Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر سیدمجید امامی روز چهارشنبه در نشست با اساتید و فعالان دانشگاهی و حوزوی استان خراسان شمالی اظهار داشت: اختصاص این میزان اعتبار موجب می شود تا دولت بیشتر مداخله کند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی در ادامه نقش دانشگاه ها را در توسعه کشور بسیار با اهمیت دانست و گفت: باید دانشگاهیان و شخصیت های حوزوی طرح هایی که در زمینه توسعه و ارتقای فرهنگ عمومی است، ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون شورای فرهنگ عمومی در ۴۰۰ شهرستان کشور فعال است.

وی در ادامه به برخی آسیب های اجتماعی از جمله نزاع و مهاجرت از روستاها به شهر و حاشیه نشینی اشاره و تصریح کرد: باید در این زمینه دانشگاه ها و حوزه ها پیگیری لازم را داشته باشند و راه حل هایی نیز در این زمینه ارائه کنند.

وی گفت: در گذشته ۷۰ درصد جمعیت روستایی کانون تولید بوده اند و زندگی معیشتی خود را تامین می کردند اما هم اکنون این میزان به کمتر از ۴۰ درصد رسیده و بجای آن جماعت حاشیه نشین ایجاد شده است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به ظرفیت های خراسان شمالی گفت: این استان از لحاظ تنوع قومیتی ، فرهنگی، زبان و گویش های و از نظر مکانی و جغرافیایی بسیار غنی است و این را می طلبد که در دانشگاه های این استان مرکز مطالعات توسعه فرهنگی ایجاد شود.

وی گفت: باید دانشگاهیان مساله زبان و گویش های محلی را مورد توجه قرار دهند زیرا برخی از آنها در حال زوال است.

وی افزود: دانشگاه ها کانون فرهنگی مناطق محسوب می شوند و اولین شکوفایی فرهنگی هر منطقه نیز از دانشگاه آغاز می شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: اگر دانشگاه ها  در راستای تقویت و تحکیم بنیاد بویژه در استان ها در قالب کار آفرینی و دانش بنیان حوزه ها  شکوفا شود تحقیقات نیز ماندگار خواهد شد.

وی در ادامه به حذف ارز ترجیحی اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط موجود به اولویت حذف ترجیحی رسیدیم.

امامی  افزود: در ۲ مورد دانه های روغنی و نهاده های دام  هم اکنون دنیا با مشکلات بسیاری مواجه است و حذف ارز ترجیهی با توجه به شرایط جهانی امری ناگزیر بود.

برچسب‌ها شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی دانشگاه شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی دانشگاه شورای فرهنگ عمومی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • گردآوری دانشنامه شیراز در هفت جلد