Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران ـ زهرا طاهری‌پرکوهی|حتی روایت کردن کارهای خوب و مهربانی حال انسان را خوب می‌کند چه برسد بخواهی کار خوب انجام‌دهی، انسان‌هایی که تمام تلاش‌شان را می‌گذارند تا بتوانند گره از مشکلات مردم باز کنند و مرهمی بر زخم مردم بگذارند.

پای صحبت‌شان که بنشینی طوری مجذوب سخنان‌شان می‌شوی و دوست داری دست به کارهای خیر بزنی، چرا که سخن گفتن از آنان و ارزش والای عمل نیک آنها در قالب کلمات نمی‌گنجد و نمی‌توان بر زبان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سوژه گزارش ما دکتر علی محمدی  پزشک جوانی است که به عضویت گروه جهادی شهید بقایی درآمده، مصاحبه درباره رزمایش جهادگران  فاطمی با مسؤول گروه جهادی شهید بقایی ما را به این پزشک جوان رساند که به نیت مادر در نخستین سالگرد فوتش اقدام به ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم می‌کند و عضو گروه جهادی شد؛ او با حضور در روستاهای محروم سوادکوه و ویزیت مردم و توزیع دارو به‌دنبال کم کردن درد و رنج مردم است.

البته نباید چنین تصور کرد افراد خیر هیچ مشکل و دغدغه‌ای ندارند و یا اینکه سرمایه‌های کلانی در اختیار دارند و در اوج بی‌نیازی و رفاه به افراد کمک می‌کنند،  بلکه کاملا برعکس، خیران کسانی هستند که در کنار زندگی شخصی، مشکلات و نیازهای‌شان، نسبت به رنج و مشکلات مردم بی‌تفاوت نیستند و اینجاست که می‌گویی؛ مهربانی حد و مرز نمی‌شناسد و با گذشت و فداکاری تلاش می‌کنند باری از روی دوش همنوعان خود کم کنند و شرایطی را فراهم کنند سایر افراد هم در سایه آرامش زندگی کرده و از درد و رنج‌شان کم شود.

وقتی صحبت‌مان را با آقای دکتر شروع می‌کنیم در ابتدا می‌گوید؛ نمی‌خواهم نامم بر زبان‌ بیاید و می‌گوید تمام این  فعالیت‌ها گروهی است... و این هم یکی دیگر از خصلت‌های جهادگران که دوست ندارند نامی از آنان بر زبان بیاید.

 

*ماجرای آشنایی اتفاقی با گروه جهادی

دکتر علی محمدی پزشک عمومی فعال در گروه جهادی شهید بقایی سوادکوه در گفت‌وگو با فارس می‌گوید: خیلی اتفاقی با این گروه جهادی آشنا شدم ماجرا برمی‌گردد به چند ماه قبل که با همکارانم برای ویزیت به روستایی محروم رفته بودیم و با این گروه آشنا شدم و به عضویت این گروه درآمدم.

وقتی با این گروه جهادی آشنا شدم خدمات‌شان را دیدم که خیلی گسترده است و حتی به بحث پزشکی خلاصه نمی‌شود بلکه فعالیت‌های عمرانی و سایر خدمات را د ردستور کار دارند استقبال کردم.

این پزشک بیان می‌کند: طی ماه‌های اخیر به روستاهای زیاری رفتیم که تعداد روستاها و بیمارانی را ویزیت کردم را به خاطر ندارم اما متوجه شدم به دلیل نداشتن دارو و ویزیت در مضیقه بودند.

*مشکلات درمانی و دارویی روستاییان

خیلی از این افرادی که در روستاها زندگی می‌کنند نسل قبلی پدر بزرگ‌های ما هستند که دسترسی به امکانات شهری ندارند برخی حتی با وجود اینکه دارو دارند نمی‌دانند چگونه باید مصرف کنند و خیلی هم به این موضوع توجه نمی‌کنند و خودشان هم نمی‌توانند به متخصص مراجعه کنند؛ درست است در برخی از روستاها خانه بهداشت است ولی خیلی از آنان از منزل نمی‌توانند بیرون بیایند چه برسد بخواهند به خانه بهداشت مراجعه کنند.

محمدی اضافه می‌کند: برنامه ویزیت گروه ما به این صورت است با هماهنگی اعضای شورا وارد مسجد روستا می‌شویم و اهالی را ویزیت می‌کنیم و  در پایان هم سری به منازل افراد بیماری که به‌دلیل کهنسالی و یا معلولیت جسمی امکان رفت و آمد ندارند؛ می‌زنیم.

*دعای عاقبت ‌بخیری؛ شیرین‌ترین خاطره

موضوعی که هیچ‌گاه از مقابل چشمانم دور نمی‌شود برخورد مهربانانه و با محبت بیماران است و برای‌مان دعا می‌کنند خداوند آخر و عاقبت شما را بخیر کند که به نظر من دلنشین است و همواره این دعاها در ذهنم حک شده است.

وی ادامه می‌دهد: زیباترین خاطره این روزها همین مهربانی مردم کهنسال است که جملات و دعاهای‌شان از هر خاطره و ذهنیتی برایم شیرین‌تر است اینکه به‌دلیل بیماری در رنج بودند و بعد از درمان و مصرف دارو ما را می‌بینند و می‌گویند ما خوب شدیم و ما توانستیم خواب راحت داشته باشیم بهترین هدیه و دستمزد برای من پزشک است.

* آرزو داشتم دکتر شوم

وی بیان می‌کند: شغلم را با علاقه انتخاب کردم و از بچگی این شغل را دوست داشتم و همیشه هر کسی از من سوال می‌کرد در آینده می‌خواهی چکاره شوی، می‌گفتم می‌خواهم دکتر شوم و خدا را شاکرم مرا در این مسیر قرار دارد و شرایط به سمتی رفت که وارد این حرفه شوم.

*ضرورت ورود خیران در بحث امکانات درمانی

این پزشک جهادی می‌گوید؛ در پایان با توجه به مشکلات امکانات درمانی درخواست ما از خیران این است که در این زمینه ورود پیدا کنند، موضوعی که در ویزیت‌ بیماران نزدیک حس کردم این بود ما در ویزیت‌ها می‌توانیم یکسری درمان اولیه را  انجام دهیم ولی اگر بیمار نیاز به ام ار آی و درمان تکمیلی داشته باشد با توجه به اینکه بستر این اقدامات درمانی فراهم نیست روند درمان کامل نمی‌شود.

برای کم کردن آلام مرد نیاز به حضور خیران است  تا با فراهم کردن امکانات درمانی در روستاها کاری کنند درد و رنج این مردم کمتر شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج/م

منبع: فارس

کلیدواژه: علی محمدی پزشک جهادی روستاهای محروم استان مازندران جهادگران فاطمی گروه های جهادی گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • عاقبت رؤیافروشی؛ واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی