Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر عجمی روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: با توجه به اینکه نمونه‌های صنعتی موجود در بازار وارداتی یا تولید داخل با قدرت بالاتر لیزر، فضای بیشتر و هزینه متوسط بین ۵۰۰ میلیون تا ۲ میلیارد تومان برای اشتغال خانگی و کارگاهی مناسب نیست، ایده بومی سازی و طراحی "دستگاه لیزر گرافی "در این شرکت فناور اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی حکاکی و برش روی انواع مواد غیر از فلزات را از قابلیت‌های این دستگاه کم هزینه برشمرد و گفت: در حالیکه برای ایجاد هر شغل در شرایط فعلی تا ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری برآورد می‌شود، ولی این دستگاه با هزینه ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومانی و اتصال به یک دستگاه رایانه خانگی می‌تواند یک شغل با درآمد مستمر ایجاد کند و همچنین به عنوان دستگاه آموزشی در مراکز علمی دانش آموزی و دانشجویی نیز کاربرد دارد.
عضو هیأت علمی گروه لیزر دانشکده فیزیک دانشگاه سمنان افزود: دستگاه و نرم افزار بومی سازی شده آن به صورتی ساخته شده است که هر ورودی نظیر عکس و طرح جست وجو شده در اینترنت و حتی عکاسی شده با تلفن همراه را می‌پذیرد و هر کاربر می‌تواند با یک دانش سطح متوسط رایانه‌ای در مدت کمتر از ۴ ساعت کار با آن را آموزش ببیند و برای استفاده از آن نیاز به تخصص یا گروه فنی همکار نیست.
استاد دانشگاه سمنان، با بیان اینکه معمولا کارهای برش کاری و حکاکی مشاغل خانگی نظیر خیاطی، عروسک سازی، کیف و کفش، گلدوزی، ساخت انواع صنایع دستی و حتی هنرمندان رشته‌های تجسمی از ابزاری نظیر قیچی و هویه برای برشکاری و حکاکی استفاده می‌کنند، تصریح کرد: استفاده از این ابزار بی دقت و وقت گیر است و کارایی و ظرافت اثر را کم می کند ، اما دستگاه ابداعی با دقت بسیار بالا و سرعت مطلوب هرگونه طرحی را روی مواد مختلف پدید می‌آورد.
عجمی، از مراحل مقدماتی طراحی و ساخت دستگاه چاپ‌گر سه بعدی بومی سازی شده ویژه مشاغل کارگاهی کوچک و خانگی در این واحد فناور خبر داد و خاطرنشان کرد: با تکمیل و تجاری سازی این دستگاه نیز بخش زیادی از هزینه‌های تولید انواع قطعات غیرفلزی کوچک مقیاس با فناوری و دقت ساخت نانو کاهش پیدا کرده و زمینه اشتغال انفرادی و گروهی جوانان علاقمند به علوم نانو لیزر در محیط‌های کوچک فراهم می‌شود.

استان سمنان ۴۰۰ واحد فناور و بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان دارد.

برچسب‌ها سمنان فناوری دانشگاه علمی اختراع پروندهٔ خبری تولید و رونق اشتغال استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان فناوری دانشگاه سمنان فناوری دانشگاه علمی اختراع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران

رییس جهاددانشگاهی در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه‌های  گلستان،  این استان را در زمینه های گیاهان دارویی، دام‌های سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت دانست و بر استفاده از توان این نهاد در توسعه این حوزه‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی پیش از ظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دومین روز سفر به استان گلستان در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه ‌های استان اظهار کرد: باید با پژوهش و تحقیق این مسئله را ارزیابی کنیم که چرا استان گلستان با ظرفیت بالا و داشتن اساتید فرهیخته جزء استان های کم برخوردار است و خیلی زود برای خروج از این وضعیت اقدام کنیم.

وی ضمن  برشمردن اهداف جهاددانشگاهی  بیان کرد:  جهاددانشگاهی یک نهاد دانش بنیان است که از ابتدای تشکیل تا به امروز کارهای تحقیقاتی بزرگی  را در حوزه‌های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، تجاری سازی انجام داده است.

رییس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: این نهاد همواره پیشران در علم و فرهنگ بوده و توانسته با جمع کردن افراد نخبه نظیر زنده‌یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان و سلول‌های بنیادی در ایران کارهای بزرگی را به ثمر برساند.

دکتر مسلمی نائینی بیان کرد: هم اکنون پژوهشگاه رویان جزء  برترین‌های کشور و ده پژوهشگاه برتر دنیا در حوزه درمان ناباروری است.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاددانشگاهی با بیش از ۱۰۲ مرکز بزرگ و کوچک،دانشگاه علم و فرهنگ و علم و هنر و سه پارک علم و فناوری خدمت رسانی داشته و تلاش داریم  پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی را  به شهر علم و فناوری تبدیل کنیم.

 دکتر مسلمی نائینی استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است. 

وی تصریح کرد: در پارک ها می توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با  آموزش برند سازی محصولات، بازاریابی و تجارب سازی به دانشجویان، آنها را برای کسب  درآمد پایدار آماده کنیم.

وی با اشاره به اینکه نقدینگی فراوان در کشور داریم و باید برای جهش تولید با مشارکت مردم از این سرمایه‌ها استفاده کنیم، افزود: تولیدات علمی زیادی داشتیم ولی به دلیل نبود نقدینگی توسعه ندادیم که باید تولیدات را تبدیل به محصول کرده و به دنیا صادر کنیم تا نتوانند حاصل دسترنج ما را چند برابر به خودمان بفروشند.

 گفتنی است در این مراسم رییس جهاددانشگاهی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و مقام استاد از اساتید منتخب دانشگاهی که در طرح‌های جهاددانشگاهی همکاری داشته‌اند، تجلیل  کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند