Web Analytics Made Easy - Statcounter

گفته می‌شود رئیس سازمان جاسوسی آمریکا،‌ سیا به مشاوران ارشد رئیس جمهور برزیل برای عدم ایجاد شک در سیستم رای‌گیری کشورش هشدار داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، رئیس سازمان جاسوسی آمریکا،‌ سیا سال گذشته خطاب به مقامات سیاسی برزیل گفته بود که رئیس جمهور باید قبل از انتخابات اکتبر دست از ایجاد شک و تردید در سیستم رای‌گیری کشورش دست بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا یکی از معدود مقامات آمریکایی بود که در برازیلیا با ژائیر بولسونارو رئیس جمهور برزیل دیدار کرده بود.

یک منبع آگاه در واشنگتن گفت: هیئتی بلندپایه به سرپرستی برنز به دستیاران ارشد بولسونارو گفته است که رئیس جمهور باید از تضعیف اعتماد به سیستم رای گیری در برزیل دست بردارد.

کابینه امنیت سازمانی برزیل (GSI) که بخشی از دفتر رئیس جمهور است و توسط  آگوستو هلنو مشاور امنیت ملی رهبری می‌شود، در بیانیه ای اعلام کرد که نشست برنز به طور علنی اعلام شده است.

در این بیانیه آمده است: موضوعاتی که در جلسات اطلاعاتی مورد بررسی قرار می گیرد، محرمانه است. GSI پیام‌هایی را از هیچ کشوری در جهان دریافت نمی‌کند و آنها را مخابره نمی‌کند.

اطمینان روسف از پیروزی در دور دوم انتخابات برزیلروسف و سیلوا رقابت نزدیکی در دور نخست انتخابات برزیل خواهند داشت

بولسونارو و هلنو در پیام‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، ارائه چنین پیامی را تکذیب کردند. هلنو گفت: گفتگویی درباره انتخابات اتفاق نیفتاده است.

برنز شش ماه پس از حمله طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره وارد برازیلیا شد.

بولسونارو عضو حزب راست افراطی که بارها ترامپ را الگوی خود معرفی کرده است، ادعاهای ترامپ درباره تقلب در انتخابات 2020 آمریکا را تکرار کرده است. وی همچنین تردیدهای مشابهی در مورد سیستم رای گیری الکترونیکی برزیل ایجاد کرده و آن را بدون ارائه اسناد تقلب خوانده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار برزیل اخبار آمریکا اخبار برزیل سیستم رای گیری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده

رئیس جمهور آذربایجان با بیان اینکه تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده و حتی کارهای تعیین مرز نیز در حال انجام است، گفت: وقتی من اینجا صحبت می کنم این اتفاق در جریان است. این امر توسط دو کشور بدون هیچ واسطه ای محقق شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان طی سخنانی در مراسم افتتاحیه ششمین مجمع جهانی گفتگوی بین فرهنگی در باکو با بیان اینکه ما نمی توانیم به برخی از کشورهای اروپایی اجازه دهیم که در قرن بیست و یکم با کشورهای دیگر به عنوان مستعمره رفتار کنند، گفت: وقتی ما صدایمان را بلند کردیم، وقتی این موضوع را در دوران ریاست خود بر جنبش غیرمتعهدها مطرح کردیم، به این دلیل نبود که ما مخالف کشوری بودیم. ما فقط به عدالت و قوانین بین المللی متعهد بودیم.

وی افزود: جهان نباید چشم خود را بر روی عملکرد بد استعمار نو ببندد. این نشان دهنده یکسان سازی اجباری فرهنگی است. این رویداد در بیش از 10 قلمرو دریایی فرانسه اعمال می شود. این روند باید متوقف شود.

رئیس جمهور آذربایجان با بیان اینکه تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده و حتی کارهای تعیین مرز نیز در حال انجام است، گفت: وقتی من اینجا صحبت می کنم این اتفاق در جریان است. این امر توسط دو کشور بدون هیچ واسطه ای محقق شد. 

علی اف افزود: این موضوع یک بار دیگر نشان می دهد که ما نیازی به واسطه نداریم، به ویژه افرادی که به دنبال اهداف خود هستند. آنها نمی خواهند کمک کنند، می خواهند برای منافع سیاسی و اقتصادی خود در منطقه ما دخالت کنند. آنها می خواهند به این آتش بیفزایند.

رئیس جمهور آذربایجان ادامه داد: صلح در قفقاز تنها از طریق عادی سازی بین آذربایجان و ارمنستان حاصل می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • علی اف: تحدید مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان آغاز شده
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی