Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان با بیان اینکه کتاب می‌تواند به‌عنوان یکی از شاخصه‌های فرهنگ شهری، شهروندی و رشد اجتماعی مورد توجه رسانه باشد، گفت: کتاب از قفسه‌های کتابخانه‌ها بیرون آید و در دست مردم قرار گیرد.

علی قاسم زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا مستقر در سی‌وسومین دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، اظهار کرد: برگزاری مجدد نمایشگاه بزرگ کتاب به صورت حضوری، پس از یک وقفه طولانی مدت به دلیل شیوع کرونا، باعث خوشحالی است و امیدواریم این رویداد عظیم فرهنگی با استقبال عموم مردم روبرو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حضور نسل جوان، نوجوان و کودک در نمایشگاه کتاب حتی اگر صرف بازدید از غرفه‌ها باشد و منتج به خرید کتاب نشود، امید بخش است، گفت: در بازدید از نمایشگاه کتاب، می‌توان پی به میزان جهل خود ببریم که چه میزان زیادی مطلب برای مطالعه وجود دارد و فرصت خواندن آن برای ما فراهم نبوده است.

شهردار اصفهان در بیان سیاست‌های مدیریت جدید شهری در زمینه کتاب و ترویج کتابخوانی، تصریح کرد: برای شهر اصفهان نیز ایده‌هایی در زمینه کتاب، همچون راه‌اندازی بوستان کتاب و یا به‌نوعی تعریف فضاهایی برای خرید آسان‌تر کتاب توسط مردم، مطرح بوده است، اما منجر به تصمیمات قطعی نشده است، لذا علاقه‌مند هستم در مدت خدمت به شهروندان اصفهانی، اقدامی در زمینه کتاب داشته باشم.

وی اظهار امیدواری کرد: در راستای تقویت فضای نشر، انتشارت و سرانه مطالعه در اصفهان حرکت‌های مؤثری داشته باشیم.

قاسم‌زاده با اشاره به مهمترین شاخصه برای ترویج فرهنگ کتابخوانی بین نسل جوان و نوجوان، گفت: قطعاً مهمترین رکن در این عرصه خانواده است، اگر خانواده مطالعه کتاب را از کودکی به فرزندان خود بیاموزند، عادت به مطالعه در آنها نهادینه خواهد شد و آنها در بزرگسالی نیز این کار خود را ادامه دهند.

وی افزود: نقطه شروع ترویج فرهنگ کتاب در خانواده این است که کودکان به همت والدین خود، شب‌ها با خواندن کتاب بخوابند تا انس با کتاب روز به روز در وجودشان افزایش یابد و آرام آرام فرزندان خود کتاب‌ها را ورق بزنند و خواندن کتاب را بیاموزند و در ادامه خود کتابشان را انتخاب کنند.

شهردار اصفهان در تشریح اینکه آیا می‌توان افقی را برای شهرداری‌ها متصور شد که برای ترویج کتاب در حوزه نشر و چاپ وارد شوند، گفت: رسالت اصلی شهرداری‌ها انتشار کتاب نیست، اما از گذشته به این حوزه ورودهایی تحت عنوان کتاب‌های جیبی و کوچک از نظر حجم ویژه متروها، اتوبوس‌ها و وسایل نقلیه عمومی داشته‌اند.

وی خطاب به مسئولان خبرگزاری ایمنا، تاکید کرد: وظیفه اصلی تعریف شده برای خبرگزاری ایمنا در حوزه شهرداری و شهر است و پرداختن به مسائل شهری از رسالت‌های اصلی این خبرگزاری به‌شمار می‌رود، اما کتاب نیز می‌تواند به عنوان یکی از شاخصه‌های فرهنگ شهری، شهروندی و رشد اجتماعی مورد توجه رسانه باشد.

قاسم‌زاده تاکید کرد: کتاب باید از قفسه‌های کتابخانه‌ها بیرون آید و در دست مردم قرار گیرد.

کد خبر 574485

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان کلانشهر شهر علی قاسم زاده شهردار اصفهان نمایشگاه کتاب تهران مدیریت شهری شهرداری كتاب و كتاب خوانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز با تاکید بر لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی شهرداری ها افزود: جامعه مشکلات و معضلات اجتماعی فراوانی دارد که شهرداری باید بستر و زیرساخت های زیست مومنانه را تامین کند.

یعقوب هوشیار امروز، شنبه هشتم اردیبهشت ماه در همایش شوراها، گفت: طبق منشور نهج البلاغه که امیرالمومنین(ع) برای تمام بشریت و به ویژه شیعیان فرموده این است که ما نباید از توجه به امورات جزئی مردم غافل شویم و این امر با شوراهای کاخ‌نشین و فاصله با مردم فرودست امکان پذیر نیست.

وی به عدم تصدی گری دولت در امور شورا ها تاکید کرد ‌و گفت: طبق فرمایشات حضرت امام خمینی(ره) باید سیاست بالادستی دولت که امکان مدیریت و اداره توسط شوراهای اسلامی دارند، به این ارگان تخفیف و تفویض شود و کار های اجرایی دولت نیز کاهش یابد.

هوشیار تصریح کرد: عملکرد شوراها قابل دفاع بوده و تقاضا داریم مرجعیت شوراها در امور شهری باشد که تمام دستگاه و ارگان‌های حکومتی شوراها را در راس امور شهری بدانند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها