Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«سیدمحمد آقامیری» در پاسخ به این‌که برخی سوء‌استفاده‌های اقتصادی در کنار ایرادات بهداشتی وارده به قطعه‌بندی در مراکز صنفی عرضه محصولات پروتئینی وجود دارد، گفت: «سازمان دامپزشکی کشور مخالف قطعه‌بندی مرغ در سطح مراکز صنفی بوده است، زیرا این‌کار باعث شیوع بیماری می‌شود و به‌زودی در این مورد با اعلام برنامه‌های جدیدی که دارد، واکنش لازم را به این روند نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

آقامیری در پاسخ به نقدی مبنی‌بر نظارت بر قیمت و بهداشت در مراکز لبنیات سنتی کشور، گفت: «این مراکز به هیچ‌وجه حق فروش شیرخام را ندارند و این اقدام مصداق بارز تخلف است.»

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان این‌که به‌منظور تنوع‌بخشی به منابع تأمین محصولات کشاورزی و حذف انحصار برای ارزان‌سازی و افزایش کیفیت خرید و به‌دلیل آن‌که در کانال خرید فقط کشورهای خاص قرار نگیریم و جهت ارتقاء امنیت غذایی با افزایش امکان رقابت؛ و از آنجایی‌که یکی از راهبردهای پنجگانه وزیر محترم جهادکشاورزی، توسعه دیپلماسی غذایی با سایر کشورهاست، اقدام به تهیه و امضاء پروتکل IHR با کشورهای موردنظر از جمله ونزوئلا و نیکاراگوآ کرده‌ایم؛ که با جلوگیری از انحصار در واردات گوشت قرمز، کلیه تجار و بازرگانان فعال در این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت‌های سایر کشورهای موردتأیید سازمان دامپزشکی کشور استفاده کنند.

آقامیری همچنین با اعلام خبری جدید مبنی‌بر موافقت و ابلاغ بخشنامه‌ای به گمرک جمهوری اسلامی ایران «حذف مالیات بر ارزش افزوده واردات داروهای دامی که مطلقاً در کشور تولید نمی‌شوند»، افزود: وزارت جهاد کشاورزی در راستای حمایت از دامداران عزیز، عوارض داروهای دامپزشکی که با تأیید سازمان دامپزشکی کشور هیچگونه تولید داخل ندارد را، حداکثر ۳ درصد و در واقع معاف از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده کرده است.

آقامیری افزود: حذف ارز ترجیحی هیچ تأثیری بر قیمت دارو، واکسن و موادبیولوژیک دامپزشکی نخواهد داشت؛ ضمناً با برنامه‌ای که این سازمان در دست اقدام دارد، چه بسا در برخی از داروها و واکسن‌ها نسبت به سنوات گذشته کاهش قیمت نیز داشته باشیم.

وی تأکید کرد که این کاهش قیمت‌های احتمالی ارتباطی با اصلاح ارز ترجیحی ندارد.

وی با اشاره به این‌که مواد اولیه، دارو و واکسن به مقدار کافی تأمین شده است، اطمینان‌خاطر داد که در برخی از زمینه‌ها حتی بیش از حد نیاز، تولید دارو و واکسن داریم و انبارها مملو از دارو و واکسن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی حذف ارز ترجیحی قیمت دارو دامپزشکی سازمان دامپزشکی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی