Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود با حذف ارز ترجیحی از یارانه آرد صنف و صنعت، شاهد کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در این بخش باشیم، گفت: این صرفه‌جویی، از مصادیق اصلاح الگوی مصرف است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید سعید راد در کنفرانس بین‌المللی ایران گرین که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اعلام اینکه این شرکت 98 درصد گندم کشور را تأمین می‌کند، افزود: در سال 1400، بیش از 11 و نیم میلیون تن گندم برای تولید انواع نان و سایر محصولات این صنعت، تأمین و در سراسر کشور توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از زمان آغاز بحران اوکراین به دلیل عدم صادرات و افزایش قیمت‌های جهانی محصولات اساسی، مسئولیت شرکت بازرگانی دولتی ایران نسبت به گذشته مضاعف شده است، اظهار کرد: از ابتدای سال 1401 تاکنون یک میلیون و 870 هزار تن کالا در کشور جابه‌جا شده است که نسبت به سال گذشته 47 درصد رشد داشته است.

راد با بیان اینکه برای اینکه کارخانجات آرد دچار مشکل نشوند، فرصت 89 روزه‌ای برای خرید اعتباری گندم‌‌ در قبال ضمانت‌نامه تعهد پرداخت برای این کارخانجات در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این فرجه در قالب سرمایه در گردش به کارخانجات آرد کمک می‌کند تا بلافاصله بعد از خرید گندم، مجبور به پرداخت هزینه آن نباشند.

وی با تأکید بر اینکه کشورمان از نظر کالاهای اساسی و محصولات استراتژیک از وضعیت مطلوبی برخوردار است، گفت: با این وجود، اصلاح الگوی مصرف برای واقعی کردن میزان مصرف در کشور از اهمیت و ضرورت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه خواستار کمک همه‌جانبه دست‌اندرکاران اصناف و صنایع آرد و نان از تصمیم دولت برای اصلاح الگوی مصرف در این بخش شد و خاطرنشان کرد: با اصلاح قیمت آرد و گندم بخش صنف و صنعت، انتظار می‌رود شاهد رقابت تولیدکنندگان برای تولید محصولات باکیفیت‌تر باشیم.

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ حجت امانی به خبرگزاری صدا و سیما گفت‌: این میزان صادرات از نظر ارزش دلاری ۹ درصد و از لحاظ تناژ کالا نیز ۱۵ درصد  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
وی افزود: عمده محصولات صادرشده از طریق گمرک شامل محصولات پتروشیمی (کود اوره و آمونیاک)، محصولات فولادی، مصنوعات پلاستیکی، رب گوجه فرنگی، الکترود و سایر محصولات بوده که به کشور‌های ترکمنستان، آلمان، عراق  و سایر کشور‌ها صادر شد.
کاهش ۶۳ درصدی واردات به استان
سرپرست گمرک استان در ادامه با اشاره به کاهش واردات کالا در فرودین ماه نیز افزود: در این مدت   بیش از ۳۰۰ تن کالا به ارزش ۶۹۵ میلیون دلار از طریق گمرک وارد استان شد که با کاهش ۶۳ درصدی حجم کالای وارداتی و همچنین کاهش ۷۶ درصدی ارزش دلاری کالا‌ها  درمقایسه بامدت مشابه سال قبل مواجه بوده است.
عمده محصولات وارداتی الیاف شیشه بود که از کشور‌هایی شامل چین، و برزیل به کشور وارد شده است.

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی