Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@16:08:57 GMT

مهمترین عضو بدن در نشاط انسان

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۱۰۶۳

مهمترین عضو بدن در نشاط انسان

یک متخصص طب سنتی‌ با اشاره به علل خستگی مفرط در افراد گفت: کارکرد نامناسب دستگاه گوارش بر روند شاداب سازی بدن تاثیر منفی دارد.

به گزارش برنا؛ مجتبی ایران‌دوست متخصص طب سنتی‌ گفت : منشأ بسیاری از مشکلات بدن مربوط‌ به کبد به عنوان عضوی  حیاتی‌ و مهم  بوده‌ به طوری که  پزشکان‌ این عضو  را پالایشگاه‌ بدن تعریف‌ کرده‌اند که در صورت تنظیم درست و کارکرد‌ خوب آن تمام اعضای‌ حیاتی‌  به درستی  فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: برای اینکه کار هضم غذا به درستی در معده صورت بگیرد بهتر است افراد مواد غذایی حاوی فیبر‌ کافی‌ مصرف کنند زیرا این مواد در روده بزر‌گ باعث ایجاد حرکات منظم شده و کار جذب و هضم غذا به خوبی انجام می‌شود.

 ایران‌دوست عنوان کرد: به طور کلی انسان سالم‌ 2 بار در روز باید عمل دفع داشته باشد و این کار با خوردن مواد حاوی فیبر‌ و کارکرد‌ درست کبد‌ انجام می‌شود.

 وی تأکید کرد: کارکرد‌ نادرست‌ شکم‌ باعث انسداد‌ روده و در دراز مدت باعث بروز بیماری‌های روده‌ای می‌شود و چنین افرادی‌ با وجود خواب کافی و مناسب‌ خستگی مفرط‌ در هنگام بیدار شدن در بدنشان‌ احساس‌ می‌کنند.

 این متخصص طب سنتی یادآور شد: فردی که دچار عارضه‌ یبوست‌ شده‌ دچار خستگی‌ مفرط‌ در بدنش‌ می‌شود و همین مسئله‌ تعادل‌ حرکتی‌ اعضای بدن را می‌تواند‌ با مشکل‌ روبرو سازد.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نشاط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت قند برای بدن امری حیاتی است

مصرف بیش از حد مواد قندی و اختصاص بخش عظیمی از رژیم غذایی روزانه به خوراکی‌هایی مانند قند، شکر، شیرینی و شکلات باعث می‌شود تا اضافه وزن، چاقی، دیابت و بسیاری دیگر از بیماری‌ها گریبانگیر افراد شود، بیماری‌هایی که هرکدام می‌تواند تبعات ناگواری داشته باشد و فرد را به سمت یک زندگی غیر عادی و یا مرگ زودرس سوق دهد. اما این تمام ماجرا نیست و می‌بینیم که افراد برای پیشگیری از بروز چنین بیماری‌هایی به صورت خود سر و یا با مشاوره گرفتن از بلاگرهای فضای مجازی و بدون مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به حذف یکباره قند می‌کنند! در واقع از آن طرف بام می‌افتند و بدون اطلاع از وضعیت سوخت و ساز بدنشان، خود را در شرایطی قرار می‌دهند که می‌تواند زمینه‌ساز بروز بیماری‌های دیگری باشد.

خدیجه رحمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اینکه قند یا گلوگز مهم‌ترین منبع انرژی در دسترس برای تمامی سلول‌های بدن است، گفت: «مغز و گلبول‌های قرمز از قند برای دریافت انرژی استفاده می‌کنند و اصلا به همین دلیل است که مصرف آن به حد نیاز بسیار ضروری است.»

این استاد دانشگاه افزود: «براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان قند دریافتی توسط هر شخص باید بین صفر تا ۱۵ درصد از کل کالری دریافتی در طول روز باشد. همچنین در کنار آن نیز باید افراد کربوهیدرات‌ها را در سبد غذایی خود قرار دهند تا بدن بتواند انرژی مورد نیاز خود را به تامین کند.»

این متخصص علوم تغذیه با بیان اینکه بحث افراط و تفریط در مصرف مواد غذایی وجود دارد،‌ بیان کرد: «دریافت قند برای بدن امری حیاتی است اما مصرف بیش از حد آن انواع و اقسام بیماری‌های مختلف را در پی دارد و حذف آن نیز باعث به وجود آمدن اختلال در ارگان‌های مختلف بدن می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها مغز است، همچنین افت قند خون شایع‌ترین اتفاقی است که پس از حذف آن رخ می‌دهد و عملکرد گلبول‌های قرمز نیز مختل خواهد شد.»

رحمانی با تاکید بر اینکه مصرف معمول قند مشکلی به وجود نخواهد آورد و حتی بیماران دیابتی نیز به منابع طبیعی قند نیاز دارند، اظهار کرد: «افرادی که نمی‌خواهند قند، شیرینی، شکلات و یا شکر مصرف کنند، می‌توانند روزانه ۳ عدد خرما، ۲ قاشق غذا خوری کشمش، ۲ قاشق غذاخوری توت خشک و سه قاشق عسل را جایگزین کنند تا قند بدن تامین شود.»

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: «در نتیجه حذف کامل قند از رژیم غذایی موضوعی غیر اصولی است و مبنای علمی ندارد و افرادی که بدون اطلاع از وضعیت متابولیکی خود این کار را انجام می‌دهند، باید منتظر بروز بیماری‌های مختلف باشند.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: همه دستگاه‌ها پیوست مسجدی داشته باشند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • قیمت شاهین دنده ای و اتومات +جدول
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • دو ماده غذایی که انگل روده را از بین می‌برند
  • قیمت جدید مدل‌های مختلف پیکان اعلام شد/ جدول قیمت