Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، لطف الله فروزنده با بیان این مطلب افزود: با توجه به پیگیری و مراجعه کارمندان ثابت و انعکاس دغدغه های آنها درباره شکاف حقوق مزایای دریافتی شهرداری تهران با دستگاه های اجرایی دولتی و همچنین کارمندان تابع قانون کار، معاونت برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شوراها اقدام به پیگیری این مساله کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارائه راهکار قانونی افزایش حقوق و مزایای کارمندان ثابت در شورای حقوق و دستمزد شهرداری تهران و موافقت شهردار تهران با آن افزود: راهکارهای ارائه شده در دو محور کوتاه مدت و بلندمدت پیشنهاد شد.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران با اشاره به اینکه مدیران ارشد حوزه سرمایه انسانی جلسات کارشناسی با سازمان اداری و استخدامی برگزار و موضوعاتی مانند افزایش آیتم های قانونی مشمول کسور بازنشستگی همانند افزایش یک گروه شغلی، برقراری فوق العاده خاص و ... بررسی کردند، ادامه داد: از جمله پیشنهادات بلند مدت این شورا مکاتبه با شورای عالی استان ها درباره اصلاح اعداد مبنای گروه های ۲۰ گانه نظام هماهنگ پرداخت، اصلاح تغییر در فوق العاده شغل کارمندان ثابت، رفع مشکلات و نواقص آیین نامه استخدامی شهرداری تهران مصوب ۱۳۵۸ و اصلاح طرح طبقه بندی مشاغل بود.

به گفته وی؛ این موضوعات پیشنهادی مستمر بوده و در احکام کارگزینی کارمندان ثابت تاثیر دارد و مشمول کسور بازنشستگی می شود.

فروزنده بیان کرد: در گام نخست علاوه بر اعمال ضریب افزایش حقوق کارمندان ثابت بر اساس تصویب نامه ۱۴۰۱ هیئت وزیران (متعاقب ابلاغ نهایی)، حقوق و مزایای کارمندان ثابت تا سقف میانگین یک میلیون و پانصد هزار تومان از ابتدای سال جاری افزایش می یابد.

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا شهرداری تهران یادآور شد: برخی پیشنهادات که تاثیر به سزایی در افزایش دریافتی همکاران رسمی و ثابت دارند، پس از طرح و تصویب در شورای اداری شهرداری تهران اجرایی می شود.

کد خبر 675473

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کارمندان ثابت شهرداری تهران سرمایه انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

به گزارش ایسنا، در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهاد‌های عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

همچنین طبق این بخشنامه، بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحد‌های تابعه، تاکید کرد که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان و تاکید کرده که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی