Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فریدون مقدس نژاد روز سه شنبه در سیزدهمین کنگره ملی عمران در اصفهان  افزود: باید از روش‌های نوین جهت افزایش کمی و کیفی راه‌ها استفاده کرد که درسال های اخیر موردعمل قرارگرفته و باید با قوت ادامه یابد.
این پژوهشگر وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد:  باید که ۷۲ درصد راه های کشور را با روش پیشگیرانه با ۳۰ درصد هزینه تعمیر و نگهداری کرد و باقی راه‌ها نیز از وضعیت مناسبی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: یکی از مهم‌ترین رویداد سال های اخیر راه اندازی سامانه ثبت وقایع و وضعیت موجود در راه های کشور است که با شناسایی به موقع می توانیم بسیاری از مشکلات را مورد بررسی قرار دهیم.
مقدس نژاد گفت: در سطح کشور ۲۹۳ هزار کیلومتر جاده داریم که بخشی از این راه  شریانی و بخشی دیگر آن غیر شریانی و  از این مجموع ۲۵ هزار کیلومتر راه اصلی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ بزرگراه، ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آزاد راه است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر افزود: هم اینک در کشور ۳۸ هزار کیلومتر راه فرعی، ۱۱۳ کیلومتر راه روستایی آسفالته،  ۲۳ هزار کیلومتر راه روستایی شوسه و ۷۸ کیلومتر راه روستایی خاکی وجود دارد.
مقدس نژاد تصریح کرد: این کنگره ملی بزرگترین رویداد علمی سالانه مهندسی عمران در سطح کشور می باشد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این کنگره گفت: امروز مساله آب در کشورمان، جنبه های اجتماعی و سیاسی خاصی پیدا کرده و فقط مباحث مهندسی آن مطرح نیست بلکه حتی در لایه های امنیتی وارد شده است.
حمیدرضا صفوی با اشاره به مشکل کم آبی در فلات مرکزی ایران، افزود: تاکنون حدود ۵۰ طرح تحقیقاتی دانشگاهی، ۲۱ طرح مشاوره که ۶ مورد آن بین المللی بود، یکهزار و یکصد مقاله و ۹۰۰ پایان نامه و رساله دکترا در این زمینه انجام یا منتشر شده است.
وی با تاکید بر اینکه ما در زمینه آب از نظر داده مشکلی نداریم، تصریح کرد: آنچه بر این موضوع سایه افکنده ، سیاست گذاری و سیاسی بودن موضوع است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تا کنون در زمینه مدیریت عرضه آب کارهای زیادی انجام شده است، تصریح کرد: اما در زمینه مدیریت مصرف و تقاضا کار چندانی نشده و برای هر بخشی که آب خواسته بمنظور پیشگیری از تنش، آب تامین شده است.
وی با تاکید بر اینکه امروزه خشکسالی فلات مرکزی ایران بیشتر متاثر از مسائل انسان ساز است تا عوامل اقلیمی، گفت: در این منطقه صنایع آب بر و ملی متمرکز شده که از آب محلی استفاده می کنند اما توزیع آنها سراسری است.
صفوی ادامه داد: با توسعه هرچه بیشتر مصارف، منابع آبی بیشتری نیز مورد استفاده قرار گرفت و از تونل اول و دوم کوهرنگ به طرح های جدید انتقال آب مانند تونل سوم کوهرنگ و بهشت آباد رسیدیم که تنش های اجتماعی درباره آنها ایجاد شد.
وی با بیان اینکه با دولتی شدن مدیریت آب، ساختارهای سنتی آب از بین رفته است، گفت: معیشت مردم و صنعت با آب گره زده شد درحالیکه این کار باید با دانش افزایی صورت می گرفت.
وی با اشاره به مسائل و مشکلاتی مانند مدیریت غیر مشارکتی در بحث آب، ضعف قوانین، عدم بازدارندگی ساز و کارها برای جلوگیری از برداشت های غیر مجاز، عدم اجرای کامل قوانین و رعایت نشدن بحث های شرعی نسبت به برداشت غیر مجاز افزود: اکنون جمع اسناد آب بیش از موجودی حوضه آبریز زاینده رود شده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بدلیل مدیریت حوضه ای آب شاهد ایجاد مصارف ناخودآگاه در بالادست شدیم، خاطرنشان کرد: امروز در پایین دست زاینده رود از شهر اصفهان به پایین، مشکلات معیشتی، آلودگی ،بی آبی، ریزگردها و خشک شدن تالاب گاوخونی اتفاق افتاده است.
صفوی خطاب به دانشجویان تاکید کرد که برای حل این مسائل و مشکلات، سعی کنید به سیاسیون علم انتقال دهید اما علم شما سیاسی نشود و همچنین لکنت زبان پیدا نکرده و از علم و اعتقاد خود استفاده و دفاع کنید.
وی برخی از راهکارها برای حل مسائل آب را کنترل منابع سطحی و زیرزمینی، انتقال سوبسید از مبداء به انتها، پیگیری حقابه ها، شفاف سازی درباره برداشت ها، پرداخت خسارت حقابه داران، افزایش سرمایه های اجتماعی، ساماندهی حریم رودخانه، به روز رسانی قوانین و استفاده از فناوری های جدید عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران به‌صورت مجازی و حضوری در دانشگاه صنعتی اصفهان صبح امروز، ۲۰ اردیبهشت ماه در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.
۱۶ دانشگاه و پژوهشگاه، متخصصان و دانشجویان علاقه‌مند از سراسر کشور در این رویداد علمی حضور فعال دارند و تا ۲۲ اردیبهشت ادامه دارد.
هدف از برگزاری این رویداد، ارائه آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه متخصصان دانشگاهی و فعالان صنعت ساخت و ساز کشور است.
در این کنگره سه نشست تخصصی با موضوع همگرایی نخبگان چهار استان مجاور برای رفع چالش‌های آب زاینده‌رود، اهمیت پیاده سازی سیستم مدیریت روسازی در کاهش هزینه‌های نگهداری ‏جاده‌ها و رویکردهای نوین طراحی روسازی برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تردد جاده ای اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تردد جاده ای اصفهان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تردد جاده ای اصفهان دانشگاه صنعتی هزار کیلومتر کیلومتر راه راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • آسفالت بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • تیغ زنی، تسطیح و رگلاژ ۳۰ کیلومتر از راه‌های شنی و خاکی شهرستان کوثر
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان