Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفری با اشاره به آخرین وضعیت اقلام اساسی در استان اظهار کرد: وضع استان مرکزی در کالاهای اساسی مطلوب است و هیچ‌گونه مشکل و کمبودی وجود ندارد و تنها موضوع توزیع توسط مباشرین است که باید به‌موقع اقدام کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به آخرین وضعیت اقلام اساسی در استان  اظهار کرد: وضع استان مرکزی در کالاهای اساسی مطلوب است و هیچ‌گونه مشکل و کمبودی وجود ندارد و تنها موضوع توزیع توسط مباشرین است که باید به‌موقع اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنج مازاد مصرف داریم و هم‌اکنون در فروشگاه‌ها موجود است، روغن هم سهمیه و هم تولید در کارخانجات وجود دارد و به مباشرین توصیه کردیم که اقدامات را سریع‌تر انجام دهند تا روغن سریع‌تر به قفسه‌های فروشگاه‌ها و مغازه‌ها منتقل شود، همچنین شکر، مرغ گرم و تخم‌مرغ نیز مازاد در استان داریم و در خصوص مرغ منجمد نیز هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

صفری بیان کرد: متأسفانه در برخی از مقاطع شاهد حاکم شدن جو روانی هستیم که مردم باید این اطمینان را داشته باشند هیچ‌گونه کمبودی در اقلام اساسی نداریم و تنها مشکل در برخی اوقات دیر اقدام کردن مباشرین است و با توجه به توصیه ما قرار است این مشکل مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار قطعه جوجه ریزی بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گفت: از تاریخ نوزدهم اردیبهشت‌ماه تا بیست و دوم خردادماه در واحدهای مرغداری این استان انجام می‌شود و پیش‌بینی می‌شود با این میزان جوجه ریزی چهار هزار و ۸۲۰ تن گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: روزانه ۱۷۳ تن گوشت مرغ با این میزان جوجه ریزی در استان مرکزی تولید می‌شود که بیش از نیاز استان است.

وی ادامه داد: یک هزار تن شیر به‌صورت روزانه در استان مرکزی تولید می‌شود که مازاد مصرف این محصول توسط تعاون روستایی استان خریداری می‌شود.

صفری در خصوص سهمیه روغن استان بیان کرد: سهمیه روغن استان در فروردین‌ماه امسال یک هزار و ۹۳۶ تن بود و اکنون نیز ۷۴۰ تن روغن در استان تولید و آماده توزیع است و هیچ‌گونه مشکلی در خصوص تأمین روغن استان وجود ندارد.

وی افزود: هم‌اکنون در استان مرکزی بیش از سرانه مصرف روغن‌داریم و ۴ کارخانه روغن در استان داریم که علاوه بر تأمین روغن استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ تن برنج در این استان وجود داشته و ازنظر ذخیره‌سازی این محصول در استان مشکلی وجود ندارد،گفت:همچنین ۲۰۰ تن شکر اکنون در استان مرکزی وجود داشته و یک هزار تن شکر نیز در حال حمل به استان است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان مرکزی هیچ گونه مشکل اقلام اساسی روغن استان وجود ندارد یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۵۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابستان چقدر کمبود برق داریم؟

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد افزایش می‌یابد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام شده ولی ناترازی حل نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا صالحی، درباره اوضاع ناترازی برق در سال جاری اظهار داشت: مهم‌ترین دلیل چالشی که اکنون در رابطه با ناترازی برق و گاز با آن مواجهیم به‌عدم سرمایه‌گذاری به‌موقع در این حوزه‌ها برمی‌گردد زیرا تکمیل پروژه‌های نیروگاهی ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد و با توجه به تاخیر در اجرای پروژه‌ها که مهمترین عامل‌عدم سرمایه بوده؛ سال به سال به رقم ناترازی افزوده شده است.

وی افزود: خوشبختانه بخش خصوصی توانایی خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی دارد و اکنون ۶۰ درصد نیروگاه‌ها دست بخش خصوصی است، ما از نظر ساخت نیروگاه هم مشکلی نداریم و تولید توربین‌های مورد نیاز هم در داخل کشور در حال انجام است، در حال حاضر دولت گام‌هایی برداشته و در بخش صنعت پروژه ۱۰ هزار مگاواتی تعریف شده؛ که بخشی از این نیروگاه‌ها در سال گذشته وارد مدار تولید شدند و در بخش نیروگاه‌های تجدیدپذیر هم پروژه‌های بزرگی استارت خورده از جمله پروژه ۴۵۰۰ مگاوتی با همکاری و هماهنگی صندوق توسعه ملی که وام مورد نیاز را فاینانس می‌کند که امیدواریم تا پیک امسال وارد مدار شود.

لزوم اصلاح سیاست انرژی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: اگر سیاست‌های اقتصاد انرژی کشور اصلاح شود، بخش خصوصی کشور پتانسیل لازم برای رفع ناترازی موجود را دارد و باید اجازه دهیم بخش خصوصی در این حوزه ورود کند، بر پایه شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده مردم در بخش تولید مشارکت داده شوند و در معادلات اقتصاد انرژی نقش دولت کمرنگ‌تر شود.

وی تاکید کرد: دغدغه ما این است که امسال در بخش صنعت خاموشی‌های مدیریت شده تحمیل نشود، در این رابطه بخش خصوصی می‌تواند از منابع مالی که صنعت در اختیارش می‌گذارد ناترازی را برطرف کند و اگر هرچه زودتر این اقدام صورت گیرد ما نسبت به عقب‌ماندگی در حوزه برق پیشرفت خوبی خواهیم کرد.

صالحی تصریح کرد: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد رشد دارد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام می‌شود ولی ناترازی حل نمی‌شود. فقط با کمک بخش خصوصی و مردم امکان عبور از این وضعیت را داریم که امیدواریم امسال گام‌های خوبی برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل کمبود برق اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی هم مهم است یعنی مصرف هم باید کنترل و واقعی شود بعبارت دیگر حرکت در مسیر صحیح تولید و مصرف منجر به این خواهد شد که تا ۲ سال آینده به طور کلی ناترازی رفع شود.

شرایط رفع ناترازی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران اظهار داشت: در بخش تولید اقداماتی صورت گرفته و نیروگاه‌هایی وارد مدار شده‌اند، شاید به اندازه پیش‌بینی شده رقم تولید تحقق پیدا نکند اما اقداماتی صورت گرفته که امیدواریم که بخش زیادی از نیروگاه‌ها در بخش فسیلی و تجدیدپذیر وارد مدار شوند.

آسیب‌های کمبود برق

وی یادآور شد: در هر حال اصل ناترازی باید از بین برود چراکه ناترازی به قدری است که می‌تواند تولید را در بخش صنعت مختل کند، صادرات کم شود، به اشتغال آسیب برساند و درآمدهای کشور را کاهش دهد و همه اینها نیز به صنعت برمی‌گردد، یعنی اگر برق مورد نیاز صنعت تامین نشود آسیب‌ها به بخش‌های دیگر کشور نیز تعمیم پیدا خواهد کرد. بنابراین عدم‌النفع صنعت باید حذف شود و اکنون با اقدامات انجام شده نمی‌توانیم کل ناترازی را از بین ببریم باید برنامه‌های جدی‌تری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان