Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از ایمیدرو، «وجیه الله جعفری» در نشست آمایش استانی که با حضور رئیس مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی و مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی برگزار شد، اظهار داشت: این سازمان با همکاری مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مناطق پتانسیل دار از نظر مزیت اقتصادی معدن و صنایع معدنی را بررسی و گروه بندی می کند و برای مناطق اولویت دار، مشوق در نظر گرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به هدف نهایی ایمیدرو برای ارتقا جایگاه تولید و اشتغال، اولویت ها براساس موضوع اکتشاف، زیرساخت، نوآوری، فناوری و ... تعیین و مشوق ها در این حوزه ها اختصاص خواهد یافت تا در نهایت به این هدف منتهی شود.

مشوق های قابل ارائه

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به مشوق‌های قابل ارائه از سوی ایمیدرو به سرمایه‌گذاران حوزه معدن و صنایع معدنی تصریح کرد: این مشوق ها شامل ارائه تامین مالی، ضمانت‌نامه صندوق بیمه سرمایه‌گذاری و نیز تعریف مشوق‌های جدیدی است که از سوی هیات مدیره تصویب خواهد شد.

وی ادامه داد: از این رو، با ارائه اطلاعات شفاف و دارای توجیه اقتصادی، زمینه هدایت سرمایه‌گذاران به سمت طرح های معدنی پتانسیل دار فراهم خواهد شد. متعاقب آن، توسعه مناطق کم برخوردار کشور به نحو مطلوب فراهم و از هدر رفت سرمایه‌ها جلوگیری خواهد شد.

بررسی مناطق اولویت دار

«احمد تشکینی»، رئیس‌ مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست گفت: طبق گروه بندی اولیه مناطق کشور شامل چهار گروه می‌شوند منطقه ۱: مناطق کمتر برخوردار (توسعه اشتغال با اولویت فوری)، منطقه ۲: مناطق کمتر برخوردار (توسعه اشتغال)، منطقه ۳: مناطق عادی (حفظ و بهبود اشتغال موجود) و منطقه ۴: توسعه یافته (تمرکز زدایی) تعریف شد.

وی بیان داشت: در جلسات بعدی با مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو، مناطق مزیت دار بخش معدن و صنایع معدنی را در استان های مختلف بررسی و مشوق های قابل اعطا را بر اساس مناطق اولویت دار مشخص می کنیم.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین ستاد تنظیم بازار وزارت صنعت معدن و تجارت سید رضا فاطمی امین ستاد تنظیم بازار معدن و صنایع معدنی مشوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آئین کلنگ زنی طرح توسعه پالایشگاه نفت خام آفتاب با اشاره به اینکه فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد باید تقویت شود اظهار داشت: توسعه ایران را بخش خصوصی دارای ساختارهای قوی و نوین رقم می‌زند که دولت هم در کنار آن نقش مهم تنظیم‌گری و توانمندسازی را ایفا کند چراکه اقتصاد دولتی اقتصادی ناکارآمد و غیر بهره‌ور است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت شرکت‌های اقتصادی بزرگ مقیاس جهان در تحولات اقتصادی، افزود: در دهه نود ادغام شرکت‌های کوچک انجام شد که ادامه این حرکت و برند سازی به ویژه در حوزه فولاد و نفت می‌تواند جهشی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

دوستی با تاکید بر اینکه همه ما رسالت داریم ایرانی آبادتر به نسل بعد تحویل دهیم اظهار داشت: مساله اول استان جذب سرمایه گذار و ایجاد محیط امن برای سرمایه‌گذاری است که با مجموعه اقدامات انجام شده از ابتدای دولت تاکنون در مجموع ۷۱۲ هزار میلیارد تومان در استان جذب سرمایه داخلی و بیش از ۵۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه ارزی داشته‌ ایم و طبق نظرسنجی فعالان اقتصادی برای سومین فصل پیاپی هرمزگان رتبه نخست امنیت سرمایه گذاری را کسب کرده است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه زنجیره پتروشیمی و پترو پالایش در کشور گفت: نباید نفت تنها برای مصارف سوختی در نظر گرفته شود و با توجه به مزیت‌های نفتی هرمزگان و معادن استان‌های همجوار، تکمیل زنجیره ترکیبی شیمی معدن نیز می‌تواند سبب تحول اقتصادی شود و مدیریت این پروژه مهم را در سطح ملی آغاز کرده‌ایم.

استاندار هرمزگان رویه پروژه‌ای در اقتصاد را نیازمند اصلاح دانست و گفت: با تشکیل اکوسیستم اقتصادی می‌توان به توسعه پایدار رسید چرخه کاملی که با یک ساختار نوین علاوه بر نیروی انسانی ماهر و محیط مناسب سرمایه‌گذاری در آن مزیت‌ها شناسایی و در مسیر آن زنجیره‌ها هم تعریف شده باشند.

کد خبر 6100420

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم