Web Analytics Made Easy - Statcounter

علینقی حیدریان  روز سه شنبه در حاشیه بازید از جنگل های کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: جنگل های بلوط  استان های کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و فارس  دچار ۲ نوع آفت پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط شدند.
وی تصریح کرد: جنگلهای بلوط قسمت شمالی و سردسیری کهگیلویه و بویراحمد به آفت جوانه خوار بلوط و جنگل های منطقه گرمسیری  این استان دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شده و در حال گسترش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدریان با تاکید بر اینکه آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط به عنوان یک تهدید برای جنگل‌های بلوط این منطقه است گفت: در صورت کنترل نشدن  آفت جنگل های این مناطق دچار خسارت جدی خواهد شد.

وی اظهار داشت: مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید در هشت هزار هکتار از جنگل های بلوط  کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته انجام شد.

حیدریان ادامه داد: برای مبارزه  آفت های پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط در مناطق گرمسیری و سردسیری این استان باید برنامه‌ ریزی  گسترده‌ای انجام شود.

 معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه هم اکنون کار مطالعات و پایش و شناسایی مناطق آلوده انجام شده افزود: برای مبارزه و جلوگیری از گسترش آفت ها پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط در جنگل های  کهگیلویه و بویراحمد هماهنگی های لازم با استاندار این استان و بسیج انجام شده  و عملیات مبارزه با این آفت تا  ۲۰ روز آینده آغاز خواهد شد.

 وی افزود: در منطقه گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد با تلاش بسیار که امسال  و  سال آینده انجام خواهد شد آفت پروانه برگ خوار سفید کنترل می شود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ادامه داد: از تشکلهای مردمی، دهیاری ها، طبیعت دوستان، سازمان‌ مردم نهاد NGO و مسئول استانی انتظار می رود برای مبارزه و جلوگیری از گسترش این آفت همکاری لازم را داشته باشند.

 عملیات مبارزه با پروانه برگ خوار سفید بلوط با محلول پاشی و با استفاده از محلول BT  در سال گذشته  در این استان اجرا شد و این محلول سازگار با محیط زیست بوده و ضرر و زیان برای موجودات و محیط زیست نداشته است.

 ۶۰ هزار هکتار از جنگل های مناطق سرد سیری و گرمسیری این استان دچار آفت پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط شدند.

 ۲۵  هزار هکتار از این جنگل ها در منطقه گرمسیری دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شدند و در حال گسترش است.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و جمعی از مسولان کشوری،استانی و شهرستانی  در سفری یک روزه به کهگیلویه و بویراحمد از جنگل های بلوط در مناطق گرمسیر و سردسیر این استان بازدید شد.

برچسب‌ها افت کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افت کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور افت کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور کهگیلویه و بویراحمد آبخیزداری کشور جنگل های بلوط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طالبی پور ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد با توجه به شرایط آب و هوای بسیار خوب و تنوع زیستی و اقلیمی مقصد مناسبی برای گردشگران است

وی بیان داشت: بوم گردی در سال‌های اخیر مورد استقبال قرار گرفته و این استان نیز دارای مناطق مختلف و اقامتگاه‌های بوم گردی متنوعی است.

طالبی پور اظهار داشت: در مناطق گرمسیری و سردسیری استان جاذبه‌های گردشگری بسیاری وجود دارد که از مهمترین آنها، آبشار یاسوج، آبشار یاسوج، آبشار کمردوغ، جاذبه‌های گردشگری شهر سی سخت مانند کوه‌گل، چشمه میشی، غار ده‌شیخ، بافت تاریخی دهدشت، چشمه بلقیس چرام، دست نوشته‌های تنگ سولک بهمئی و شلال‌دون باشت است.

وی امام زادگان تاریخی همچون امامزادگان سید محمد کهگیلویه، امام زاده علی (ع) چرام و بی بی حکیمه گچساران را از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری مذهبی استان عنوان کرد.

طالبی پور اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد، ۳۲۰ جاذبه طبیعی دارد که می‌توان با جذب بیشتر گردشگر، در این مناطق گردشگری، اشتغالزایی ایجاد و توسعه اقتصادی را میسر کرد.

کد خبر 6092075

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • کهگیلویه و بویراحمد نیازمند آمبولانس آفرود است
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد