Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ورزش و جوانان گفت: در ۸ ماه گذشته یعنی از آغاز فعالیت دولت مردمی سیزدهم تا نیمه اردیبهشت امسال، ۵۹۴ مدال درخشان در رقابت‌های قهرمانی جهان، قهرمانی آسیا و تورنمنت‌های بین‌المللی کسب شده که نشان از همت والای ورزشکاران دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایران اکونومیست، حمید سجادی چهارشنبه شب در مراسم انتخاب بهترین‌های صدسال ورزش ایران، با تاکید بر این‌که ایران از جمله کشورهایی است که در عرصه ورزش قدمتی بسیار دارد، اظهار داشت: ورزشکاران کشورمان همواره قهرمانی و پهلوانی را سرآمد و سرلوحه زندگی و کار قرار داده‌اند و الگوی بی‌بدیل برای نسل‌های مختلف جامعه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاهد مدعا پهلوانان و قهرمانان و سربازان وطن و مدافعان حرم هستند که جان خود را فدای عزت و اقتدار وطن و نام بلند ایران نثار کردند تا بایستیم و سربلند باشیم. امروز در مراسم تجلیل از برترین‌های صدسال ورزش ایران به انتخاب مردم مفتخریم بگوییم که توانسته‌ایم در رشته‌هایی که حتی قدمتی کمتر از ۱۰۰ سال دارد، در جهان بدرخشیم به‌طوری که می‌توان قرنی که گذشته را قرن ظهور ورزش نوین بنامیم.

وزیر ورزش افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی عملیاتی و اقدامات موثر و توسعه محور شاهد دورخیز خوب ورزش ایران و حرکت به سمت قرن جدید ورزش باشیم؛ قرنی که ایرانیان در هر کجای این مرز و بوم باشند، بتوانند سهمی بسزا و نقشی موثر در توسعه عادلانه زیرساخت‌ها، کشف استعدادهای درخشان، تربیت سرمایه‌های انسانی و جانشین‌پروری و قرار گرفتن فعالیت بدنی سالم در برنامه روزمره خانواده ‌ها، همگانی کردن ورزش در تمامی نقاط کشور، دسترسی آسان به امکانات ورزشی و در مجموع توسعه کمی و کیفی ورزش داشته باشند.

سجادی خاطرنشان کرد: اکنون در بسیاری از رشته‌های ورزشی همچون کشتی، والیبال، وزنه‌برداری، کاراته، تکواندو، فوتسال و فوتبال از کشورهای صاحب نام و مطرح هستیم و برای توسعه پیشرفت و تحول در تمامی رشته‌ها و ورزش قهرمانی و حرفه‌ای برنامه‌ریزی گسترده‌ای انجام گرفته است.

وی با تاکید بر این‌که حضور رسمی ورزشکاران کشورمان در ادوار مختلف بازی‌های بین‌المللی با کسب مدال‌های درخشان همراه بوده است، ادامه داد: حاصل تلاش قهرمانان کشورمان در ۱۵ دوره بازی‌های پارالمپیک، ۹ دوره پارالمپیک تابستانی و ۶ دوره پارالمپیک زمستانی بیش از ۶۵۰ مدال رنگارنگ بوده است و این تنها بخشی از افتخارات ورزش ایران در عرصه‌های جهانی است که هر روز بر آن افزوده می‌شود.

سجادی افزود: در ۸ ماه گذشته یعنی از آغاز فعالیت دولت مردمی سیزدهم تا نیمه اردیبهشت امسال، با عزم راسخ فرزندان ایران ۲۱۱ مدال طلا، ۱۶۲ مدال نقره و ۲۲۱ مدال برنز و در مجموع ۵۹۴  مدال درخشان در رقابت‌های قهرمانی جهان، قهرمانی آسیا و تورنمنت‌های بین‌المللی کسب شده که نشان از همت والای ورزشکاران دارد که با همدلی اهالی ورزش و یاری مسوولان ارشد نظام برای اهتزاز پرچم مقدس ایران و اعتلای وطن خستگی ناپذیرانه میسر شده است.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این‌که در این هشت ماه فرصت خدمت به ملت شریف ایران، موفق شدیم در راستای تحقق وعده های دولت مردمی و تقویت نهاد ورزش کشور گام برداریم اظهار داشت: در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های عمرانی ورزشی به‌جامانده از گذشته، توجه به مناطق محروم و کم برخوردار و حاشیه‌ای، بازشدن درهای ورزشی به روی مردم، واگذاری سهام سرخابی‌ها به مردم، توسعه ورزش روستایی و عشایری و استخدام قهرمانان ورزشی اقدامات متعدد انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: یقین دارم با همکاری و همراهی مجموعه خدوم وزارت ورزش و جوانان و مسوولان ارجمند نظام شاهد پیشرفت‌های روزافزون در عرصه ورزش کشور باشیم.

سجادی تاکید کرد: آینده ورزش ایران با روند توسعه پیش‌رو و اجرای سند تحول دولت مردمی آینده‌ای درخشان و موفق و منسجم خواهد بود. در این راه از تمامی ملت ایران و خانواده بزرگ ورزش کشور دعوت می‌کنم در کنار این مجموعه باشید و ما را از راهنمایی‌های خود بهره‌مند کنید.

وزیر ورزش یادآور شد: آنچه به ما توان مضاعف و انگیزه تلاش بیشتر می‌دهد دیدن پهلوانی‌ها و قهرمانی‌های فرزندان میهن است. نام نیک و خاطره افتخارآفرینی ورزشکاران کشورمان حس غرور، امید، نشاط، انگیزه، خودباوری و نوید به آینده‌ای خودساخته و درخشانی را برای ما تداعی می‌کند. مانند آنچه در این جشنواره و با مشارکت بیش از دو و نیم میلیون نفر شاهد بودیم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: حمید سجادی ، فدراسیون های ورزشی ، وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حمید سجادی فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان ورزش و جوانان دولت مردمی ورزش ایران وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید

به گزارش "ورزش سه"، ورزش ايران تا امروز چهاردم ارديبهشت ١٤٠٣ توانسته ٢٩ سهميه انفرادى و دو سهميه تيمى در رشته‌هاى كشتى آزاد، تكواندو، كشتى فرنگى، تيراندازى، شمشيربازى، وزنه‌بردارى، قايقرانى، ژيمناستيك هنرى در ماده پرش خرك و يك سهميه هم بر اساس رنكينگ در دوچرخه‌سوارى جاده مردان در كنار دو سهميه تيمى شمشيربازى اسلحه سابر مردان و قايق دو نفره روئينگ دختران المپيك ٢٠٢٤ پاريس را به خود اختصاص دهد كه به احتمال فراوان در كاروان اعزامى كشورمان تنها چهار ورزشكار با سابقه كسب مدال بازيهاى المپيك حضور خواهند داشت.

حسن يزدانى كاپيتان تيم ملى كشتى آزاد ايران آنهم با ٢٩ سال سن تنها ورزشكار دو مدالى كاروان ورزش كشورمان در المپيك ٢٠٢٤ پاريس به شمار خواهد رفت كه با كسب طلاى ٢٠١٦ ريو و نقره ٢٠٢٠ توكيو شمايل ورزش ايران در پاريس به شمار مى رود و مى تواند پرچمدار كاروانى باشد که به او برای کسب سومین مدال دل بسته است.

به غير از حسن يزدانى با دو مدال از دو دوره قبلى المپيك، تنها ورزشكارانى كه در المپيك ٢٠٢٤ پاريس مى توانند با سابقه كسب مدال از اين پيكارها به آوردگاه سى و سوم بازيهاى المپيك پا بگذارند سه كشتى گير ديگر در دو رشته كشتى فرنگى و آزاد به شمار مى روند.

محمدرضا گرايى با طلاى ٢٠٢٠ توكيو در كنار محمدهادى ساروى و اميرحسين زارع كه در كارنامه خود برنز دوره قبل را به گردن انداخته اند.

حسن يزدانى با كسب طلاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس هم ركورد شانزده ساله بهترين المپين تاريخ ورزش ايران را كه در اختيار هادى ساعى و تكواندو قرار دارد را به خود اختصاص مى دهد و هم از ركورد ٦٤ ساله بهترين عملكرد يك كشتى گير ايرانى در المپيك كه با يك طلا و دو نقره در اختيار جهان پهلوان آقا تختى است عبور خواهد كرد.

نكته جالب اينكه با تحقق اين اتفاق حسن يزدانى مى تواند در وزن ٨٦ كيلوگرم تا ٣٣ سالگى با كسب سه مدال جهانى و يك مدال المپيك ديگر در ٢٠٢٨ آمريكا به تنها ورزشكار ايرانى تبديل شود كه با ١٤ مدال المپيك و جهانى از ركورد ١٢ مدال محمد نصيرى در وزنه بردارى نيز گذر كند تا از معدود قهرمانان ورزش دنيا نام بگيرد كه در چهار دوره بازبهاى المپيك مدال گرفته است.

حسن يزدانى اين روزها سر حال و قبراق خود را به شصت درصد آمادگى رسانده و با تمرينات منظم هوازى بر روى شن هاى ساحل خزر، تمرينات مرور فن در سالن كشتى مجموعه ورزشى اش و تمرينات منظم بدنسازى با وزنه بعد از جراحى كتف دست راست خود، خط بطلانى كشيده بر تمامى شايعات ممكن.

يل جويبار از طناب چند مترى آويزان از سقف سالن كشتى خود با ٨٨ كيلو وزن بدن بالا مى رود و اين روزها ١٤٠ كيلو وزنه را با هارتر از روى زمان تا بالاى سينه بالا مى آورد.

اما نكته بسيار مهم كه بايد مورد توجه قرار بگيرد و دغدغه ى اصلى به حساب مى آيد اعزام  كاپيتان به تورنمنتى بين المللى تا قبل از المپيك ٢٠٢٤ پاريس است.فدراسيون كشتى با توجه به لغو تورنمنت سركسيان ارمنستان كه قرار بود اواخر خرداد برگزار شود و به شهريور ماه آنهم بعد از المپيك پاريس موكول شده، رقابتهاى رنكينگ دار مجارستان را در روزهاى ١٧ تا ٢٠ خرداد در نظر دارد كه به ميزبانى بوداپست انجام مى شود.

تورنمنت مجارستان با توجه به حضور آرتور نايفانف روس كه سه بار برابر حسن يزدانى شكست خورده، حضور دو روس ديگر و شايد احتمال حضور "آرون بروكس" كه جايى در رنكينگ جهانى ندارد و با شكست ديويد تيلور قرار است به رقابتهاى وزن ٨٦ كيلوگرم المپيك اعزام شود مكان مناسبى براى اعزام يل جويبار نيست.

در حال حاضر و تا امروز در رنكينگ جهانى وزن ٨٦ كيلوگرم عظمت دولت بيكف قزاقستانى اول است، جايگاه دوم به ديويد تيلور آمريكايى اختصاص يافته، مايلز آمينه از سن مارينو سوم و حسن يزدانى در جاى چهارم قرار دارد.رويارويى نايفانف روس يا دو كشتى گير روس ديگر و شايد آرون بروكس آمريكايى با حسن يزدانى تا قبل از المپيك كار عقلانى و فنى به حساب نمى آيد كه بى شك محسن كاوه و عليرضا دبير رييس فدراسيون كشتى كاملا بر آن واقف هستند.

حريفان حسن يزدانى از جراحى كتف يل كشتى ايران خبر داشته و اخبار او را زير نظر دارند، از تورنمنت رنكينگ دار مجارستان تا روز مسابقه ٨٦ كيلوى المپيك دقيقا ٦٠ روز يعنى دو ماه فاصله است. سئوال اینجاست که چه تضمينى وجود دارد روسها با سه كشتى گير فشار غير اصولى روى كتف جراحى شده حسن نياورند؟چرا بايد چالشى ايجاد كرد بين نفراتى كه به دنبال امتيازات رنكينگ هستند در حالى كه هيچكدام تا كنون حريف حسن يزدانى نشده اند؟

روسها با سه كشتى گير به ويژه نفر اصلى خود در ٨٦ كيلو كه سه بار مغلوب حسن يزدانى شده مراعات كتف او را در آستانه المپيك خواهند كرد؟

اگر  بروكس به مجارستان بيايد و تنه به تنه با حسن شود آنهم قبل از المپيك از منظر روانى و فنى كار عقلانى است؟

تمام جواب سوالهاى فوق بصورت كارشناسى و از منظر فنى كاملا مشخص است اما بهترين راهكار براى حمايت و حفظ حسن يزدانى براى موفقيت در بازيهاى المپيك ٢٠٢٤ پاريس در سه كلمه خلاصه مى شود: تورنمنت ساسارى ايتاليا.

تورنمنت بين المللى كشتى ساسارى ايتاليا در ٢٥ و ٢٦ خرداد و دقيقا شش روز بعد از تورنمنت مجارستان برگزار خواهد شد كه رنكينگ دار نيز نبوده و مكان بسيار مطلوب و به اصطلاح مناسبى براى روى تشك رفتن  و تست میزان آمادگی حسن يزدانى به حساب مى آيد.
به نظر این درخواست خود یزدانی هم هست که البته در نهایت به نظر علیرضا دبیر و محسن کاوه گردن خواهد گذاشت.

دیگر خبرها

  • ۳ برنز امیدهای بوکس ایران در قهرمانی آسیا
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • قهرمانی دونده ایران در تور جهانی امارات
  • اسبقیان: بانوان هاکی در صورت کسب مدال، پاداش می‌گیرند
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد