Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محسن ربانی‌زاده امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح ساختار نظام اقتصادی کشور گفت: بر اساس نظر ریاست جمهوری و هیئت دولت، مردمی کردن یارانه‌ها که همچون زخمی کهنه نیازمند بهبود و التیام بود، در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه پیش از این با وجود ارز ترجیحی و پرداخت اختلاف آن با ارز نیمایی توسط دولت مشکلات بسیاری ایجاد می‌شد، افزود: رفع این اختلاف عاملی برای این بود تا معیشت مردم گرفتار گرانی نشود؛ چرا که با وجود ارز ترجیحی از میزان مبلغ هزینه‌کرد ۵۰ درصد نشتی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: اما با اجرای این طرح این مبلغ مستقیم به مردم داده شده و در نهایت مردم از این طرح منتفع خواهند شد.

معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار فارس، گفت: این عارضه در دولت سیزدهم شناسایی و تصمیم بر آن شد تا قیمت ۷ قلم کالا شامل آرد، برنج، روغن، مرغ، تخم‌مرغ، شیر و نهاده‌های دامی آزاد شود و برخی کالاهای دیگر نیز به طور غیر مستقیم با این موضوع مرتبط شوند.

وی با اشاره به اینکه اقتصاددانان بر این تصمیم اقتصادی صحه گذاشته‌اند، گفت: اصل تصمیم کاری درست و بزرگ است و نیاز به جسارتی داشت که دولت سیزدهم آن را به جان خرید تا کار بر زمین مانده دولت‌های قبل را تمام کند، در این راستا شیوه انجام کار مهم است که با یک همکاری همه‌جانبه و تلاش همگانی به سرانجام خواهد رسید‌ و شیرینی این تصمیم کام همگان را شیرین خواهد کرد.

ربانی‌زاده افزود: بر این اساس دو ماه یارانه به صورت نقدی به ۹۰ درصد جمعیت کشور پرداخت خواهد شد و پس از آن، با مهیا شدن زیرساخت‌ها کالابرگ در اختیار مردم قرار داده خواهد شد.

وی با تاکید بر تشدید نظارت‌ها برای جلوگیری از تخلفات در این راستا گفت: در این صورت راه فساد و رانت نیز بسته خواهد شد ضمن اینکه باید در دوران گذار نیز مراقب سودجویان باشیم، از این رو مجاز به شناسایی و اعمال جریمه‌هایی تا ۲۵ برابر هستیم.

معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جامعه جزء سه دهک اول، و ۶۰ درصد جزء دهک‌های بعدی هستند، گفت: سه دهک اول مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازاری هر نفر و دهک‌های بعدی ۳۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد و ۱۰ درصد باقیمانده نیز افرادی هستند که نیازی به این مبالغ ندارند.

وی تاکید کرد: در این راه با عزم جزم دولت برای اجرای این طرح، واسطه‌گرها از فرمول جدید حذف و اقتصاد پویا خواهد شد؛ چرا که اگر می‌خواهیم اقتصاد را پویا کنیم باید از تولید به رفع بیکاری برسیم.

معاون امور اقتصادی استاندار فارس با بیان اینکه بیان اطلاع از تمام جزئیات طرح ممکن است سبب ایجاد مشکل شود، گفت: برای همین باید گام به گام اطلاع‌رسانی شود ما نیز در استان منتظر اطلاع‌رسانی گام به گام هستیم.

تمرکززدایی در دستور کار جهاد کشاورزی فارس/ ایجاد ۱۲ منطقه تامین مرغ در استان

رئیس جهاد کشاورزی استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه این طرح در راستای تحقق عدالت توزیع در نهاده‌های دام و طیور است، گفت: در گذشته با وجود اینکه دولت هزینه می‌کرد اما عدالت محقق نمی‌شد و رانت و فساد در زمینه نهاده‌ها به وضوح قابل مشاهده بود.

مجتبی دهقان‌پور با اشاره به جزئیات اجرای این طرح در استان فارس اظهار داشت: بنا بر این است که تمرکز را کاهش دهیم چراکه استان فارس پهناور است و تامین مرغ و دیگر مواد پروتئینی به شیوه گذشته امکانپذیر نیست.

وی با بیان اینکه پراکنش واحدهای مرغداری در استان زیاد است، افزود: با رویه قبل دچار آسیب می‌شدیم به همین منظور استان به 12 منطقه متناسب با تراکم واحدهای تولیدکننده تقسیم و برای هر منطقه کارشناس معین تعیین شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه عرضه مرغ اکنون مطلوب است، عنوان کرد: یک میلیون و 600 هزارتن نیز تولید شیر داریم که پیش بینی می‌شود تقاضا کاهش داشته باشد که برای این امر تبدیل به شیر خشک را مدنظر داریم.

 200 میلیون کالای قاچاق طی یک روز

رئیس سازمان صمت استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه تامین و تهیه و توزیع کالاها بر عهده جهاد کشاورزی است، گفت: نظارت بر بازار بر عهده صمت است که در این راستا رزمایش بازرسی و پایش سطح بازار در استان انجام می‌شود.

حمیدرضا ایزدی با بیان اینکه 229 تیم برای بازرسی در سطح بازار سازماندهی شدند، افزود: از زمان ابلاغ رزمایش تا اجرای آن 3 هزار بازرسی انجام شد که 900 بنگاه اقتصادی متخلف شناسایی و بالغ بر 66 میلیارد ریال تخلف کشف شد که برای آنها پرونده تشکیل و به تعزیرات ارسال شده است.

ایزدی با بیان اینکه کشف انبار بزرگ ماکارونی به اندازه 70 تن از جمله دستاوردهای این رزمایش بود، بیان کرد: همچنین در این مدت 200 میلیون کالای قاچاق کشف شده و نظارت بر بازار در کنار تامین اقلام با شدت بیشتر ادامه دارد تا بتوانیم شاهد آرامش بیشتری در بازار بوده و به مردم اطمینان دهیم که بازار رصد و کنترل می‌شود.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: بازرسی رزمایش بنگاه اقتصادی هدفمندی یارانه ها ربانی زاده جهاد کشاورزی استان فارس خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۲۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • فیلم/ تحقق وعده یک میلیون اشتغال در دولت سیزدهم
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم