Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی ساترا، جلسه اعطای مجوز به هفت رسانه صوت‌و تصویر فراگیر در سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) برگزار شد. حاضران در جلسه، سعید مقیسه رئیس ساترا، محسن قائمی‌نسب قائم‌مقام ساترا، مهدی حاج‌الفخانی سرپرست اداره کل صدور مجوز و امور رسانه‌های ساترا و نمایندگان این هفت رسانه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تسهیلات جدید ساترا

رئیس ساترا در ابتدای جلسه ضمن تشکر از حاضران به بیان جزئیاتی از این جلسه پرداخت و گفت: از این پس به‌منظور اعطای مجوز به رسانه‌های متقاضی، این جلسات را برگزار خواهیم کرد. این جلسات فرصت مناسبی برای شنیدن صحبت صاحبان رسانه‌ها و تعامل با آن‌هاست. قابل ذکر است که تعدادی از رسانه‌ها درخواست خود را پیش از این مطرح کرده بودند و در این جلسه مجوز آن‌ها اعطا خواهد شد.

مقیسه در ادامه جلسه به بازگویی تسهیلاتی پرداخت که ساترا در اختیار رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز از این سازمان قرار داده است و گفت: طبق نظام رتبه‌بندی ساترا و در راستای حمایت از رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر در عرضه محتوای مناسب برای خانواده‌ها، تعدادی از فیلم‌ و سریال‌های پرمخاطب در ژانرهای مختلف در اختیار رسانه‌های دارای مجوز از این سازمان قرار گرفت. همچنین ساترا به منظور حمایت از مجوزگیرندگان این سازمان محتوای شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی را به‌صورت قاب اختصاصی (IFrame) دراختیار آن‌ها قرار می‌دهد. تخصیص اعتبار مشارکتی به‌منظور ارتقاء و یاری رساندن در زمینه تولید محتوا از طریق ثبت طرح در سامانه رویش (rooyesh.irib.ir) از دیگر تسهیلاتی است که برای رسانه‌ها در نظر گرفته شده است.

رئیس ساترا در بخشی دیگر ممیزی رایگان را به‌عنوان تسهیلات جدید این سازمان نام برد و توضیح داد: یکی دیگر از عناوین حمایتی ساترا مربوط به ممیزی است. پیش از این و تا سال ۱۴۰۰ رسانه‌ها برای بازبینی و ممیزی محصولات خود بایستی با کارگزاران معرفی شده قرارداد انعقاد می‌کردند تا آن‌ها مجوز لازم را صادر کنند؛ اما از این پس کل هزینه‌ها رایگان است و بازبینی توسط همکاران صدا و سیما به انجام خواهد رسید. این اقدام به‌مثابه یک مزیت افزوده است چراکه با این اقدام امکان استفاده از اثر ویدئویی در شبکه‌های صدا و سیما نیز بیشتر می‌شود.

مقیسه در پایان تاکید کرد: همه ما در تلاشیم تا فرهنگ ایرانی_اسلامی مورد نظر مقام معظم رهبری را بیش از پیش اشاعه و ارتقاء دهیم و در بحث فراهم‌آوری محتوای مناسب برای استفاده خانواده‌ها کوشا باشیم.

اعطای مجوز قطعی بعد از شش ماه

مهدی حاج‌الفخانی نیز در بخش دیگری از جلسه با توضیحاتی درخصوص مجوزهای اعطایی عنوان کرد: مجوزهایی که به این هفت رسانه اعطا می‌شود، مجوزهایی غیر قطعی است. رسانه‌ها توجه داشته باشند این مجوزها دارای مدت‌زمانی شش‌ماهه هستند و الزاماتی در آن‌ها قرار دارد که رسانه موظف به رعایت آن‌هاست.

وی افزود: بعد از گذشت این دوره شش ماهه و ارزیابی ساترا از نحوه عملکرد رسانه‌ها، مجوزها به دوره قطعی منتقل خواهند شد و رسانه مجوز قطعی خود را دریافت می‌کند. همچنین در مجوز قطعی علاوه بر الزامات گذشته، مواردی اضافه خواهد شد که رسانه ملزم به رعایت آن‌ها خواهد بود.

«توان تی‌وی»، «پایگاه خبری چشم شهر»، «تی‌وی ‌هیرکان»، «تی‌وی صمت»، «خنده»، «کارتونا» و «رواق» عناوین هفت رسانه‌ای است که بـا سپری کردن مراحل اداری و بــه انجــام رساندن الزامات ساترا، موفق بـه اخذ مجوز شده‌اند. نمایندگان این رسانه‌ها هریک با معرفی و محوریت فعالیت رسانه‌های خود، سوالات‌شان را نیز با رئیس ساترا مطرح و پاسخ‌های خود را دریافت کردند.

پایان‌بخش این جلسه اعطای مجوز به نمایندگان رسانه‌ها توسط رئیس ساترا بود.

کد خبر 675833 برچسب‌ها تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون صدا و سیما صوت و تصویر فراگیر اعطای مجوز رئیس ساترا هفت رسانه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، صاحبان همه مجوزها و پروانه‌های کسب و کار تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند، مجوزهای خود را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و پس از این تاریخ مجوزهای کاغذی از اعتبار ساقط هستند.

بنابراین، با توجه به عزم دولت برای تبدیل مجوزهای کسب و کار از فیزیکی (کاغذی) به الکترونیکی در فرصت باقی مانده تا پایان اردیبهشت ماه، اصناف و مشاغل باید به نکات و شرایطی که برای دریافت یا تبدیل مجوز لازم است، توجه ویژه داشته باشند.

در همین راستا هم درگاه ملی مجوزها در یک فراخوان و بیانیه رسمی اعلام کرد: «براساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ الکترونیکی شوند و از این تاریخ هر فعال اقتصادی که مجوزالکترونیکی (شناسه یکتا) نداشته باشد، از نظر قانون و سامانه‌های دولتی و بانکی فاقد مجوز محسوب می‌شود.» بنابرابن هر فعال اقتصادی که نامش در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه، فاقد مجوز تلقی و به تدریج از دریافت خدمات در سامانه‌های دولتی محروم خواهد شد.

لازم به ذکر است که از سوی سازمان فناوری اطلاعات، تمهیدات فنی لازم بر روی درگاه ملی مجوزها به نحوی فراهم شده تا هر فعال اقتصادی با داشتن «کارت ملی»، «کد پستی» و «شماره مجوز»، بتواند به راحتی مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت و نامش در بانک اطلاعت کسب و کارها به نشانی qr.mojavez.ir قرار گیرد.

چگونگی دریافت شناسه یکتا

هر کسی که پروانه کسب یا مجوز کاغذی دارد، کافی است که از طریق تلفن همراه خود به آدرس mojavez.ir مراجعه کرده و با انتخاب گزینه تبدیل مجوز قبلی یا کاغذی به شناسه یکتا، با ارائه «کد پستی محل کار» و «کد مندرج بر روی پروانه کسب»، به صورت رایگان و آسان شناسه یکتا خود را دریافت کند.

با این حال در برخی از دستگاه‌ها که از لحاظ فناوری به روز نیستند، متقاضیان دریافت شناسه یکتا، باید علاوه بر موارد فوق، تصویر مجوز کاغذی خود را نیز در سامانه ملی مجوزها، بارگذاری و ثبت کنند.

بر اساس آخرین آمار نیز تاکنون سازمان ملی استاندارد با ۲۵ درصد و وزارت ورزش با دو هزار و ۱۰۰ مورد و سازمان نظام پزشکی و وزارت راه بهترین عملکرد را داشته اند و سازمان محیط زیست بانک مرکزی و وزارت علوم بدترین عملکرد را داشته اند.

همچنین استان‌های لرستان؛ گیلان؛ همدان و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند.

تبعات عدم دریافت شناسه یکتا

بر این اساس دریافت شناسه یکتا برای کسب و کارها الزامی بوده و در صورت عدم تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی، تبعاتی را برای فعالان کسب و کار به دنبال دارد.

در این ارتباط امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد با بیان اینکه تاکنون ۲۰ درصد پروانه‌های کسب دارای شناسه یکتا شده اند، گفت: فعالان اقتصادی اگر در مهلت باقی مانده شناسه یکتا دریافت نکنند از دریافت خدمات دولتی شامل تسهیلات بانکی به تدریج محروم خواهند شد.

به گفته سیاح، اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های صنفی پای کار هستند و برای سهولت در دریافت شناسه یکتا میز خدمت در مراکز تجمع صنفی استان‌ها و در تهران در بعضی ایستگاه‌های مترو، بازار تهران و در امامزاده‌های بزرگ نزدیک بازار برپا شده است.

کد خبر 6092687 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • گردانندگان کانال‌های خبری برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند
  • برگزاری میز تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا در سراسر کشور
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا