Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@11:02:18 GMT

کره شمالی بالاخره شیوع کرونا را تایید کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۳۸۴۴

کره شمالی بالاخره شیوع کرونا را تایید کرد

کره‌شمالی امروز (پنجشنبه) با تایید اولین شیوع کروناویروس در این کشور از زمان وقوع پاندمی، آن را «خطرناک‌ترین اضطرار ملی» خوانده و دستور قرنطینه سراسری صادر کرد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسانه دولتی کره‌شمالی، سویه اومیکرون در پیونگ‌یانگ شناسایی شده است.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، اولین پذیرش عمومی عفونت‌های مرتبط با کووید، پتانسیل یک بحران بزرگ را در کشوری نشان می‌دهد که از پذیرش کمک بین‌المللی برای واکسیناسیون خودداری کرده و مرز‌های خود را بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سازمان بهداشت جهانی، تا ماه مارس هیچ موردی از کووید-۱۹ در کره‌شمالی گزارش نشده است و هیچ سابقه رسمی مبنی بر واکسینه شدن مردم کره‌شمالی هم وجود ندارد.

خبرگزاری رسمی کی‌سی‌ان‌ای کره‌شمالی با اشاره به موارد شناسایی شده از یک نوع از ویروس به شدت قابل انتقال اومیکرون موسوم به بی‌ای. ۲ گزارش داد: بزرگترین حادثه اضطراری در کشور رخ داده است، با حفره‌ای در جبهه قرنطینه اضطراری ما، که طی دو سال و سه ماه گذشته از فوریه ۲۰۲۰ به سلامت نگهداری شده است.

این گزارش می‌گوید، مردم پیونگ‌یانگ به سویه اومیکرون مبتلا شده‌اند، اما جزئیاتی در مورد تعداد موارد یا منابع احتمالی عفونت ارائه نکرد. براساس این گزارش، نمونه‌های افراد مبتلا در ۸ مه جمع‌آوری شد.

این گزارش در حالی منتشر شد که کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی ریاست جلسه حزب کارگران را برای بحث در مورد واکنش به اولین شیوع ویروس کرونا بر عهده داشت.

طبق گزارش کی‌سی‌ان‌ای، کیم به همه شهر‌ها و شهرستان‌های کشورش دستور داد تا مناطق خود را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به شدت قرنطینه کنند و گفت که تجهیزات پزشکی ذخیره اضطراری بسیج خواهند شد.

در این گزارش آمده است: کار پیشگیری از وضعیت اپیدمی، باید به حداکثر سیستم پیشگیری از همه‌گیری اضطراری تبدیل شود.

گرچه کره‌شمالی پیش از این هرگز حتی یک مورد ابتلا به ویروس کرونا را در این کشور تایید نکرده بود، مقامات کره‌جنوبی و ایالات متحده تردید‌هایی را مطرح کرده‌اند، به خصوص که موارد سوه امیکرون به طور گسترده در کشور‌های همسایه آن شامل کره‌جنوبی و چین گزارش شده است.

پیشتر کره‌شمالی از دریافت محموله واکسن از برنامه اشتراک واکسن جهانی کووید-۱۹ موسوم به کوواکس و واکسن سینوواک بیوتک از چین امتناع کرده بود و این نشان می‌دهد که شهروندان کره‌شمالی احتمالا واکسینه نشده باشند.

در گزارش امروز کی‌سی‌ان‌ای آمده است که کیم در جلسه حزب کارگران گفت که هدف جدیدترین سیستم قرنطینه اضطراری کنترل پایدار و مدیریت گسترش ویروس کرونا و بهبود سریع افراد آلوده برای از بین بردن منبع انتقال در کوتاه‌ترین مدت است.

پروفسور یانگ مو-جین از دانشگاه مطالعات کره‌شمالی در سئول گفت این واقعیت که کیم یک جلسه دفتر سیاسی حزب را در سپیده دم تشکیل داد و رسانه‌های دولتی بلافاصله بحث را منتشر کردند، فوریت وضعیت را نشان می‌دهد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کره شمالی کروناویروس ویروس کرونا کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۳۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • فلامینگو‌ها بالاخره به تالاب صالحیه رسیدند
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا
  • تیراندازی هنگام اجرای حکم جلب/ ۴ پلیس کشته شدند
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند