Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور عشایری ایران گفت: با وجود آغاز جراحی اقتصادی، نهاده های دامی در ماه‌های آینده نیز همچنان به صورت دولتی و با ارز ترجیحی در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد.   به گزارش ایسنا؛ عباس پاپی‌زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در مدت زمانی که وظیفه تنظیم بر بازار به جهاد کشاورزی محول شد همکاران ما تلاش بسیار مضاعفی داشتند و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: از آنجایی که زنجیره تولید تا مصرف به صورت پیوسته کنار یکدیگر قرار بگیرد بحث تنظیم بازار توسط قانونگذار مصوب شده و در حال حاضر براساس قانون، زنجیره تولید تا توزیع برعهده وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است و وظیفه ما برنامه ریزی برای تمامی حلقه های این زنجیره اعم از تامین نهاده تا پروسه تولید و فرآوری، توزیع، تنظیم بازار و نظارت است.   نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی برای نظارت بر اجرای طرح مردم سازی با بیان اینکه زنجیره کامل تولید و توزیع بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و باید این وظیفه را به بهترین نحو انجام دهیم، بیان کرد: این وظیفه در حالی به جهاد کشاورزی واگذار شده که دولت جدید سکاندار بخش اجرایی کشور شده و از سویی دیگر دولت سیزدهم در ابتدای کار خود شجاعتی به خرج داده و می خواهد جراحی مهم اقتصادی را در کشور انجام دهد که جهاد کشاورزی در این شرایط در تنظیم بازار عملکرد مطلوبی و بسیار خوبی داشته است.   تنظیم بازار اولویت نخست دولت در شرایط جراحی اقتصادی   پاپی‌زاده با بیان اینکه با توجه به شرایط پیش‌رو تنظیم بازار در اولویت دولت و جهاد کشاورزی قرار دارد، بیان کرد: البته این به معنای تعطیلی تولید نیست و جزو اقدامات معمول ما است که باید انجام شود.   وی با اشاره به تامین کالاهای اساسی، گفت: در خصوص کمبود روغن پیگیری های خوبی انجام شد و سهمیه ای بیش از نیاز استان در اختیار دو کارخانه اصلی روغن کشی قرار گرفت و در استان گلستان کمبود روغن نخواهیم داشت.   رئیس سازمان امور عشایر ایران از عملکرد موفق جهاد کشاورزی گلستان در تنظیم بازار قدردانی کرد و گفت: در بحث مرغ و تخم مرغ اقدامات خوبی در استان گلستان انجام شده و تولید آینده نیز روند خوب و رو به رشدی خواهد داشت‌ جوجه ریزی براساس برنامه زمانبندی انجام شده است.   پاپی زاده با بیان اینکه حجم زیاد تولیدات مرغ و تخم مرغ مربوط به گلستان است، افزود: این استان نیاز سایر استان ها را هم تامین می کند لذا  با اقدامات انجام شده در ماه های آینده کمبود مرغ و تخم مرغ در استان گلستان و سایر استان‌هایی که این دو کالا را از گلستان تامین می کنند وجود نخواهد داشت.   وی به تامین نهاده های دامی با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی طی ماه های آینده خبر داد و یادآور شد: با وجود آنکه به دستور ریاست محترم جمهور جراحی اقتصادی آغاز شده و یارانه در اختیار مردم قرار گرفته است اما نهاده های دامی در ماه های آینده همچنان به صورت دولتی و با ارز ترجیحی در اختیار تولیدکننده قرار می گیرد تا ضمن حمایت از تولیدکننده، محصول با قیمت ارزان به مردم عرضه شود.   نماینده ویژه وزیر جهاد کشاورزی برای نظارت بر اجرای طرح مردم سازی بر لزوم استقرار دوربین های نظارتی در کشتارگاه ها تاکید کرد و افزود: بیش از ۷۰۰ مرغداری در استان گلستان وجود دارد و باید نظارت بر عرضه مرغ به صورت مستمر انجام شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استان گلستان نهاده های دامی ماه های آینده جهاد کشاورزی تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید