Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت آستان حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در آیین تجدید میثاق جمعیت هلال احمر با آرمان های امام خمینی(س) گفت: شاید تعبیر "مبارک" یکی از بهترین تعابیری باشد که بتوان در مورد هلال احمر به کار برد؛ البته این صفت را در مورد سازمان های زیادی به کار می بریم ولی بی شک سازمان هلال احمر افتخار این توصیف را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آیه ای از قرآن تعبیر "مبارک" به کار رفته است. آنجایی که حضرت عیسی(ع) از دامان مریم بر می خیزد و می خواهد خودش را به مردم معرفی کند، می گوید من بنده خدا هستم، کتاب دارم، خدای سبحان من را نبی و برای شما مبارک قرار داده است.

وی یادآور شد: مرحوم کلینی ذیل این آیه روایتی از امام صادق (ع) نقل کرده که می‌فرماید مبارک یعنی نفع و فایده دارد. لغت مبارک از ریشه "برک" به معنی سینه شتر است. چون شتر مظهر لطف در بیابان بوده، مبارک یعنی کسی که فایده دارد.

سید حسن خمینی تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های سازمان هلال احمر این است که آلوده به بازی‌ها نشد و فقط در خدمت مردم بود و در دفاع مقدس، سیل، زلزله و هر مصیبتی که پیش می‌آید این مبارکی را حس می‌کنند. این چیز کمی نیست و از صفات پیامبران است که انسان به کمک مردم بیاید و وقتی مردم او را ببینند امیدوار شوند که الحمدلله کسی به کمک آمد و باری بر می‌دارد؛ نه اینکه بر مشکلات اضافه کند یا فقط همراه ما غصه بخورد.

وی ادامه داد: دلیل خوشنام بودن هلال احمر همین است که در طول عمر خودش جهت سفره‌ها و زدودن درد از جان مردم و برداشتن رنجی از دل و جان رنجور توانسته موفق باشد. بی تردید جز "زدودن رنج از جان دردمند" نمی‌شود چیزی را در دنیا به عنوان اصل اساسی اخلاق معرفی کرد. بعضی گفته اند همه هویت اخلاق بر این دو جمله است که "مرنج و مرنجان"؛ لذا بدون اخلاق نمی‌شود به دین رسید و پیامبر (ص) هم فرمود من آمده ام که اخلاق را جلوه گر کنم.

خمینی اظهار داشت: همه می‌دانیم شرایط کشور سخت است. هرکسی باید به نوعی سعی کند باری را بردارد. ان شاء الله خداوند توفیق دهد که همه بتوانند بار سنگین مشکلات را از روی دوش مردم بردارند. بر بخش ضعیف جامعه فشار‌های اقتصادی سنگینی وجود دارد و آن‌ها درد جانکاهی را تحمل می‌کنند. البته در طبقات متوسط هم این فشار دیده می‌شود، اما طبیعتا در طبقات ضعیف جانکاه‌تر و بسیار سوزناک‌تر است.

تولیت آستان حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در پایان گفت: خداوند به مسئولین نظام و تمام کسانی که تصدی امور را دارند توفیق بدهد که بتوانند این مشکلات را هرچه سریع‌تر بر طرف کنند و انشاء الله روز‌های خوبی پیش روی جامعه اسلامی ما باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سید حسن خمینی یادگار امام مشکلات کشور هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: ما در آستانه صد و سه سالگی تشکیل جمعیت هلال احمر هستیم. سال گذشته و امسال تقریباً توانی به این جمعیت اضافه شد که برابری می‌کند با همین صد سال گذشته که انصافاً این دوره بدون اینکه نگاه سیاسی به موضوعات باشد حداکثر تلاش شد برای کمک رسانی و خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان.

وی افزود: علاوه بر این ۱۶۰۰ دستگاه ما امسال در حال عقد قرارداد و خرید بالغ بر ۲۸۰۰ دستگاه خودروهای امدادی و آمبولانس هستیم و تا پایان سال به بدنه امداد و نجات کشور اضافه خواهیم کرد، که شاهد خدمات بیشتری به مردم باشیم.

وی ادامه داد: در کنار این موضوع ساخت پایگاه‌های امداد و نجات با کمک دولت و استانداردی‌ها پیگیری می‌شود که در حال حاضر بالغ بر ۶۲۰ پایگاه داریم و این برنامه را داریم تا حدود ۱۰۰ پایگاه دیگر را اضافه کنیم و در نرم جهانی به یک عدد بسیار مطلوبی از نظر زمان برای رسیدن در محل حادثه خواهیم داشت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: بزرگراه‌های جدیدی به سرعت به بدنه کشور اضافه خواهد شد که این موضوع نیاز به تجهیز دارد و برنامه‌ریزی هم نیز صورت گرفته است که به یاری خداوند ما شرایط بسیار خوبی را برای امسال و سال آینده برای اجرای عملیات‌های امداد امدادرسانی در تمام سطوح کوهستانی در پیش خواهیم داشت.

محمودی در خصوص خودروها و آمبولانس‌های امدادی جدید که به بدنه این سازمان اضافه شده‌اند بیان کرد: تقریباً تمامی استان‌ها داری یک حالت فرسودگی ناوگان هستند که به تمامی این استان‌ها اعزام خواهد شد اما بعضی از این استان‌ها با توجه به شرایط جغرافیایی، همچنین وسعت، و تعداد پایگاه‌های که دارند در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی گفت: عمدتاً استان‌های اصلی و حادثه خیز ما که مقصد مسافرت‌ها هستند از نظر پایگاه‌های امداد و نجات و خودرو به طور ویژه دیده شدند ولی به طور کل با ۲۷۰۰ دستگاه تمامی ناوگان لجستیکی استان‌های ما بروز رسانی خواهند شد و به لطف خداوند توان بسیار بالایی به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان امداد و نجات در خصوص پلاک این خودروها نیز گفت: سردار رادان شخصاً به این موضوع ورود کردند و انشاالله در اسرع وقت انجام خواهد شد، همچنین ما منتظر تجهیزات هستیم که به محض تجهیز شدن کار پلاک خودروها انجام می‌گیرد که این موضوع به خود استان‌ها واگذار می‌شود.

کد خبر 6097224

دیگر خبرها

  • بودجه هلال احمر متناسب با ماموریت‌های محوله نیست
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • پیگیری‌های پلیس نبود، «یسنا» را آزاد نمی‌کردند
  • تاریخ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر ۱۴۰۳ + پیام و متن تبریک
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور