Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اجرای مستمر برنامه‌های فرهنگی ، قرآنی و هنری در کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی این شهرستان موجب افزایش علاقه قشر کودک و نوجوان برای عضویت و فعالیت در این مراکز شده است.

وی بیان کرد: از مجموع  دانش‌آموزان عضو کتابخانه‌های عمومی خلخال نیز ۲۳۷ نفر کودک زیر تحصیلات ابتدایی ،هزار و ۱۲۴ نفر ابتدایی و هزار و ۶۰۲ نفر نیز دانش‌آموز دوره متوسطه  هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کتابخانه‌های عمومی خلخال گفت: نخستین کتابخانه این شهرستان در حالی ۹۶ ساله شد که هنوز این شهر فاقد کتابخانه‌ای مناسب در شان و منزلت مردم فرهنگ دوست این منطقه است.

 محمدی ادامه داد: نخستین کتابخانه خلخال در سال ۱۳۰۵ تاسیس شده و پس از گذشت چند سال از فعالیت آن در سال ۱۳۴۴ به ساختمان فعلی کتابخانه عاشوری‌زاده انتقال یافته و این محل نیز به علت فرسودگی ساختمان محلی مناسب برای علاقه‌مندان به مطالعه کتاب نیست.

مدیر کتابخانه‌های عمومی خلخال با بیان اینکه وضعیت قدیمی‌ترین کتابخانه استان اردبیل در خلخال نامناسب است، افزود: مالکیت کتابخانه شهید عاشوری‌زاده در اختیار آموزش و پرورش بوده و امکان تخصیص اعتبار برای ساماندهی و بازسازی این مکان از محل اعتبارات تعمیر و تجهیز کتابخانه‌های عمومی وجود ندارد.

محمدی بیان کرد: پروژه ساخت کتابخانه مرکزی شهر خلخال در زمینی به مساحت ۵۵۰ مترمربع و با زیربنای هزار و ۵۰ متر مربع در سه طبقه از ۱۱ سال پیش آغاز شده و پس از پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصدی بصورت نیمه‌کاره رها شده است.

مدیر کتابخانه‌های عمومی خلخال خاطرنشان کرد: مشارکت خیرین در اجرای برنامه‌های کتابخانه‌ای باید در بین همگان تبیین شود و امیدواریم رسانه‌ها و اهل قلم همکاری همه‌جانبه داشته باشند تا به اهداف خود در این زمینه دست یابیم.

وی گفت: سه هزار و ۴۵۰ نفر عضو جدید هشت باب کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی این شهرستان با موجودی ۱۱۱ هزار و ۱۵۴ جلد کتاب هستند و از برنامه‌های اجرا شده در کتابخانه‌های عمومی از جمله پویش کتابخوانی ، رونمایی از کتب جدید نوشته شده توسط نویسندگان منطقه ، محافل قرآنی ، محافل ادبی ، قرائت شعر ، قصه‌گویی ، داستان‌خوانی ، نقاشی و برنامه‌هایی با محتوای ادبی ، مذهیی ، فرهنگی و هنری بهره می‌برند.

وی اظهار کرد: از مجموع اعضای فعال کتابخانه‌های عمومی خلخال ۲۵ نفر دارای مدرک تحصیلی دکترا ، ۱۵۴ نفر دارای تحصیلات کارشناسی ارشد، ۷۰۰ نفر کاردانی و کارشناسی ، هزار و ۱۰۰ نفر دارای مدرک کاردانی ، هزار و ۶۰۰ نفر دیپلم و ۱۹ نفر دارای تحصیلات حوزوی هستند.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل کتاب سرانه مطالعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل کتاب خلخال استان اردبیل کتاب سرانه مطالعه کتابخانه های عمومی خلخال نفر دارای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی گودرزی زاده پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه با پارلمان کودک اظهار کرد: کتابخانه سیار فعلی این نهاد در طول هفته در پنج روستا خدمت رسانی می‌کند.

وی افزود: در روزهای جمعه و مناسبت‌هایی که وجود دارد، کتابخانه سیار در بخش‌های مختلف شهر در حال خدمت رسانی است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

گودرزی زاده افزود: کتابخانه سیار در قالب یک خودرو مینی‌بوس جوابگوی نیاز شهروندان کلان‌شهر اراک با این وسعت و جمعیت نیست.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات پارلمان کودک استفاده از کتابخانه‌های سیار است، این کتابخانه‌ها می‌تواند در مناطق محروم و در شهر و در حاشیه شهرها در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کننده باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به نقشی که این کتابخانه‌ها می‌تواند در کارهای فرهنگی ایفا کند از شهردار اراک و اعضای شورا که دغدغه این مهم را دارند، درخواست داریم یک خودرویی در اختیار این نهاد قرار گیرد تا با مناسب سازی به صورت کتابخانه سیار در خدمت همشهریان باشد.

گودرزی زاده ادامه داد: در خصوص مطالبه شورای کودکان برای ایستگاه مطالعه هم، هم اینک در کتابخانه‌ها ایستگاه مطالعه وجود دارد.

وی گفت: با توجه به مطالبه برای ایجاد ایستگاه مطالعه در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی این آمادگی وجود دارد که کتاب‌هایی در این محل‌ها قرار داده شود تا مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اظهار کرد: یک درخواست و مطالبه وجود دارد مبنی بر اختصاص کتابخانه‌های مادر و کودک در پارک‌ها و مراکز تفریحی که امید می‌رود با در اختیار قرار دادن فضای مورد نیاز، این نهاد را در خدمت رسانی بهتر به شهروندان یاری کنیم.

گودرزی زاده ادامه داد: این خدمت رسانی تنها در حد قفسه برای کتاب نباشد، بلکه در صورت نیاز به مادران و کودکان مشاوره ارائه شود.

کد خبر 750087

دیگر خبرها

  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها