Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی‌که HMD گفته «به‌این‌زودی‌ها» گوشی پریمیوم و پرچم‌دار عرضه نمی‌کند، شایعه‌ها از عرضه‌ی نوکیا N۷۳ با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی خبر می‌دهند. شرکت HMD Global حدوداً یک ماه پیش اعلام کرد که قصد ندارد به‌این‌زودی‌ها گوشی رده‌بالا یا پرچم‌دار روانه‌ی بازار کند. بااین‌حال گزارش جدیدی ادعا می‌کند HMD مشغول کار روی گوشی جدیدی در کلاس پرچم‌داران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آنچه Gizmochina به‌نقل از منابعی در چین می‌نویسد، گوشی جدید نوکیا ان ۷۳ (Nokia N۷۳) در دست تولید است. نوکیا پیش‌تر در سال ۲۰۰۶ موبایلی با این نام روانه‌ی بازار کرده بود که توانست به محبوبیت زیادی دست پیدا کند.

رندر‌های منتسب به مدل جدید نوکیا N۷۳ نیز طراحی شده است. این رندر‌ها نشان می‌دهند لبه‌ی بالایی گوشی جدید نوکیا صاف و لبه‌های کناری آن خمیده هستند. جزیره‌ی دوربین در پنل پشتی نوکیا N۷۳ فرمی شبیه نوکِ چاقو دارد و میزبان پنج دوربین به‌همراه فلاش دوگانه است. دوربین اصلی به بزرگ‌ترین لنز مجهز است و در زیر آن چهار لنز دیگر با چینش عمودی به چشم می‌خورد.

گزارش جدید ادعا می‌کند گوشی نوکیا N۷۳ مجهز به دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ساخت سامسونگ خواهد بود. سامسونگ حسگر ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL HP۱ را که پیکسل‌هایی ۰٫۶۴ میکرونی دارد در سال ۲۰۲۱ معرفی کرد، بااین‌حال حسگر یادشده تاکنون در هیچ موبایلی مشاهده نشده است.

این حسگر از فناوری جدید ChameleonCell استفاده می‌کند. ChameleonCell نوعی فناوری ترکیب پیکسل است که بسته به محیط، پیکسل‌ها را به‌صورت ۲×۲ یا ۴×۴ ترکیب می‌کند و در برخی محیط‌ها ترکیب پیکسل را انجام نمی‌دهد. این حسگر می‌تواند ویدئوی ۸K را با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه بگیرد.

گفته می‌شود موتورولا نیز مشغول کار روی گوشی هوشمندی با دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی HP۱ است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: گوشی بازار گوشی رده بالا نوکیا دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • قیمت گوشی poco x۵ pro ۵g + بررسی و مشخصات گوشی شیائومی poco x۵ pro (۸ اردیبهشت)