Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا، رضا رباطی روز چهارشنبه در همایش‌ تازه‌ها در بیماری‌های پوستی که در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: بسیاری از جوانان برای داشتن پوست زیبا به باور غلط، اقدام به برنزه کردن و استفاده از دستگاه سولاریوم می کنند که به شدت ریسک ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: مطالعات متعدد نشان داده که قرار گرفتن در معرض اشعه UV از دستگاه‌های برنزه با افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست همراه است و برنزه کردن در دوران نوجوانی یا اوایل بزرگسالی خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.

رباطی تاکید کرد: تماس با نور آفتاب نیز برای پوست مناسب نیست و می‌تواند منجر به سرطان شود.

این پزشک با بیان اینکه افراد با مشاهده هر ضایعه مشکوک روی پوست باید به پزشک مراجعه کنند، ادامه داد: بسیاری از مشکلات پوستی با بیماری مرتبط هستند و اگر روی پوست مورد مشکوکی مشاهده شد، باید نمونه برداری شود، و این اقدام باعث بدخیمی بیماری نمی‌شود در حالیکه بسیاری از بیماران به باور غلط از انجام نمونه برداری خودداری کرده و روند بیماری پوستی پیشرفت می‌کند که قابل درمان نیست.

تزریق فیلر و ژل می‌تواند باعث سکته مغزی شود
رباطی تاکید کرد: بسیاری از کارهای زیبایی در مراکز غیرمجاز و آرایشگاه‌ها انجام می‌شود که این مراکز تخصصی نیستند و مشکلات جدی برای افراد به وجود می‌آید. مواردی مشاهده شده که با تزریق ژل و فیلر فرد دچار سکته مغزی شده و موارد از دست دادن بینایی نیز وجود داشته است.

به گفته وی، کارهای زیبایی تخصصی بوده و باید زیر نظر متخصص انجام شود، افرادی که در این زمینه پزشک بوده و تخصص دارند، علاوه بر آنکه چند سال تحصیل کرده‌اند، دوره‌های تخصصی را گذارنده و در مورد بیماری‌های مختلف پوستی آموزش دیده‌اند، به همین خاطر زیبایی پوست توسط غیرمتخصص‌ها ممنوع است.

این استاد دانشگاه به پوشش بیمه‌ای بیماری‌های پوستی اشاره کرد و افزود: بسیاری از مشکلات پوستی بیماری هستند، افرادی که دچار بیماری‌های پوستی پروانه‌ای، صدف و غیره نیاز به دارو داشته و پوشش بیمه‌ای برای آنها باید وسیع تر شود.

کیفیت برخی بوتاکس‌های ایرانی مشابه و هم سطح بوتاکس خارجی است
فهیمه عبداللهی مجد دبیر علمی چهاردهمین همایش تازه‌ها در بیماری‌های پوست گفت: روش‌های نوین جراحی و زیبایی در پوست و مو و ارائه آخرین مقالات در زمینه درمان بیماری‌های پوستی در این  همایش  مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

وی افزود: اکنون درمان بیماری‌های پوست در ایران با موفقیت و با بهره‌مندی از روش‌های نوین انجام می‌گیرد و  در زمینه‌های مختلف مانند تزریق فیلر، بوتاکس و استفاده از دستگاه‌هایی مانند لیزر و پلاسما از انواع مرغوب و با کیفیت استفاده می‌شود.

این متخصص پوست با اشاره به اینکه بوتاکس انواع ایرانی و خارجی دارد، گفت: کیفیت برخی بوتاکس‌های ایرانی مشابه و هم سطح بوتاکس خارجی است که در همایش امسال مقالات و نکات مهمی در زمینه بیماری‌های پوست و درمان های نوین جراحی ارائه خواهد شد.

همایش تازه‌ها در بیماری‌های پوست تا ۲۳ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته رشته درماتولوژی در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال برگزاری است.

برچسب‌ها سلامت بیماری پوستی سرطان بیماری بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت بیماری پوستی سرطان سلامت بیماری پوستی سرطان بیماری بهداشت و سلامت بیماری های پوستی بیماری های پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان