Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسپور گفت: حدود 3 هزار تا 3 هزار و 400 میلیارد و حتی دو یا سه برابر این مبلغ را در نظر دارد و در عین حال نیز بانک ها در این خصوص باید دوبرابر این مبلغ را نیز را برای حمایت از دانش بنیان ها در نظر بگیرند.

روح الله جانی عباسپور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، در خصوص اینکه چگونه تولید و صنعت دانش بنیان شود اظهار کرد: ما در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم قرارداریم،مهمترین اتفاقی که برای دور زدن این تحریم و کاهش آسیب های این جنگ می توانیم رقم بزنیم،«تولید» است،از ابتدا هم مقام معظم رهبری و هم امام خمینی، درخصوص بحث درون زایی و خوداتکایی، تاکید داشته و دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی برای افزایش ظرفیت اشتغال به تولید نیازمندیم. اشتغال سبب کاهش آسیب های اجتماعی می شود و نبود شغل به این آسیب ها دامن می زند. باید در داخل کشور ظرفیت تولید را برای تولید کننده فراهم کنیم و همانطور که گفتم در این شرایط اشتغال نیز رونق بگیرد. اگر تولید شکست بخورد کشور آسیب می بیند و با انواع بحران ها مواجه می شویم. کشور ما نباید بازار کالاهای خارجی باشد.

وی ادامه داد: برای افزایش بهره وری در تولید و شکوفایی اقتصادی در این دنیای رقابتی که ادامه حیات هر واحد تولیدی به رقابت آن با سایرین بستگی دارد، باید محصولات تولید شده با کیفیت باشد. از این جهت برای رسیدن به این منظور باید بر محور علم ودانش حرکت کنیم. بر این اساس سال هاست مقام معظم رهبری بر فعالیت دانش بنیان ها و تجاری سازی علم تاکیدکرده و می کنند و امسال را نیز به صورت اخص سال تولید دانش بنیان نان گذاری کردند.شرکت های دانش بنیان مهمترین مصداق تجاری سازی علم است. یعنی تولید بر اساس دانش بنیان در همه بخش ها به خصوص صنایع که باید اتفاق بیفتاد.

نماینده آوج و بویین زهرا در ادامه این مطلب در خصوص عملکرد دستگاه های اجرایی و قانون گذاری نیز بیان کرد: مجلس به سهم خود برای تسهیل در روند فعالیت شرکت های دانش بنیان برای همکاری با صنایع و بخش تولید در قالب قانون گذاری در حال حذف برخی قوانین مزاحم است و در عین حال مشغول تقویت بخش نظارتی خود بعد از تصویب قوانین است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: به عنوان مثال، قانون رفع موانع تولید، تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از جمله مواردی است که مجلس در این مسیر قدم برداشته است. علاوه بر این مجلس قانونی را مصوب کرده که وقتی کالایی در کشور با همان کیفیت نمونه خارجی اش تولید می شود واردات آن ممنوع است که این خود کمک موثری به برقراری ارتباط بین صنعت و دان بنیان ها است.

عباسپور بیان کرد: از سوی دیگر، در عین حال مجلس سالانه از صندوق توسعه ملی پیش بینی منابع مالی قابل توجهی یعنی چیزی حدود 3 هزار تا 3 هزار و 400 میلیارد و حتی دو یا سه برابر این مبلغ را در نظر دارد و در عین حال نیز بانک ها در این خصوص باید دوبرابر این مبلغ را نیز را برای حمایت از دانش بنیان ها در نظر بگیرند. امسال هم قرار است  40درصد فروش پول نفت به این صندوق واریز شود که اساسا همانطور که می دانید این صندوق برای حمایت از اقتصاد مردمی و بخش خصوصی تاسیس شده است.

وی در پایان با ذکر این خبر که قرار است طرحی را در خصوص ارائه فولاد، روی و مس برده شود به خصوص در مورد فولاد که مازاد تولید این محصولات صادر شود، خاطرنشان کرد: یعنی ابتدا در اختیار بخش تولید، دانش بنیان ها و صنایع قرار بگیرد و سپس مازاد صادر شود. همه این تلاش ها برای حمایت از دانش بنیان ها و حمایت از تولید داخل و صنعت کشور است. مجلس حتی از قبل از سال جدید قانون حمایت از داشن بنیان را نیز تصویب کردیم که باید اجرایی شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنایع و معادن مجلس صندوق توسعه ملی دانش بنیان برای حمایت از دانش بنیان ها عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر