Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، امیر حسین محتشم به صحبت‌های دو روز اخیر محمد تقی ایرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر واکنش نشان داد و در این خصوص گفت: صحبت‌های کلیشه‌ای که برخی افراد انجام می‌دهند کوچه بازاری است که همان صحبت‌ها را دوستان در حوزه کلان انجام می‌دهند.


وی تصریح کرد: متأسفانه پیج‌های فیک در فضای مجازی که بدون توجیه و منطق در آن اظهار نظر می‌شود باعث ایجاد چنین اظهاراتی می‌شود و اگر دوستان به جای فرافکنی و فرار از مسوولیت‌های خودشان دنبال بهانه تراشی برای اینکه بخواهند این مسوولیت‌ها را از سر خود باز کنند و مردم ستم دیده ما در بحث ورزش را مورد هجمه قرار بدهند، پاسخگو مباحث حوزه خودشان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیات فوتبال استان بوشهر با تأکید بر اینکه وظیفه ما مشخص شده است اظهار کرد: در اساسنامه فدراسیون فوتبال و هیات استانها شرح وظایف مشخص است که مهم‌ترین آن برگزاری و توسعه فوتبال، مدارس و فستیوال‌های ورزشی و غیره می‌باشد و در بحث سخت افزاری هم دولت موظف است تأمین و در اختیار هیات فوتبال که مجری این رشته است قرار دهد.


محتشم با بیان اینکه وظیفه هیات فوتبال آوردن اسپانسر و مسایل مالی باشگاه‌ها نیست عنوان کرد: این هیات وظیفه دارد در خصوص مشکلات تیم‌ها مثل بستن پنجره نقل و انتقالاتی و قرارداد بازیکنان رایزنی کند و مسایل اسپانسری بر عهده حوزه ارشد استان می‌باشد.


وی در ادامه اضافه کرد: آقای ایرانی از وظایف هیات فوتبال آگاهی ندارد و ما یکی از استان‌های صنعتی کشور هستیم که می‌بایست صنایع استان به ورزش و فوتبال کمک کند که استان‌های مثل کرمان و خوزستان از این حوزه در جهت تیم داری استفاده می‌کنند.


امیر حسین محتشم با ابراز خوش بینی از حمایت‌های استاندار به حوزه ورزش اظهار کرد: آقای محمدی زاده قطعاً امسال کمک خواهند کرد ولی آقای ایرانی اظهار کرده که دولت نمی‌تواند به ورزش کمک کند و هیات فوتبال و اداره ورزش را مقصر دانسته در حالی که این اداره خود دولتی می‌باشد و به نوعی به خودش تاخته است و می‌خواهد کارهای ناکرده در دولت قبل را مطرح کند که در این دولت هم انجام ندهد ولی فضای دولت جدید با قبلی فرق خواهد داشت و فوتبال با همت مسوولان استانی و ورزش نیاز به آرامش دارد.
وی تصریح کرد: ما به همه تیم‌های فوتبال کمک کرده‌ایم که این را می‌توانید از مدیران عامل باشگاه‌ها هم سوال کنید پس ما وظایف خود را انجام داده ایم.

 

رئیس هیات فوتبال با بیان اینکه آقای ایرانی در دوران تصدی خود چه کمکی به ورزش کرده است یادآور شد: وی چند جلسه با ورزشکاران استان داشته یا چند توپ برای فوتبال خریده؟ اینها شانتاژ بازی است و چون کاری انجام نداده می‌آید و دیگران را مورد هجمه قرار می‌دهد.


محتشم ادامه داد: موقع‌ای که می‌خواهیم خودمان را مطرح کنیم به رأس هرم حمله می‌کنیم زیرا فوتبال جایی است که می‌توان دیده و مطرح شد چون ۸۵ درصد مردم استان ورزشی هستند.


امیر حسین محتشم در خصوص مشکلات شاهین بیان کرد: ما نشست‌های مختلفی با شورای شهر و شهرداری داشتیم و نامه به آقای ایرانی هم زدیم که مستندات موجود می‌باشد ولی وی یک قدم برنداشتند و امروز که شاهین و ایران جوان سقوط کرده‌اند دایه دلسوزتر از مادر شده‌اند در حالی که شما مسوول سقوط این دو تیم هستید و هیچ کاری انجام نداده‌اید و کارهای نکرده را به گردن دیگران می‌اندازند.


محتشم به اتفاقات مثبت فوتبال استان هم اشاره کرد و در این خصوص عنوان کرد: شاهین بندرعامری در آستانه صعود به لیگ یک قرار دارد و پارس جنوبی جم جایگاه خوبی در لیگ دارد و همچنین به وضعیت خوب داوران استان در فوتبال کشور و لیگ برتر می‌توان اشاره کرد و ما در مجموع شرایط بدی نداریم و این صعود و سقوط‌ها همیشه بوده و است.


وی تصریح کرد: ساختار فوتبال می‌بایست اصلاح شود و زمانی این اتفاق رخ خواهد داد که ما در حوزه مدیران باشگاهی بهتر عمل کنیم و تا زمانی که شما دنبال مقصر هستید همیشه یک جای کار می‌لنگد و ما باید اتفاقات باشگاه‌ها را تحلیل کنیم که چرا شاهین در سال قبل با نزدیک به ۲۰ میلیارد صعود نکرد ولی فجر سپاسی با ۶.۷ میلیون لیگ برتری شد.


امیر حسین محتشم در پایان با بیان اینکه خبرهای خوبی در حوزه ورزش در راه خواهد بود گفت: شورای ورزش منطقه ویژه در آخر همین ماه جاری در عسلویه برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه ما هم عضو هستیم شاهد توسعه ورزش خواهیم بود.


انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امیر حسین محتشم هیات فوتبال محمد تقی ایرانی معاون سیاسی استانداری بوشهر شاهین امیر حسین محتشم آقای ایرانی هیات فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا

محمد جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در گفت وگویی با اشاره به‌دستاورد‌های سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا تصریح کرد: سفر آیت الله رئیسی به سریلانکا و پاکستان در چهارچوب سیاست خارجی دولت و بر مفهوم همسایگی و همگرایی صورت گرفت.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور سفر آیت الله رئیسی به پاکستان را از منظر ارزش راهبردی سفر و دستاورد‌های ملموس آن حائز اهمیت عنوان کرد.

به گفته وی در این سفر در حوزه‌های کشاورزی، انرژی، تجارت و ترانزیت بین‌الملل توافقات اساسی انجام گرفته بدین معنا که دولت در نظر دارد در بحث کشاورزی کالا‌های اساسی مورد نظر خود را از کشور‌های دوست و همسایه وارد کند.

جمشیدی خاطر نشان کرد: پاکستان در حوزه گوشت، ذرت و کنجاله ظرفیت خوبی دارد و توافقات خوبی در این حوزه به دست آمده و قطعاً اثر ملموسی در تامین کالا‌های اساسی کشور و بهبود وضعیت معیشت جامعه خواهد داشت.

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور تشریح کرد: در حوزه انرژی خط لوله صلح در مذاکرات خصوصی و گفتگو‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که طرف مقابل باید به تعهدات خود در این حوزه عمل نماید و این حقی است که متعلق به جمهوری اسلامی ایران است پاکستان پذیرفت که تعهدات خود در رابطه با خط لوله صلح را به صورت کامل اجرایی کند و این علی رغم فشار‌هایی است که از طرف آمریکا به این کشور وارد می‌شود.

جمشیدی یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم را کاهش میزان تجارت غیر رسمی و تبدیل آن به تجارت رسمی دانست و گفت: این فواید بسیاری برای دو طرف و دو کشور دارد. توافق‌نامه‌های تجارت آزاد و کاهش هزینه‌های گمرکی و ایجاد مناطق آزاد تجاری در نزدیکی مرز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

به گفته معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تجارت بین ایران و پاکستان که در حال حاضر حدود ۲ میلیارد دلار است و قرار است در گام اول به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

جمشیدی با تاکید بر اینکه در حوزه ترانزیت پاکستان علاقه بسیاری برای پیوستن به کریدور شمال جنوب دارد، بیان کرد: حضرت آقا فرمودند که امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است افزایش تولید از طریق افزایش صادرات محقق می‌شود و این بدون یافتن بازار‌های جدید تجاری امکان‌پذیر نیست.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور هدف سفر آیت الله رئیسی به کشور‌های مختلف را بازاریابی جدید و تلاش برای افزایش صادرات کشور توصیف کرد وگفت: در دولت سیزدهم تلاش می‌کنیم که پارادایم جدیدی از قدرت اقتصادی کشور ارائه شود بدین معنا که جمهوری اسلامی کشوری نیست که محدود به خام‌فروشی باشد بلکه به دنبال صادرات کالا‌های دارای ارزش افزوده و فناورانه است.

وی بیان کرد: در حوزه سیاسی امنیتی هم مذاکرات بسیار مهمی انجام شد با مقامات مسئول پاکستان مذاکرات صریح، شفاف و سازنده‌ای داشتیم.

جمشیدی خاطر نشان کرد: عمده مسئله‌ای که مطرح شد و به توافق رسیدیم این بود که هماهنگی‌ها در حوزه دفاعی و امنیتی افزایش یابد و توافق در این زمینه صورت گرفت تا در حوزه‌های امنیتی از جمله مبارزه با تروریسم هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

معاون سیاسی دفتر رییس جمهور با اشاره به رایزنی‌های فرهنگی در این سفر، تاکید کرد: بحث دیگر، حوزه فرهنگی است که آن هم اهمیت ویژه‌ای دارد پاکستان یک عقبه فرهنگی برای ایران محسوب می‌شود نفوذ زبان فارسی در آنجا بسیار زیاد است.

جمشیدی بیان کرد: اقبال لاهوری با چند هزار بیت شعر به زبان فارسی از محبوبیت بالایی در این کشور برخوردار است. اگر چند صد سال قبل مقامات ایران و پاکستان همدیگر را می‌دیدند و انگلیس نبود، به زبان فارسی مذاکره می‌کردند؛ با این ظرفیت جای پای ما در فرهنگ پاکستان وجود دارد.

به گفته وی سفر رئیس‌جمهور به شهر‌های لاهور و کراچی نشان دهنده عمق استراتژیک روابط ایران و پاکستان است.

جمشیدی خاطر نشان کرد: این سفر در شرایط خاصی بعد از ضربه تاریخی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی انجام شد که استقبال گسترده دانشگاهیان و جامعه پاکستان را در پی داشت آمریکا نسبت به این سفر موضع گرفت و اساسا از تحرکات جمهوری اسلامی در موضوعات منطقه‌ای و بین لمللی نگران است.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: جالب اینکه سپاه صحابه از گروه‌های تروریستی فعال در پاکستان هم از سفر رئیس جمهور به این کشور ابراز نگرانی کرده بودند که چرا اینقدر ایران نفوذ دارد همگرایی آمریکا و سپاه صحابه معنی خاصی دارد.

جمشیدی در پایان تاکید کرد: سریلانکا یک کشور راهبردی است، در روابط مان به کوچکی و بزرگی کشور‌ها توجه نمی‌کنیم به همه کشور‌ها توجه می‌کنیم. سریلانکا در ترانزیت دریایی جایگاه ویژه‌ای دارد و ایران حتی در قبل از انقلاب هم به این کشور توجه خاص داشته است. به دنبال این هستیم که تجارت و توسعه روابط اقتصادی را با این کشور دنبال کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • تاکید مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی بر اهمیت استعداد یابی
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • مژده رئیس رسانه ملی پیرامون حق پخش فوتبال
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد