Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی گمرک با اشاره به تصویب کاهش سود بازرگانی کالاها در هیات دولت، گفت: این نرخ سود در بعضی از اقلام اساسی مانند روغن و آرد به صفر رسید و در برخی دیگر شاهد کاهش نرخ سود هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید روح اله لطیفی در گفت‌وگویی با بیان اینکه این مصوبه هنوز به طور کامل به گمرک ابلاغ نشده است، اظهار کرد: با اجرایی‌شدن این مصوبه تمام کالاهایی که مواد اولیه تولید هستند و در چرخه کالاهای اساسی مورد استفاده قرار می‌گیرند، شامل کاهش بیشتری در سود بازرگانی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطیفی با تاکید بر اینکه سود بازرگانی کالاهای غیر ضرور و لوکس کاهش نداشته یا کاهش آن اندک بوده است، اظهار داشت: بر اساس این مصوبه در هیات دولت عمده کالاها مطابق وعده‌های اعلام شده دولت، کاهش چشمگیری داشته است.

وی با اشاره به اینکه با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، سود بازرگانی با نرخ ۲۳ هزار تومان محاسبه می‌شود، تاکید کرد: با رقم جدید، سود بازرگانی در نرخ محاسباتی افزایش پیدا می‌کرد که کاهش تعرفه‌های مصوب دولت، موجب می‌شود تغییرات در قیمت کالاها پُرمصرف‌تر محسوس نباشد.

سخنگوی گمرک تصریح کرد: در قانون ۱۴۰۱ محاسبه ارز ۴۲۰۰ تومانی از تعرفه گمرکی حذف شده و اکنون نیز بر اساس قانون اجرای آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه مصوبه دولت از ابتدای امسال قابل اجراست و گمرک و دستگاه‌های مرتبط ملزم به انجام آن هستند، افزود: کاهش سود بازرگانی از سوی دولت از نظر نرخ محاسباتی موردتوجه قرار گرفت و کاهش یافت تا آسیبی به مردم نرسد.

به گزارش ایرنا، هیات وزیران در جلسه ۲۴ فروردین و ۱۱ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

۱ - اصلاحات تعرفه‌ای (۴۴۰) ردیف تعرفه شامل کاهش و افزایش سود بازرگانی، تفکیک، ایجاد، حذف و اصلاح شرح ردیف تعرفه و مندرجات ذیل یادداشت برخی از فصول کتاب مقررات صادرات و واردات به شرح جدول پیوست شماره  (۱) این تصویب‌نامه که تأیید شده به مهر هیات دولت است، تعیین می‌شود.

۲ -  در اجرای بند (ه) تبصره (۷) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، طبقات سود بازرگانی کلیه کالاها، پس از اعمال اصلاحات بند (۱) این تصویب‌نامه تغییر یافت.

تبصره - موارد مستثنا از بند (۲) این تصویب‌نامه به شرح ردیف تعرفه‌های مندرج در جدول پیوست شماره (۲) این تصویب‌نامه که تایید شده به مهر هیات دولت است تعیین می‌شود.

۳ - شماره و شرح ردیف تعرفه‌های مندرج در فهرست پیوست بندهای (۱) و (۲) این تصویب‌نامه مطابق تصویب‌نامه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۰ موضوع اعمال سامانه هماهنگ شده، توصیف و کدگذاری کالا به‌روزرسانی می‌شود.

۴ - سود بازرگانی روغن و دانه‌های روغنی در سال ۱۴۰۱ صفر درصد تعیین می‌شود فهرست تعرفه‌ای این بند توسط وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی تهیه و به گمرک جمهوری اسلامی ایران ابلاغ می‌شود. اجرای این بند از زمان اعلام ستاد تنظیم بازار خواهد بود.

۵ - این تصویب‌نامه به‌استثنای بند (۴) از اول فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ لازم الاجر است.

انتهای پیام/
منبع: ایرنا

منبع: دانا

کلیدواژه: تصویب نامه سود بازرگانی ردیف تعرفه هیات دولت سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکند
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان