Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@06:02:26 GMT

جمع آوری ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک مردمی طی سال گذشته

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۷۹۸۸۲

جمع آوری ۱۰ هزار میلیارد تومان کمک مردمی طی سال گذشته

آسوده گفت: مجموع کمک هایی که در سال گذشته جمع آوری شده در سه بخش نقد، کالا و خدمات ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده که ۵۰ درصد این مبلغ از طریق شبکه های مردمی و مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حبیب الله آسوده معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بعد از ظهر امروز در نشست خبری، اظهار کرد: شبکه خیرین که با کمیته امداد همکاری دارد در چند قالب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طرح اکرام در کشور یک میلیون و ۱۵۰ هزار حامی داریم که ۴۰۰ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان کرد: بخشی از کمک خیران در قالب صندوق های صدقات خانگی است که در این خصوص در کشور پنج میلیون صندوق صدقه در کشور در خانه ها و محل کارها است.

آسوده با بیان اینکه بخشی از خیر و احسان در قالب زکات است، عنوان کرد: در سال گذشته ۱۶۰۰ میلیارد تومان در این حوزه جمع آوری شده است.

وی اظهار کرد: در کشور ۹ هزار مراکز نیکوکاری داریم که در حوزه عمومی و تخصصی فعالیت دارند که ۶۰ هزار نفر عاملان این مراکز هستند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: مجموع کمک هایی که در سال گذشته جمع آوری شده در سه بخش نقد، کالا و خدمات ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده که ۵۰ درصد این مبلغ از طریق شبکه های مردمی و مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است.

آسوده افزود: ۱۶۰۰ میلیارد تومان از محل جمع آوری زکات و ۲۶۰۰ میلیارد تومان مربوط به حوزه اکرام است که مستقیم به حساب فرزندان واریز شده است.

وی با بیان اینکه ۲۰ درصد مراکز نیکوکاری تخصصی است، عنوان کرد: آمار ورودی به امداد طی سالهای اخیر به دلیل کرونا بیشتر شده است.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت: خراسان جنوبی به لحاظ منابع انسانی و نیکوکاری شرایط خوبی دارد و طی سال گذشته حدود ۶۰ میلیارد تومان کمک در خراسان جنوبی جمع آوری شده است.

آسوده خاطرنشان کرد: سرانه جمع آوری کمک در خراسان جنوبی بالاتر از کشوری است؛ سرانه کمک ماهیانه در کشور ۷۰۰ هزار تومان و در خراسان جنوبی ۹۰۰ هزار تومان است.

وی اظهار کرد: طی سال گذشته ۵۴ هزار نفر در کشور به اشتغال و خودکفایی رسیدند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور به واگذاری صندوق های صدقات به مراکز نیکوکاری اشاره کرد و گفت: هدف صیانت از صدقه‌، نظارت و هزینه کردن برای نیازمندان همان محله است.

آسوده در مورد پرداخت صدقه از طریق کدهای QR، اظهار کرد: دو میلیون و ۵۰۰ هزار کد QR طراحی شده و تا پایان سال گذشته ۳ میلیارد تومان کمک از این محل جمع آوری شده است.

وی در مورد شفافیت کمک های مردمی، خاطرنشان کرد: وجوهات مردمی از شهری به شهر دیگر منتقل نمیشود بلکه در هر شهر در بحث ازدواج، جهیزیه، تحصیل و … هزینه میشود.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بیان کرد: طی سال گذشته بیش از ۱۳۵ هزار وسایل گرمایشی و سرمایشی بین خانواده های تحت حمایت توزیع شده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۷۰ هزار سری جهیزیه، ۱۹ هزار واحد مسکونی، ۲۰ هزار بهسازی واحد عمرانی و سرویس بهداشتی تحویل شده است.

آسوده بیان کرد: ۷۰۰ هزار دانش آموز مورد حمایت امداد هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی جمع آوری شده مراکز نیکوکاری میلیارد تومان خراسان جنوبی طی سال گذشته سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف

امیرحسین جنانی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان روشی برای عدم ورود هیجانات و رفتار‌های غیرحرفه‌ای به بازار سرمایه عمل می‌کند صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نقش کلیدی در جمع‌آوری نقدینگی بلاتکلیف و جلوگیری از ورود آن‌ها به بازار‌های موازی مثل مسکن و ارز دارند و به همین دلیل، تصمیماتی که سبب خروج پول از صندوق‌ها می‌شود در نهایت به ضرر اقتصاد ایران خواهد شد.

او افزود: اکنون نه تنها صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان یکی از ابزار‌های اصلی بازار سرمایه تلقی می‌شوند بلکه این صندوق‌ها به یکی از اجزای مهم اقتصاد کشور تبدیل شده‌اند آغاز فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال ۸۷، حجم چشمگیری از نقدینگی‌ها جذب این صندوق‌ها شدند و توانستند علاوه بر پوشش انواع مختلف ریسک‌پذیری افراد، به رکن اصلی تأمین مالی شرکت‌ها و حتی دولت تبدیل شوند.

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری بخصوص صندوق‌های با درآمد ثابت به ۲ بخش اصلی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در بورس و کمک به تأمین مالی تقسیم می‌شود اکنون بیش از ۹ میلیون نفر از دارندگان واحد‌های سرمایه‌گذاری با رقمی حدود یک‌هزار همت در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرده اند، این مبلغ می‌توانست بجای جذب در شفاف‌ترین بخش اقتصاد یعنی بازار سرمایه به سمت بازار‌های غیر مولد و غیررسمی مانند رمز ارزها، طلا و ارز سرازیر شود و بجای به‌کارگیری آنها در تأمین مالی شرکت‌ها در هنگام انتشار اوراق یا سپرده‌گذاری در بانک‌ها با ورود به بازار‌های مخاطره‌آمیز در این شرایط تحریمی که دسترسی به منابع سرمایه‌گذاری خارجی وجود ندارد، آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد کند.

جنانی افزود: صندوق‌های سرمایه‌گذاری توانسته‌اند کمک شایانی را در مسیر شفافیت به بخش مولد اقتصاد داشته باشند و تا حد زیادی باعث جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها در فضای اقتصاد کشور شوند متأسفانه خبر‌هایی مبنی بر اجرای قانون مالیاتی جدید شنیده می‌شود که این ابزار حیاتی بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهد.

او بیان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابزاری تلقی می‌شوند که امکان سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را برای جمع زیادی از مردم فراهم کرده و توانسته در طی این سال‌ها منابع مناسبی را جذب کند بهترین راه برای حفظ و افزایش اصل سرمایه، سرمایه گذاری اصولی و مطمئن است، روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری وجود دارد و در کل می‌توان گفت سرمایه گذاری به دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که افراد با توجه به میزان سرمایه و سطح اطلاعات خود، روش متناسب با شرایط خود را انتخاب می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف