Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@20:38:12 GMT

دست دوستی‌ همسایگان شمالی خزر به سوی مازندران

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۸۹۸۲

دست دوستی‌ همسایگان شمالی خزر به سوی مازندران

به گزارش خبرنگار ایرنا ، سیدمحمود حسینی پور در حاشیه مراسم افتتاح رویداد بین المللی ساری ۲۰۲۲ با سفرای کشورهای ترکمنسان ، قرقیزستان و بلاروس به صورت جداگانه دیدار و گفت و گو کرد و خواستار گسترش روابط اقتصادی و تجاری و ورود سرمایه گذاران این کشورها به مازندران برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، حسینی پور در دیدار سفر   قرقیزستان با وی حضور سفرای عضو کشورهای اکو را در رویداد ساری ۲۰۲۲ را یک فرصت برای بازخوانی ظرفیت ها و اهمیت گسترش روابط با جمهوری اسلامی توصیف کرد و گفت :  امیدواریم نتایج این رویداد به نفع دو کشور و دو ملت باشد ما با کشور قرقیزستان تعاملات خوب و روابط مستحکمی داشته ایم به گونه ای که پیشتر نیز پرواز مستقیم بین ساری و قرقیزستان برقرار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران اظهار داشت: کشور های حاشیه دریای خزر ظرفیت هایی دارند که می توانند فعال کنند. در حال حاضر از نظر تعاملات اقتصادی در وضعیت خوبی نیستیم باید تعاملات را تقویت و تثبیت کنیم.

وی افزود: مازندران ظرفیت های خوبی در زمینه محصولات کشاورزی؛ دامپروری و باغی دارد، مازندران نیمی از برنج مورد نیاز کشور را تامین می کند و این ظرفیت را داریم که بتوانیم در زمینه صادرات برنج ورود کنیم، مرکبات و محصولات باغی مازندران مثل کیوی از کیفیت بالای تولید برخوردار هستند.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت : می توانیم ارتباط بین ایران و قرقیزستان را از طریق مازندران کلید بزنیم و این زمینه وجود دارد که ایران برای مسافران قرقیز روادید را حذف کند.

  

تحکیم روابط با مازندران به کشور قرقیزستان کمک می‌کند 

سفیر قرقیزستان در جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار گفت: معرفی ساری به عنوان پایتخت توریسم کشورهای منطقه اکو موقعیت بسیار خوبی برای توسعه این شهر است.

تورداکُن سیدیکف افزود: پنج سال قبل استاندار ایسیکول به مازندران سفر کرده بود و تفاهم نامه ای هم بین دو استاندار وقت استان ها نیز امضا شده است.درخواستی از وزارت امور خارجه به استانداری مازندران برای توسعه روابط اقتصادی بین دو استان مازندران و ایسیکول قرقیزستان ارائه خواهیم کرد.

وی گفت: رییس جمهور جدید قرقیزستان نیز از همین منطقه ایسیکول است و از نظر اقلیمی منطقه ای سرسبز و با ظرفیت های خوب کشاورزی بسیار شبیه مازندران است.

سفیر قزقیزستان در ایران اظهار داشت: اینکه ساری به عنوان مرکز توریسم‌ کشورهای عضو اکو انتخاب شده است ظرفیت مناسبی است تا تمهیدات لازم برای توسعه صنعت توریسم مشترک بین دو استان اتخاذ شود.

سیدیکف عنوان کرد: اگر امکان داشته باشد که سفر استانداران دو استان رقم بخورد یقینا زمینه ساز اتفاق های خوبی در زمینه تجاری و گردشگری خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز سی امین سال ارتباط دو کشور ایران و قرقیزستان است و شاهد تبادل پیام تبریک بین روسای جمهور و وزرای خارجه دو کشور بودیم که دیدار ما با استاندار مازندران نیز یقینا به تحکیم روابط دو استان مازندران و ایسکیول و کشور قرقیزستان کمک خواهد کرد.

سیدیکف، گفت: اگر لیستی از خدمات مورد نیاز دو کشور که مازندران‌نیز می تواند در تحقق آن نقش مهمی داشته باشد تهیه شود یقینا در شناسایی زمینه های همکاری تاثیرگذار خواهد بود.

 مازندران در وسط میدان گسترش روابط بین ایران و ترکمنستان آمادگی کامل دارد

استاندار مازندران گفت که این استان در ادامه سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به کشور دوست و همسایه ترکمنستان و اجرای دستاوردهای بزرگ این سفر، خود را در وسط میدان می داند و آماده هستیم در تمام زمینه ها، تعاملات اقتصادی را گسترش دهیم.

حسینی پور ادامه داد: مردم ایران و ترکمنستان وجه اشتراکات زیادی از لحاظ فرهنگی، تاریخی و اقتصادی با یکدیگر دارند، هرچند فراز و فرودهای زیادی داشته است اما این‌تعامل بین دو کشور همیشه وجود داشته است.

وی بیان داشت: در سال های گذشته روابط ایران با ترکمنستان محدودتر شد و در سطحی که باید باشد نیست؛ اما سیاست دولت سیزدهم و رئیس جمهوری ایران گسترش روابط با کشورهای همسایه است.

وی افزود: در سفری که ریاست جمهوری به ترکمنستان داشته اند بحث اتصال دوباره خط گاز نوید از تعامل جدید بین ایران و ترکمنستان است.

استاندار مازندران ادامه داد: یکسری فرصت ها در مازندران و ترکمنستان وجود دارد که به واسطه مرز دریایی و زمینی، می توانیم بیش از این همکاری های اقتصادی و تجاری داشته باشیم.

حسینی پور تصریح کرد : ۴۳ سال تحت سخت ترین شرایط تحریمی بوده ایم و در شرایط سخت است که دوستی ها خودش را نشان می دهد، هرچند در این‌سال ها نیز شاهد تعاملات خوب ایران و ترکمنستان بوده و هستیم و امیدواریم به اهداف مشترک استراتژیک برسیم که بتواند در وضعیت اقتصادی و ارتقای سطح تعاملات تجاری تاثیر گذار و کمک حال باشد.

وی اظهار داشت: مازندران به لحاظ جغرافیایی استانی بسیار بزرگ است و دارای نوار طولی ۴۷۰ کیلومتری است، مازندران دارای ۵۲ شهر و ۳ هزار و ۶۰۰ روستا با جمعیت چهار میلیونی است.

استاندار گفت: مازندران نزدیک به نیمی از نیاز برنج کشور را تولید می کند و عمده نیاز مرکبات و محصولات باغی ایران در مازندران تولید می‌شود.کیوی مازندران از منظر استاندارد جهانی بی نظیر در دنیا است و نمونه آن را نمی توان در هیچ جای دنیا مشاهده کرد.

حسینی پور ابراز کرد: با توجه به فرهنگ نزدیک با ترکمنستان می توانیم زمینه گردشگری دو کشور را فراهم کنیم.امیدواریم در فضای جدیدی که دولت سیزدهم برای ارتباط با کشورهای منطقه ایجاد کرده است ارتباط بهتر و بیشتری بین‌مازندران و ترکمنستان داشته باشیم.

استاندار بیان داشت: مازندران تنها استانی است که بندرش به راه آهن سراسری متصل است و در کریدور منطقه شمال به جنوب قرار دارد.یقینا می توانیم یک تعامل جدید در زمینه گردشگری دریایی با ترکمنستان و سرمایه گذاری مشترک فعالان اقتصادی دو کشور در مازندران داشته باشیم.

بازار ترکمنستان مستعد دریافت کالاهای با کیفیت به خصوص محصولات خوب کشاورزی مازندران است

سفیر ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲؛ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو با استاندار مازندران، برنامه اقتصادی ارایه شده از سوی سیدمحمود حسینی پور، موجب تحسین سفیرترکمنستان شد. ‎

احمد قربان اف نیز در دیدار با استاندار مازندران ضمن تبریک به حسینی پور بابت انتخاب ساری به عنوان پایتخت گردشگری مازندران گفت : ظرفیت های توسعه ساری و مازندران از فرصت به وجود آمده این رویداد بسیار عالی است.

وی افزود: اگر فضا برای مازندران مهیا شود کل گردشگران کشورهای عضو اکو جذب این استان خواهند شد چون چنین طبیعت بکر و زیبایی را نمی توان در هیچ کدام از کشورهای منطقه و عضو اکو مشاهده کرد.

وی افزود: یقینا در روابط بین‌ملت ها اقتصاد حرف اول را می زند و بسیار علاقه مندیم که همکاری های اقتصادی را با ایران به خصوص مازندران گسترش دهیم، قبلا از بنادر مازندران استفاده می کردیم که اکنون به دلایل مختلف کاهش پیدا کرده است، اماامیدواریم که حمل و نقل دریایی دوباره شدت یابد.

قربان اف اظهار داشت: مازندران واقعا قطب تولید محصولات کشاورزی ایران است و همکاری های به نسبت خوبی با ایران داریم هر چند دولت ترکمنستان سیاست خودکفایی را در محصولات کشاورزی در پیش گرفته اما نمی توانیم مرکبات با کیفیت شما را تولید کنیم، یقینا بازار ترکمنستان مستعد دریافت کالاهای با کیفیت به خصوص محصولات خوب کشاورزی مازندران است.

سفیر ترکمنستان در ایران، گفت: زمینه های تجارت با ایران واقعا بی نظیر بود و نمونه آن را در تاریخ ترکمنستان نداشته ایم.

 

بلاروس وارد کننده محصولات مازندران می‌شود

استاندار مازندران در دیدار سفیر بلاروس در جمهوری اسلامی ایران هم گفت : مازندران و بلاروس دارای مشترکاتی هستند و خیلی زودتر باید به فکر تعاملات تجاری می‌افتادیم.

سید محمود حسینی‌پور افزود: اطلاع داریم که تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه روسیه و کشورهای همسو با روسیه مشکلاتی را برای مردم‌ ملت‌های این کشورها ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: این وضعیت شما را در ۴۳ سالی که مردم ایران پس از انقلاب اسلامی تحمل می‌کنند ما بیش از دیگران درک می‌کنیم. امیدواریم با همکاری بین‌المللی دو کشور بتوانیم در برابر زیاده‌خواهی آمریکا بایستیم.

استاندار مازندران افزود: ایران و بلاروس مشترکات و نیازهای مشترکی دارند که قویا با هم‌همپوشانی دارند. محصولاتی که در مازندران وجود دارد نیاز بلاروس است و می‌توانیم در اختیار بلاروس قرار دهیم.

نماینده عالی دولت در مازندران ادامه داد: به نظر می‌رسد با تشکیل کارگروهی بین دو کشور می‌توانیم با شناسایی نیازها و راه‌های تامین آن‌ها اقدام فوری را در دستور کار داشته باشیم.

استاندار گفت: رتبه اول تولید برنج و تولید سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصول مرکبات که از این‌مقدار ۱۸۰ هزار تن تولید کیوی است، گل و گیاه؛ صیفی‌جات و لبنیات و محصولات شیلاتی از جمله خاویار از شاخص‌های تولید کشاورزی مازندران است.

وی افزود: با بررسی نیازمندی‌های دو طرف در یک کارگروه تخصصی می‌توانیم برنامه اقدام مشترک مازندران و استان‌های بلاروس را تعریف کنیم.

استاندار مازندران، اظهار داشت: ایران دوست روزهای سخت بلاروس است و ما در کنار مردم و دولت بلاروس هستیم و قطعا هدف ما توسعه واقعی روابط تجاری دو کشور و دو استان مازندران و گومل است.

سفیر بلاروس در ایران هم در این دیدار گفت: در سفری که به مازندران داشتیم همراهان خوبی از استانداری و اتاق بازرگانی با ما همکاری داشتند، هر چند همکاری با اتاق بازرگانی مازندران مورد بحث اصلی ماست. با مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ نیز دیدار داشتیم و برای همکاری‌های مشترک تبادل نظر بسیار خوبی صورت گرفت.

دمیتری کالتسوف افزود: بین استان مازندران و استان گومل بلاروس رابطه خواهر خواندگی وجود دارد که نیاز به ارتقا و افزایش روابط اقتصادی این دو استان است، لذا پیشنهاد می‌کنیم ارتباط مجازی ویدئوکنفرانسی بین استاندار مازندران و استاندار گومل بلاروس برقرار شود تا زمینه‌های ارتباط تجاری بین دو استان کلید بخورد تا تعامل فعالان اقتصادی توسعه یابد.

وی اظهار کرد: روابط کاری و تجاری اتاق بازرگانی مازندران و گومل باید افزایش یابد که نیازمند برنامه‌ریزی‌های بیشتر و بهتری است. بلاروس در بسیاری از محصولات همچون خشکبار و مواد غذایی مصرف کننده اجناس ایرانی است و از طرفی محصولات و فرآورده های صنایع چوب؛ مکانیزاسیون و ماشین‌آلات متنوع کشاورزی می‌تواند مورد مصرف مازندرانی‌ها باشد. هر چند تاکید می‌کنیم با برگزاری ویدئوکنفراس از طریق اتاق‌های بازرگانی دو استان می‌توانیم شناخت بهتری از نیازهای دو کشور در استان‌های خواهرخوانده داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا استاندار مازندران همچنین با سفیر بلاروس در جمهوری اسلامی ایران نیز در حاشیه افتتاحیه رویداد ساری ۲۰۲۲ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو دیدار و بر ضرورت توسعه تجاری فی مابین و ارسال محصولات مازندران به بلاروس نیز مورد تاکید قرار گرفت.

رویداد بین‌المللی ساری۲۰۲۲ که از آن به عنوان دروازه معرفی توانمندی‌های گردشگری و اقتصادی مازندران به کشورهای منطقه و بویژه کشورهای عضو اکو یاد می‌شود ازروز گذشته به صورت رسمی با حضور سفر های کشورهای عضو اکو آغاز شد.

پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد ساری‌۲۰۲۲ اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی میراث فرهنگی و استانداری مازندران به میراث فرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیات وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.

فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.

اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامه‌های ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعت‌گردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبه‌های توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.

برچسب‌ها استانداری مازندران سید محمود حسینی پور نوری مازندران وزارت امور خارجه پروندهٔ خبری رویداد بین‌المللی ساری ۲۰۲۲، دروازه توسعه گردشگری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری مازندران مازندران استانداری مازندران مازندران وزارت امور خارجه گردشگری کشورهای عضو اکو جمهوری اسلامی ایران استانداری مازندران استاندار مازندران ایران و ترکمنستان رویداد ساری ۲۰۲۲ استان مازندران پایتخت گردشگری کشورهای منطقه بین دو استان گسترش روابط داشته باشیم بین المللی حسینی پور زمینه ها ظرفیت ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران

  ایران در سال‌های گذشته علاوه بر حضور در نمایشگاه‌های خارجی در هفته جاری اقدام به برگزاری نمایشگاهی کرد تا تجار خارجی بتوانند توانمندی‌های تولیدی و صادراتی ایران را ببینند و از آن مطلع شوند. درباره این نمایشگاه گزارشی تهیه کرده‌ایم که جزئیات آن را در ادامه می‌خوانید. 
ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران همزمان با اجلاس ایران و آفریقا در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد. در این نمایشگاه تجار ۱۰۰ کشور حضور داشتند و ۸۸ کشور علاوه بر تجار، مسئولان‌شان نیز از این توانمندی‌ها بازدید کردند. این نمایشگاه از سوی سازمان توسعه تجارت جمهوری اسلامی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با معرفی محصولات و دستاوردها در حوزه‌های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش و صنایع‌دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی-مهندسی و پتروشیمی برگزار شد. حضور بیش از ۲۲۳۰ بازرگان، سرمایه‌گذار و تاجر از ۸۸ کشور جهان از دستاوردهای این نمایشگاه بود. آن‌طور که ‌مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرده حدود ۳ تا ۵ میلیارد یورو قرارداد تجاری در این نمایشگاه منعقد شده و این توافق‌ها در یک فرآیند یک تا دو ساله به قرارداد و ایجاد فرصت تجاری منجر می‌شود.از جمله نکات قابل توجه در این نمایشگاه رشد ۲۰ درصدی نسبت به بازدید و فضای نمایشگاهی بود. این نمایشگاه در ۱۷ سالن نمایشگاهی در متراژ ۵۰ هزار متر با حضور ۸۰۰ شرکت ایرانی برگزار شد که در این نمایشگاه شرکت‌ها و بازرگانان از کشورهای مختلف دنیا، حضور داشته و اقدام به مذاکره و برقراری تعاملات تجاری با بزرگ‌ترین برندهای صنعتی ایران در حوزه‌های صنعتی مختلف کردند. 
   
استقبال همسایگان
در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی حضور تجار خارجی از کشورهای مختلف از جمله افغانستان، پاکستان، عراق، کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، کشورهای آفریقایی، چین، روسیه و ... کاملا محرز است به‌طوری که به هر غرفه‌ای که مراجعه می‌کنید تعدادی از این افراد در حال گفت‌وگو با مسئولان غرفه هستند و به عبارتی فضای نمایشگاه در مقایسه با بسیاری از نمایشگاه‌هایی که تاکنون در این محل برگزار شده بسیار پرشور و زنده‌تر است.به گفته یکی از بازدیدکنندگان افغانستانی، ایران یکی از کشورهای مهم منطقه به لحاظ تجاری و سیاسی محسوب می‌شود، بنابر این تیم آنها از یک شرکت ساختمانی در افغانستان برای کسب اطلاعات در زمینه ساخت و ساز به ایران آمده است و گفت‌وگوهایی نیز با چند شرکت فعال ایرانی انجام داده‌اند.یک بازدید‌کننده از کشور تونس نیز گفت: برای بار اول است که به ایران آمده‌ام و وارد‌کننده تجهیزات کشاورزی هستم، دستاوردهای ایران در بخش‌های مختلف صنعتی برای من بسیار شگفتی‌آفرین است و امیدوارم بتوانم باز هم به ایران بیایم. از قبل شنیده بودم که ایران کشوری بزرگ و زیباست اما مشاهده آن چیز دیگری است.
   
تقاضای کشورهای آفریقایی و عربی برای خرید پنل خورشیدی از ایران
‌یک تولید کننده پنل خورشیدی در خصوص استقبال کشورهای مختلف از این تولید صنعتی در کشور گفت: همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد این نمایشگاه با استقبال بی‌نظیر مواجه شد.‌وی بیان کرد: مذاکرات زیادی در این نمایشگاه با تجار مختلف از کشورهای تونس، عمان، عراق، پاکستان، افغانستان داشته‌ایم و تجار این کشورها برای خرید پنل‌های خورشیدی از ما ابراز تمایل کرده‌اند.‌این فعال اقتصادی گفت: تولید‌کنندگان با چالش‌های بسیاری از جمله تحریم‌ها و محدودیت‌های ناشی از آن، تامین و تخصیص ارز، عدم همکاری گمرک برای ترخیص به موقع کالا و ... مواجهند که لازم است دولت این مسائل را رفع کند تا یک تولید کننده با خیال آسوده به تولید ادامه دهد.در نمایشگاه امسال یک تولید‌کننده تایر و تیوب موتورسیکلت گفت: اکسپو زمینه‌ای برای آشنایی کشورهای مختلف و همچنین کشورهای آفریقایی با صنایع ایران است از طرفی کشورهای آفریقایی نیز با توجه به دارا بودن مواد معدنی فراوان بسیار مورد توجه ما هستند اما به عنوان یک تولید‌کننده برای صادرات با چالش‌های بسیاری مواجه هستیم که یکی از آنها عدم ثبات در قیمت‌ها به دلیل تغییرات مداوم نرخ ارز و مواد اولیه است.یکی از زیرساخت‌های لازم برای حمل و نقل کالا بین ایران و آفریقا حمل بار از طریق کشتی است که در این زمینه شرکت کشتیرانی خطوط منظم کشتیرانی را راه‌اندازی کرده است و جالب این‌که حمل بار از محل کارخانه انجام می‌شود. اما با توجه به این‌که واردات از کشورهای آفریقایی به ایران محدود است یکی از معضلات این است که این کشتی‌ها برای برگشت اغلب بار به اندازه کافی ندارند.‌

وعده صادق، نماد قدرت ایران
عباس علی‌آبادی، وزیر صمت گفت: این نمایشگاه و اقدامات دیگری که دولت بعد از وعده صادق انجام داد نشان اقتدار کشور بود و فکر می‌کنم یکی از دلایل استقبال بی‌نظیر از نمایشگاه همین بود. وی همچنین بیان کرد: بازدیدکنندگان از این نمایشگاه می‌گویند مطمئن هستیم که شما قدرتمند هستید و ما به خاطر اقتدار شما آمده‌ایم.‌به گفته عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان «هدف ما در این نمایشگاه این است که شناخت متقابلی صورت گیرد؛ از آنچه آنها می‌خواهند و آنچه ما داریم و آنچه ما می‌خواهیم به آنها معرفی کنیم.»

دیگر خبرها

  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان