی برقی و ویلچر برقی، مپنا، شرکت فرودگاه‌ها و شرکت دکا در زمینه مدیریت بار از جمله این شرکت‌ها هستند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل تصریح کرد: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

حق‌شناس با اشاره به همکاری‌های فناورانه مشترک شهرداری‌ها و پلیس راهور خاطرنشان کرد: فرایند ثبت تخلفات هوشمند و ارسال جریمه، سامانه‌های ثبت تخلف هوشمند و ازسال جریمه، تحلیل داده‌های تصادفات و دسترسی به کروکی‌های هوشمند، سامانه مرصاد برای تحلیل مکانی و زمانی داده‌های تصادف و نقاط حادثه‌خیز، مجوز تردد و تحلیل تصادفات وسایل جدید مانند اسکوتر و پاکرو، صدور ملاک ناوگان حمل‌و نقل همگانی دیزلی و برقی، آموزش موثر رانندگان پایه ۱ و پایه ۲ با شبیه‌سازی، آموزش فرهنگ ترافیک، ایمن‌سازی تردد موتور سیکلت و عابران پیاده و روشنایی معابر و اطلاع‌رسانی از جمله این همکاری‌ها است.

کد خبر 749652

دیگر خبرها

  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان