Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@07:49:35 GMT

سازوکار مجلس برای فروش اشیای باستانی به دولت

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۳۳۷۹

سازوکار مجلس برای فروش اشیای باستانی به دولت

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: در طرح استفاده بهینه از اشیای باستانی به دنبال پیش‌بینی سازوکاری هستیم که دارندگان این آثار بتوانند آن را به دولت بفروشند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر درباره طرح استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها، اظهار داشت: بنده طراح این طرح هستم و هدف ما از تدوین این طرح، جلوگیری از فساد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح به تازگی تدوین شده و هنوز به هیئت رئیسه مجلس ارائه نشده است.

وی بیان کرد: برخی از افراد ممکن است در منازل خود اشیای قیمتی و عتیقه داشته باشند اما آن را پنهان می‌کنند. یکی از عوامل این مسئله آن است که ما راهکاری برای مردم در این زمینه نظر نگرفتیم. باید سازوکاری فراهم شود که اگر فردی اشیای قیمتی در منزل خود دارد، بتواند آن را عرضه کند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ممکن است فردی از اجداد خود اشیای قیمتی با بیش از ۱۰۰ سال قدمت داشته باشد و نداند که باید با این اشیا چه کار کنند و باید چه مسیری را طی کند. باید سازوکاری فراهم شود تا این افراد بتوانند اشیای قیمتی و عتیقه خود را تبدیل به سرمایه نقدی کنند.

پژمانفر اظهار داشت: البته ما در طرح استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها تاکید کردیم که به هیچ وجه کسی نمی‌تواند برای پیدا کردن اشیای قیمتی و گنج حفاری کند و حفاری غیرمجاز ممنوع و عمل مجرمانه است و با کسانی که این کار را انجام دهند، برخورد خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: معمولاً این اشیا به صورت قاچاق در اختیار افراد شیاد و سوء استفاده گر می‌افتد و به کشورهای خارجی قاچاق می‌شود. برخی از این اشیا هم از بین می‌روند. برای مثال، برخی از افراد سودجو سکه‌های قدیمی طلا را آب می‌کنند و تبدیل به شمش طلا می‌شود که این یک جنایت بزرگ نسبت به سرمایه فرهنگی کشورمان است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به دنبال آن هستیم که شرایطی فراهم شود تا دارندگان این سرمایه‌ها بتوانند آن را برای فروش عرضه کنند. دولت اولین نهادی است که باید بتواند این سرمایه‌ها را خریداری کند.

وی گفت: ممکن است فردی اشیای باستانی داشته باشد که بیش از ۱۰۰ سال هم قدمت دارد اما ارزش ملی نداشته باشد و کسی آن را خریداری نکند، ما در این طرح پیش‌بینی کردیم که این افراد در این شرایط می‌توانند این اشیا را به فروشندگان غیردولتی عرضه کنند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام نصرالله پژمانفر خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اشیای باستانی اشیای قیمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۳۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند

«حسینعلی حاجی‌دلیگانی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: از لحاظ اهمیت تفاوتی بین مرحله اول و دوم انتخابات وجود ندارد.

وی بیان کرد: مردم باید در دور دوم انتخابات مجلس نیز پای صندوق‌های رأی بیایند تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس دوازدهم مشخص شود. افرادی که به هر دلیل در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در انتخابات شرکت نکردند، این بار می‌توانند جبران کرده و در انتخابات مشارکت داشته باشند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی در حوزه‌هایی که به دور دوم رفته بسیار مهم است، تصریح کرد: امیدواریم در دور دوم انتخابات مجلس، مردم به داوطلبانی رأی دهند که بتوانند در مجلس دوازدهم منشأ اثر باشند و روحیه تحول‌گرا داشته باشند.

وی تاکید کرد: لازمه شکل‌گیری یک مجلس قوی این است که ۴۵ نماینده باقی مانده مجلس دوازدهم نیز افرادی شایسته و توانمند باشند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فراهم کردن فضای تبلیغات برابر برای رقابت سالم داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوم انتخابات نکته مهم دیگری است که باید مدنظر قرار گیرد، گفت: تعداد داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس دو برابر تعداد کرسی‌های باقیمانده یعنی ۹۰ نفر است و بر این اساس، امکان فراهم کردن فضاهایی برای رقابت این داوطلبان با یکدیگر بسیار راحت‌تر از مرحله اول است. صدا و سیما و مابقی رسانه‌ها باید در این زمینه فعال باشند تا اصل رقابت سالم به خوبی محقق شود.

حاجی‌دلیگانی با اشاره به ضرورت تأمین سلامت و امنیت دور دوم انتخابات مجلس، تاکید کرد: یکسری اشکالات در مرحله اول انتخابات مجلس در برخی از حوزه‌های انتخابیه از جمله ثبت رأی با کد ملی دیگران مطرح شد که در مرحله دوم انتخابات مجلس باید از اشکالاتی از این دست جلوگیری شود.

کد خبر 6085438 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند