Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از ایران خودرو (ایکوپرس)؛ آقای مهدی خطیبی در مراسم افتتاح خط تولید رام و مونتاژ رام و فرمان خودرو‌های تارا و دنای اتوماتیک گفت: در راستای تاکید ویژه مقام معظم رهبری و تحقق شعار امسال مبنی بر «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» و میثاق‌نامه مدیران ارشد گروه صنعتی ایران خودرو مبنی بر تولید خودروی کامل و بدون کسری قطعه، این خط تولید با همت کارشناسان شرکت تام ایران خودرو به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت صنایع ماشین ابزار با توجه به سابقه و تجهیزات خطوط تولید و دارا بودن نیروی انسانی متخصص، امکان تولید قطعات مورد نیاز خطوط تولید ایران خودرو را دارد.

خطیبی با بیان این‌که شرکت صنایع ماشین ابزار در تحقق همه اهداف محوری ایران خودرو نقش دارد، گفت: با راه اندازی خط تولید رام خودرو‌های دنا پلاس و تارا، شاهد کاهش هزینه‌های تولید و افزایش عمق ساخت داخل خواهیم بود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: این شرکت، باید با افزایش ظرفیت تولید، نیاز شبکه خدمات پس از فروش را تامین و توسعه بازار خارج گروه صنعتی ایران خودرو را در برنامه قرار داده و شرایط برای صادرات محصولات با کیفیت خود را فراهم کند.

خطیبی اضافه کرد: وابسته نبودن به منابع خارجی و توجه به ظرفیت‌های داخلی، از اولویت‌های ایران خودرو است و تا زمانی که امکان تولید قطعه در داخل فراهم است واردات آن قطعه صورت نخواهد گرفت.

وی گفت: برای تحقق شعار «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین»، توجه به شرکت‌های دانش بنیان و افزایش اشتغال در دستور کار شرکت‌های تام و ماشین ابزار قرار گیرد.

گفتنی است؛ این خط که با دانش متخصصان شرکت تام نصب، تست و راه‌اندازی شده است، دارای محصولی به مراتب با کیفیت‌تر نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی است که اکنون مهیای تولید انبوه برای محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو می‌شود.

ظرفیت تولید مجموعه رام و فرمان خودرو‌های تارا و دنا اتوماتیک در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار قطعه در سال است که با برنامه‌ریزی متخصصان تام با تغییراتی، قبل از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ به دو برابر ظرفیت کنونی قابل افزایش است.

با احتساب قیمت ارزی این قطعه همچنین با احتساب هزینه‌های جانبی (حمل و گمرکی) صرفه‌جویی ارزی برای هر قطعه بیش از ۲۰ دلار است که سالانه بالغ بر دو میلیون دلار خواهد شد.

با توجه به سیاست استفاده حداکثری از ظرفیت مهندسان داخلی، ایجاد فضای رقابتی سالم بین تامین‌کنندگان و کاهش وابستگی به تامین‌کنندگان غیرایران‌خودرویی، همچنین ماموریتی برای شرکت دانش‌بنیان تام ایران‌خودرو تعریف شد تا با همکاری با دانشگاه خواجه نصیر و استفاده از تجارب این مرکز دانشگاهی کار طراحی قطعات رام برای محصولات جدید ایران‌خودرو به سرانجام برسد.

در این میان کارشناسان شرکت تام ۳۵۰ نفرساعت آموزش دریافت کردند تا راه برای طراحی یک محصول تمام داخلی جدید ایران خودرو یعنی K ۱۲۵ هموار شود.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران ایران خودرو خودرو صرفه جویی نیروی انسانی گروه صنعتی ایران خودرو دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محسن خجسته‌مهر» امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویداد‌های مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی افزود: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کار‌های بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آنها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

 

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد