Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون طرح های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو گفت: سیاستگذاری برای تعیین تکلیف مجوزهای فولادی بدون پیشرفت فیزیکی و اجرایی به‌منظور جلوگیری از برهم خوردن توازن، ضروری است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «حسام مقدمعلی» در میزگرد بررسی چالش‌ها و فرصت‌های صنعت فولاد در سال ۱۴۰۱ (دوازدهمین همایش چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار) با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به مزیت های صنعت فولاد کشور نسبت به رقبای جهانی، ادامه مسیر برای توسعه فولاد با رعایت برخی الزامات و ملاحظات فنی و اجرایی ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: مزیت ما در حوزه گاز موجب شد تا این مزیت را به سمت تولید آهن اسفنجی (DRI) سوق دهیم و در نتیجه، توسعه را براساس آن برنامه ریزی کرده ایم. کیفی‌سازی محصولات فولادی، اقدامی مطلوب است اما باید ظرفیت موجود را از نظر صادرات محوری و نیاز داخلی مورد توجه قرار دهیم.

معاون طرح های معدن و صنایع معدنی ایمیدرو با اشاره به اینکه برخی مجوزهای صادر شده هیچ تناسبی با رشد متوازن صنعت فولاد ندارد، تصریح‌کرد: بررسی ظرفیت موجود زنجیره فولاد با مجوزهای قابل تحقق نشان می‌دهد که این روند متوازن است، اما صدرو مجوزهایی همچون تولید ۱۸ میلیون تن فولاد خام با پیشرفت فیزیکی آنها صفر این توازن را برهم می زند.

وی اضافه‌کرد: چنین مجوزهایی نیازمند سیاستگذاری است تا قبل از مشکل‌آفرینی در حوزه‌های مختلف اعم از تامین مواد اولیه، انرژی و غیره بتوان چاره اندیشی کرد.

چشم‌انداز کم‌رنگ صادرات محصولات کیفی

مقدمعلی با بیان اینکه در چشم انداز ۱۴۱۰ برای صادرات محصولات فولادی با ارزش افزوده (انواع ورق، محصولات آلیاژی و سوپرآلیاژی، ورق خودرو، ورق محصولات خانگی و غیره)، حداقل ظرفیت های صادراتی از جمله صادرات محصولات دیده شده است، گفت: واقعیت این است که در عمل، این ظرفیت ها چندان قابل به نظر نمی‌رسد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایمیدرو ، فولاد ، آهن اسفنجی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایمیدرو فولاد آهن اسفنجی صنعت فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس