Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سیمکس فناوری ابداع کرده که با استفاده از آن می‌توان نانوذرات کربنی را از دی‌اکسیدکربن خروجی از کارخانه سیمان تولید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت سیمکس فناوری ابداع کرده که با استفاده از آن می‌توان نانوذرات کربنی را از دی‌اکسیدکربن خروجی از کارخانه سیمان تولید کرد.

سیمکس (Cemex) یک شرکت مکزیکی فعال در حوزه سیمان است که به تازگی موفق به تبدیل دی اکسید کربن حاصل از فرآیند‌های تولید سیمان به نانوذرات کربنی شده است، نانوساختار‌هایی که می‌تواند در طیف وسیعی از صنایع از جمله مصالح ساختمانی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پیشرفت در محیط آزمایشگاهی، یکی از دستاورد‌های این شرکت مستقر در مونتری مکزیک برای جذب و استفاده از کربن است. سیمکس به دنبال تولید بتن با انتشار خالص CO ۲ صفر تا سال ۲۰۵۰ است.

دیوید زامپینی، رئیس تحقیق و توسعه سیمکس گفت: «تمام نگاه‌ها به CO ۲ منفی است و یکی از چیز‌هایی که ما شروع به یادگیری آن کرده‌ایم این است که ارزش زیادی وجود دارد که می‌توانیم از CO ۲ استخراج کنیم.»

سیمکس گفت که نانومواد کربنی، که شامل نانوالیاف، نانولوله‌ها، گرافن و کربن سیاه می‌شوند، کاربرد‌های تجاری بالقوه‌ای در صنایع مختلف از مصالح ساختمانی گرفته تا الکترونیک، خودرو و داروسازی دارند.

زامپینی گفت: «در ساخت و ساز، افزودن نانوذرات کربنی می‌تواند بتن را بین ۵ تا ۱۵ درصد تقویت کند که همچنین میزان سیمان مورد نیاز در مخلوط را کاهش می‌دهد.»

در یک فرآیند جدید، این شرکت به نرخ تبدیل ۵۰ درصدی دی اکسید کربن به نانوذرات کربنی دست یافت. هدف آن‌ها افزایش این فرآیند در یک کارخانه سیمان ظرف یک سال است.

سایر پروژه‌های کاهش کربن که سیمکس در آن‌ها سرمایه‌گذاری کرده است شامل تولید سیمان با استفاده از جایگزین‌های کلینکر، تولید کلینکر با انرژی خورشیدی، و پیوستن به کنسرسیومی برای ترکیب هیدروژن و CO ۲ برای تولید سوخت هوانوردی است.

واحد سرمایه‌گذاری خطرپذیر سیمکس اخیراً در استارتاپ بریتانیایی HiiROC سرمایه‌گذاری کرده است، شرکت نوپایی که فناوری تبدیل متان به هیدروژن را توسعه داده است در حالی که کربن حاصل را جذب می‌کند و از انتشار گاز‌های گلخانه‌ای جلوگیری می‌کند.

زامپینی گفت: «ما در حال رسیدن به نقطه‌ای هستیم که می‌توانیم نوع موادی را که می‌توانیم تهیه کنیم، تنظیم کنیم. اگر دیدیم که تقاضا یا استفاده جالبی برای کربن سیاه وجود دارد، می‌توانیم سیستم را برای تولید بیشتر کربن سیاه یا مخلوطی از این نانومواد کربن تغییر دهیم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانوذرات دی اکسیدکربن سیمان نانوساختار نانوذرات کربنی کارخانه سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • نیروگاه برق خورشیدی برای مصارف سیمان دشتستان ایجاد شود
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • استخراج الماس از گل صدتومانی
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود