Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی این وزارتخانه اظهار کرد: امروز در جریان سفر به استان هرمزگان فرصتی فراهم شد تا دیداری با استاندار هرمزگان داشته باشم و بسیار خوشحالم که این استان دارای چنین استاندار فهیم و آگاهی نسبت به مسائل و موضوعات آموزش و پرورش است و لوح تقدیر وزیر آموزش پرورش را نیز بواسطه اقدامات خوب ایشان در زمینه جذب مشارکت‌های مردمی، ایجاد زمینه برای حمایت و همکاری دستگاه‌ها، صنایع و مراکز صنعتی از آموزش و پرورش و ایجاد هنرستان در مجاورت صنایع مختلف را به وی تقدیم کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که توافق شده تا اتاق بازرگانی بندرعباس یک هنرستان ویژه در زمینه رشته‌های مرتبط در زمینه تجارت و بازرگانی و ... در بندرعباس بسازد، افزود: با دستور استاندار هرمزگان یکی از هنرستان‌های جدید الاحداث استان نیز در یکی از ساختمان‌های استانداری ایجاد شده که نشانه خوبی در زمینه رشد و بالندگی آموزش در افق آینده استان است.

محمودزاده ادامه داد: در دو منطقه آزاد قشم و کیش نیز با توجه به کمبود فضای آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای با آقای سعید محمد مشاور رییس جمهور امضا شده که بستر همکاری‌های مشترکی به منظور توسعه زیرساخت‌های فنی لازم تا رساندن پوشش تحصیلی به 100 درصد در این دو منطقه خواهد بود.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، هنرستان‌های ویژه فنی و کار و دانش در این دو منطقه آزاد با رویکرد آمایش سرزمینی ایجاد می‌شود.

وی همچنین اضافه کرد: 20 هزار مدرسه غیردولتی در کشور فعالیت دارند که 240 هزار همکار فرهنگی در آنها مشغول خدمت به دو میلیون دانش‌آموز هستند و لذا امسال برای توانمندسازی همکاران‌مان در مدارس غیردولتی مبلغ 8 میلیارد تومان برای آموزش ضمن خدمت اختصاص داده‌ایم.

محمودزاده در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره وجود برخی مدارس در سال‌های گذشته با برنامه‌های نامناسب و نادرست فرهنگی و ترویج موضوعات ضداخلاقی در مدارس، عنوان داشت: اینها مدارسی بودند که سند 2030 را اجرا می‌کردند و اکنون اجرای سند 2030 ممنوع شده و کسانی نیز که به اجرای سند 2030 اصرار دارند باید کنار بروند.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش کشور تأکید کرد: اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دستور کار همه مدارس است و یکی از جدی‌ترین برنامه‌های ما در وزارت آموزش و پرورش، گره زدن میزان شهریه با کیفیت برنامه‌ها و رویکردها در مدارس غیردولتی است.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار فارس در بندرعباس درباره شهریه مدارس غیردولتی در سال جاری نیز گفت: شهریه امسال هنوز تعیین نشده اما در سال گذشته شهریه مدارس غیردولتی بین 2 تا 18 میلیون تومان بوده است اما برای تعیین شهریه سال جدید حتما آیتم‌های جدیدی خواهیم داشت که 35 درصد نرخ شهریه به سه شاخصه اجرای سند تحول بنیادین، رویکردهای پرورشی و رویکردهای آموزشی وابسته خواهد بود و تأکید داریم که صلاحیت حرفه‌ای برای مدرسه داری مورد بررسی دقیق قرار گیرد و از فعالیت مدارس فاقد کیفیت مطلوب، خودداری شود.

انتهای پیام/ 88055

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: محمود زاده وزیر آموزش و پرورش هرمزگان مدارس غیردولتی شهریه مدارس غیردولتی مدارس غیردولتی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی