Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی صمیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از سرکشی مداوم خود به ساخت و ساز این بیمارستان خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این طرح، سال ۱۳۹۴ در سایت بیمارستان کنونی با پیش بینی ۹۶ میلیارد تومان اعتبار آغاز شد.

وی تصریح کرد: از رقم پیش بینی شده، ۶.۲ میلیارد تومان آن از محل کمک های خیری ، صندوق بازنشستگی فولاد کشور، شرکت سنگ آهن مرکزی، فرمانداری بافق و کمک های دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد برای شروع پروژه، تامین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بافق، زیربنای این بیمارستان را ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مربع در چهار طبقه اعلام  و خاطرنشان کرد: در نخستین ماه های شروع این طرح در مدت سه ماه و نیم، عملیات اجرایی اسکلت بتنی چهار طبقه انجام شد اما بعدها به دلیل کمبود یا بعضا نبود اعتبار کافی پیشرفت پروژه متوقف یا با کندی روبرو شد.

وی، اجرای پروژه را هم اینک فعال  اعلام و ابراز امیدواری کرد: با همت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، تلاش و پشتکار پیمانکار، نظارت مداوم، ساختمان این طرح درمانی تا پایان سالجاری به بهره‌برداری برسد.

این مسوول، بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهر را از اولویت‌های شهرستان بافق و نیاز اساسی مردم دانست و افزود: مصالح مورد نیاز از قبیل کاشی و سرامیک و ملزومات مورد نیاز داخل ساختمان فراهم شده و هشت نیروی فعال در این طرح مشغول کار هستند و در صورت تامین اعتبار لازم  این بیمارستان با بخش‌های گوناگون در موعد مقرر تکمیل و بهره‌برداری از آن آغاز می‌شود.

وی به تجهیزات بیمارستان یاد شده هم اشاره کرد و با ذکر این که تهیه دستگاه «ام آر آی» با خرید سایر تجهیزات همراه است تصریح کرد: باید ابتدا مجوز مرکز تصویربرداری اخذ شود که این امر در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد و مراحل پایانی را سپری می‌کند.

به گفته صمیمی، با خرید و راه اندازی دستگاه  ام- آر - آی  در این بیمارستان تازه ساز، نیاز مراجعه مردم منطقه به مرکز استان یزد تا حدود زیادی برطرف می‌شود.

وی بیمارستان کنونی را بدون استانداردهای لازم دانست و اضافه کرد: با بهره‌برداری از بیمارستان جدید، شهر بافق به قطب گردشگری سلامت منطقه تبدیل می‌شود و مردم شهرستان‌های بهاباد یزد، کوهبنان کرمان، نوق و سیریز رفسنجان می‌توانند از خدمات درمانی این بیمارستان استفاده کنند.

 بیمارستان کنونی بافق در سال ۱۳۷۰ با ۱۲ تخت، اورژانس، رادیولوژی، آزمایشگاه ، بخش بستری ، زنان و زایمان، یک جراح عمومی، متخصص داخلی، و چند پزشک عمومی و تعدادی پرستار و بهیار کار خود را آغاز کرد.

مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها پروژه ساختمانی بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پروژه ساختمانی بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروژه ساختمانی بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۳۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از طرح راه‌آهن دورود به خرم‌آباد، این طرح را یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین طرح‌های استان دانست و گفت: برای تامین منابع آن تاکنون از طریق سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت اقداماتی انجام شده است. 

وی افزود: قرارداد ساخت این طرح سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا منعقد و عملیات اجرایی آن آغاز شد، اما در پیچ و خم کمبود اعتبار باقی ماند.

به گفته استاندار تا سال ۹۷ طرح راه آهن دورود به خرم آباد ۳۸ درصد و سال گذشته ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آقای شفقت به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و گفت: خواسته مردم استان تسریع در روند ساخت آن است که از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از طرح را داریم.

وی افزود: برای تامین اعتبار و ادامه اجرای این طرح، مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به مرور از این منابع استفاده کند که این مهم در حال پیگیری است.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حجم اعتبار طرح بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

علیرضا شفقت رقم مطالبات قرارگاه خاتم از طرح راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت