Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، با پیگیری مستمر مدیران گلستان و ابلاغ مصوبات سفر رییس جمهور به وزارت‌خانه ها، در بازه زمانی کمتر از ۲ ماه پس از سفر آیت الله سید ابراهیم رییسی، گره بسیاری از مشکلات دیرین استان از جمله لایروبی خلیج گرگان، طرح طبیعت گردی آشوراده و ساخت پتروشیمی گلستان در حال گشوده شدن است.

سال ۱۳۸۵ و در سفر وزیر نفت وقت به گلستان ساخت یک واحد پتروشیمی در شمال گرگان آغاز شد تا مطالبه قدیمی اهالی استان برای برخورداری از یک واحد تولیدی بزرگ رنگ واقعیت به‌خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس طرح اولیه قرار بود بخشی از سرمایه موردنیاز این طرح از طریق فروش سهام به مردم تامین شود که در این راستا ۹۷ هزار نفر از اهالی گلستان با خرید سهام این پتروشیمی تلاش کردند علاوه بر کسب سود و منفعت از راه سرمایه گذاری در این واحد، سرعت بهره برداری و افتتاح پتروشیمی گرگان و ایجاد هزاران شغل مستقیم را شتاب بخشند اما با گذشت بیش از ۱۵ سال تاکنون اتفاقی در این زمینه رخ نداد.

در سفر اسفند پارسال رییس جمهور به گلستان ، آیت الله رییسی قول داد از همه توان و ظرفیت دولت برای اجرای این پروژه و حل مشکلات آن استفاده کند که گویا این تلاش های جهادی مستمر در حال به ثمر نشستن است.

در هقته های اخیر و با پیگیری مدیران گلستان نمایندگان ۶ شرکت سرمایه گذار زیر مجموعه شرکت نفت وارد گلستان شدند تا با بررسی میدانی و مطالعه مستندات مجتمع پتروشیمی گلستان،  یک یا چند شرکت به عنوان سرمایه‌گذار این طرح انتخاب شود.

تاکید رییس جمهور بر راه اندازی پتروشیمی 

در همین پیوند ، نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار ایرنا گفت: سفر سال گذشته آیت الله رییسی به گلستان بیش از ۱۰۰ مصوبه با اعتباری در حدود ۲۶۰ هزار میلیارد ریال داشت که یکی از مهمترین آن ها حل مشکلات راه‌اندازی پتروشیمی و تلاش برای عملیاتی شدن این واحد صنعتی بود.

 غلامرضا منتظری اظهارداشت : با تاکید رییس جمهور، وزرات نفت مکلف شد چند سرمایه گذار را از شرکت های هلدینگ زیر مجموعه خود معرفی کند تا زمینه آغاز به کار این پروژه فراهم گردد.

وی بیان کرد : بر اساس برآورد و نظر کارشناسان، پتروشیمی گلستان می تواند با تولید اوره و آمونیاک، بازار این محصولات در داخل و حتی خارج کشور را در دست بگیرد که این موضوعات پس از انتخاب سرمایه گذار اصلی قابل مشورت و بازنگری است.

گلستانی ها منتظر خبر خوشی برای پتروشیمی باشند

عضو کمیسیون انرژی و دیگر نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی هم گفت : پس از سفر رییس جمهور به گلستان، اتفاقات مناسبی در خصوص پتروشیمی در جریان است.

 رمضانعلی سنگدوینی از مردم گلستان خواست چند هفته منتظر بمانند تا خبر نهایی در مورد سرنوشت این واحد بزرگ صنعتی اطلاع رسانی شود.

ورود ۶ هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری 

رییس کل دادگستری گلستان هم با اشاره به سفر رییس جمهور به استان گفت: پس از حل مشکلات حقوقی این مجتمع ،۶ هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری حوزه پتروشیمی به همراه گروه کارشناسی شرکت صنایع پتروشیمی ایران به گلستان سفر کردند.

حیدر آسیابی افزود: در نشست نمایندگان این هلدینگ ها و دادستان مرکز استان، بازپرس پرونده و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، ابعاد حقوقی و قضایی پرونده مجتمع پتروشیمی گلستان بررسی و شفاف سازی شد.

خبرنگار ایرنا کسب اطلاع کرده که برخی از شرکت های بزرگ سرمایه گذاری کشور مانند تاپیکو، پاسارگارد، شستان و صبا انرژی از جمله شرکت های علاقه مند به سرمایه گذاری در این پروژه مهم اقتصادی استان گلستان هستند.

گلستان به عنوان استانی منحصر به فرد از لحاظ تنوع قومیتی و اقلیمی با ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل منحصر به فرد و به عنوان یکی از ۱۰ استان برتر کشور از نظر توانمندی در گوشه‌ای از رینگ توسعه قرار گرفته است.

سهامداران پتروشیمی گلستان امیدوارند در هفته ها و ماه های آینده شاهد اتفاقات اجرایی بیشتر در خصوص این پروژه باشند.

پیشرفت کنونی این مجتمع پتروشیمی تاکنون ۲۰ درصد اعلام شده است.

گلستان بیش از هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در بخش صنعت و صنایع تبدیلی کشاورزی دارد که ۹۷ درصد آن را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می‌دهد.

این  استان شمال کشور ۲۴ شهرک، ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی (شهرک هزار هکتاری اترک) با مساحت ۲ هزار و ۴۱ هکتار دارد.

اقتصاد اصلی ساکنان استان 2 میلیون نفری گلستان بر پایه کشاورزی استوار است.

برچسب‌ها استان گلستان سید ابراهیم رییسی گرگان سفر استانی نفت پروندهٔ خبری گلستان مقصد شانزدهمین سفر استانی رییس جمهور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان سید ابراهیم رییسی گرگان استان گلستان سید ابراهیم رییسی گرگان سفر استانی نفت پتروشیمی گلستان رییس جمهور سرمایه گذاری سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • رقابت ۱۱ هزار گلستانی ؛ امروز در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ