Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه امام صادق (ع) افزود: یکی از مشکلات جامعه علمی کشور در حال حاضر این است که ما استادی دانشگاه و معلمی را یک تخصص نمی‌دانیم و این ضربه بزرگی به جامعه علمی  زده است. اگر به یک استاد دانشگاه بگوییم باید آموزش معلمی ببینید چنین حرفی را توهین به خودش می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به یک پیش شرط استخدام اعضای هیأت علمی در دانشگاه ها اشاره و تاکید کرد: افرادی که می‌خواهند در دانشگاه استخدام شوند، در بدو ورود باید یک دوره شبانه‌روزی آموزشی و حداقل سه ماهه بگذرانند و این دوره ها، شرط صدور حکم آنها باشد.

وزیر علوم یادآور شد: اگر قرار است به عنوان یک استاد دانشگاه، نسلی پاسخگو به جامعه تحویل دهیم، خودمان هم باید پاسخگو باشیم. اینکه دانشگاه امام صادق (ع) موفق بوده است و حدود یک سوم فارغ‌التحصیلان آن هیأت علمی دانشگاه‌ها شده‌اند به این دلیل است که به خوبی تلاش کرده‌اند، نسلی توانمند تحویل دهند و آموزش‌های بسیار خوبی ببینند. به نظرم  این دانشگاه  مکانی است که نظام و حاکمیت به آن اعتماد دارد و اساتید آن مورد وثوق نظام هستند.

زلفی گل تاکید کرد: اگر این دانشگاه در خصوص تقویت علوم انسانی دیدگاه و راهکاری بیان کند، بازدهی بالایی خواهد داشت؛ از این رو انتظار ما از اساتید دانشگاه امام صادق (ع) این است که به ما راهکار بدهند.

لوازم مهارت‌محور کردن آموزش‌های دانشگاهی

وی با بیان اینکه بسیاری از نهادها برای خودشان دانشگاه ایجاد کرده و از همان‌ نهادها هم مدرس استخدام می‌کنند، تصریح کرد: دانش آموختگان دانشگاهی فقط آموزش نظری دیده‌اند و کار بلد نیستند و بنده هم در برنامه‌هایی که به مجلس ارایه دادم، اعلام کردم آموزش‌های ما باید مهارت‌محور و هدفمند باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در حال حاضر که در مسوولیت وزارت هستم به این نتیجه رسیده‌ام افزایش مهارت یک دانشجو و فرستادن یک دختر دانشجو به یک وزارتخانه همانند وزارت مسکن یا وزارت نفت یا یک شرکت خصوصیِ دارویی برای آموزش دیدن و کارورزی، نیازمند مقدمات و لوازمی همانند وسیله ایاب و ذهاب است که باید فراهم شود. اگر هیچ امکاناتی در دست ما قرار نگیرد و خیال مان از بابت امنیت آن شخص راحت نباشد، مهارت‌محور کردن هم کار راحتی نیست.

وی یادآور شد: اگر وزارت بهداشت موفق است به این دلیل است که بیمارستان‌ها در اختیار این وزارتخانه قرار دارد و دانشجویان را برای آموزش به آنجا می‌فرستند؛ بنابراین اگر خیال بنده هم از این بابت راحت باشد و در وزارت علوم هم چنین امکاناتی وجود داشته باشد، عملکرد موفق‌تری خواهیم داشت.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، خیال ما راحت نیست که دانشجو را به جاهای مختلف بفرستیم. خواهش بنده این است که استادان به این دغدغه‌ها توجه کنند و در قالب مقالات و برگزاری همایش ‎ها، راهکارهای لازم ارایه دهند.

دفاع رهبر معظم انقلاب از دانشگاه‌ها

زلفی گل در ادامه سخنان خود با اشاره به دفاع رهبر معظم انقلاب از وضعیت علمی دانشگاه ها اظهار داشت: ایشان تمام قد از وضعیت علمی کشور و دانشگاه‌ها دفاع کرده‌اند و بارها فرموده‌اند توفیقات علمی بسیاری در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله در زمینه نانو، فناوری، قدرت پهپادی، سلول‌های بنیادی، پزشکی و … داشته‌ایم؛ این امر، نشانه هوشمندی رهبر معظم انقلاب است چراکه دشمنان تلاش زیادی دارند مردم را در مقابل نظام قرار دهند.

وی همچنین گفت: نظام سلطه تلاش دارد به گونه‌ای در دانشگاه‌ها رخنه کرده و دانشگاه در مقابل نظام قرار گیرد اما ایشان چند دغدغه داشته‌اند و گوشزد کرده‌اند و این دغدغه ما است که آنها را مرتفع کنیم.

برچسب‌ها محمدعلی زلفی گل دانشجو دانشگاه امام صادق عضو هیات علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدعلی زلفی گل دانشجو دانشگاه امام صادق محمدعلی زلفی گل دانشجو دانشگاه امام صادق عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق دانشگاه ها زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با شعار"آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ضمن تبریک روز معلم گفت: دکتر عین اللهی هفده سال قبل زمانی که مسئولیت معاونت آموزشی وزارت بهداشت را بر عهده داشتند، بنیان گذار این جشنواره کشوری بودند و این مسئله نشان از اهمیت آموزش در وزارت بهداشت دارد.

وی آموزش را رکن اصلی و جدانشدنی دانشگاه ها خواند و افزود: آموزش هویت دانشگاه ها است و اگر حذف شود، دانشگاه معنای خاصی نخواهد داشت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر حفظ کیفیت آموزش تاکید کرد و گفت: رکن اصلی آموزش استاد است؛ از این رو وقتی از اساتید به عنوان سرمایه های کشور یاد می کنیم، حرف گزافی نیست. خوشبختانه تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است.

دکتر باقری فرد، ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری و یاددهی، "ایجاد انگیزه" در دانشجویان را مهم ترین هدف آموزش عنوان کرد و گفت: اگر به عنوان استاد و معلم، نتوانیم انگیزه را در دانشجویان افزایش دهیم، به نوعی نتوانستیم تاثیرگذار باشیم و کار جدی انجام نداده ایم؛ لذا یکی از اهداف ما در کلاس های درس ایجاد انگیزه است.

وی سپس به اجرای برنامه ها و دستور العمل های مختلف اشاره کرد و تکریم اساتید و حفظ آنها را از جمله اقدامات و برنامه های در دست اجرا دانست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، همچنین بر ضرورت توسعه زیر ساخت های آموزشی تاکید کرد و افزود: بر اساس دستور وزیر بهداشت، امسال توسعه همه جانبه کمی و کیفی زیر ساخت های آموزش باید رخ دهد. ما به هیچ عنوان توسعه کمی را بدون کیفیت نمی پذیریم اگر چه کمیت نیز در جایگاه خود ارزش و اهمیت دارد.

دکتر باقری فرد، سپس به وظایف معلم اشاره کرد و یادآور شد: قطعا به عنوان معلم باید به آموزش های نوین توجه کنیم اما تاکید ما بر آموزش های حضوری است چرا که معتقدیم دانشجو باید حتما در عرصه حضور داشته باشد. تکنولوژی های جدید نیز باید در کنار آموزش حضوری به ما کمک کند.

وی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت دانشگاه ها و تلاش های عوامل اجرایی برای برگزاری این جشنواره، گفت: فراموش نکنیم که وظیفه ما به عنوان معلم، شاگرد پروری است و باید فراگیرانی تربیت کنیم که از ما بهتر باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی