Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که به شدت نگران گسترش گرسنگی است زیرا جنگ در اوکراین امنیت غذایی در بخش‌های مختلف جهان را تهدید می‌کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رویترز، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه) گفت که به شدت نگران گسترش گرسنگی است زیرا جنگ در اوکراین امنیت غذایی در بخش‌های مختلف جهان را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گوترش که در کنار صدراعظم و وزیر امور خارجه اتریش در وین صحبت می‌کرد، همچنین گفت که مذاکرات برای خارج کردن تعداد بیشتری از غیرنظامیان از مناطق درگیری در اوکراین ادامه دارد و ابراز اطمینان کرد که غیرنظامیان بیشتری در آینده خارج خواهند شد. با این حال، او چشم‌انداز مذاکرات صلح بر سر اوکراین در آینده نزدیک را رد کرد.
 جنگ در اوکراین قیمت‌های جهانی غلات، روغن‌های خوراکی، سوخت و کود را افزایش داده و آژانس‌های سازمان ملل هشدار داده‌اند که افزایش قیمت‌ها، بحران غذایی در آفریقا را تشدید می‌کند. کارزار نظامی روسیه در اوکراین از ماه فوریه، کشتیرانی در دریای سیاه، مسیر اصلی غلات و سایر کالاها را مختل کرده و صادرات از اوکراین و روسیه را کاهش داده است.
گوترش گفت: باید بگویم که عمیقاً نگران خطر گسترش گرسنگی در نقاط مختلف جهان به دلیل وضعیت متشنج امنیت غذایی که در پی جنگ در اوکراین با آن مواجهیم، هستم.
این مقام سازمان ملل پیش از این در رویدادی دیگر گفت زمانی خواهد رسید که مذاکرات صلح بر سر اوکراین انجام شود، اما او آن زمان را در آینده نزدیک نمی‌بیند. وی در کنفرانس خبری با «الکساندر ون در بلن» رئیس‌جمهور اتریش اظهار داشت: این جنگ برای همیشه ادامه نخواهد داشت. زمانی خواهد رسید که مذاکرات صلح انجام خواهد شد. من در آینده نزدیک چنین چیزی را نمی‌بینم. اما می‌توانم یک چیز را بگویم، ما هرگز تسلیم نخواهیم شد.
گوترش سپس ادامه داد که در حال حاضر تمرکز بر ارائه کمک‌های انساندوستانه، خروج غیرنظامیان از مناطق جنگی در اوکراین و تأمین امنیت غذایی بسیار حائز اهمیت و ضروری است. او گفت: محصولات کشاورزی روسیه و اوکراین باید به بازارهای جهانی بازگردد.
دبیرکل سازمان ملل متحد پیش‌تر گفته بود که در مجموع، 1.7 میلیارد نفر تحت تاثیر اختلالات ایجاد شده در تامین مواد غذایی، انرژیی و حوزه‌های مالی رنج می‌برند.
گوترش تصریح کرد: 36 کشور که برخی از آن‌ها فقیرترین و آسیب‌پذیرترین کشورهای جهان هستند، برای بیش از نیمی از گندم وارداتی خود بر روی روسیه و اوکراین حساب می‌کنند. افزایش قیمت‌ها که از قبل وجود داشت با بدتر شدن وضعیت اوکراین و روسیه، تشدید شده است.
روسیه در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد و هدف آن‌ را محافظت از افرادی عنوان کرد که برای مدت هشت سال در معرض قلدری و نسل‌کشی رژیم کی‌یف بوده‌اند و آنطور که پوتین گفته است در راستای تحقق این هدف قصد خلع سلاح و نازی زدایی اوکراین را دارد و می‌خواهد تمامی مجرمان جنگی مسئول ارتکاب جرایم خونین علیه غیرنظامیان دونباس را محاکمه کند.
در حالی آتش درگیری‌ها در اوکراین ادامه دارد که کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده و آمریکا با عرضه تسلیحات سنگین و تشدید تحریم‌ها علیه روسیه بیشتر به این تحریم‌ها دامن می‌زنند. آمریکا و انگلیس پیشتاز کشورهای تحریک‌کننده اوکراین برای ادامه جنگ با روسیه هستند.

فارس

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا جنگ در اوکراین امنیت غذایی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز غرب به اوکراین برای حمله به روسیه

وزیر امور خارجه لتونی در مصاحبه‌ای گفت: برخی از متحدان اوکراین بدون هیچ محدودیتی برای حمله به داخل روسیه، سلاح به کی‌یف فرستاده‌اند.

به گزارش ایسنا، اوکراین به فشار بر متحدان غربی خود برای تسلیحات دوربرد ادامه داده است، اما شرکای آن در مورد تحویل سلاح‌هایی که به طور بالقوه می‌تواند برای حمله به داخل خاک روسیه استفاده شود، تردید دارند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شده است که کی‌یف از تسلیحات ارائه شده توسط شرکای خارجی برای هدف قرار دادن اهداف خارج از مرزهای کشور استفاده نخواهد کرد. چنین محدودیت‌هایی در مورد تسلیحات تولید داخلی اعمال نمی‌شود، زیرا برخی از آنها می‌توانند به عمق روسیه حمله کنند.

«بایبا براز» وزیر امور خارجه لتونی در مصاحبه‌ای با «پراودا اروپایی» که اول مه منتشر شد، گفت اوکراین به توانایی‌هایی برای انجام «حملات دقیق عمیق» از جمله علیه اهدافی در خاک روسیه نیاز دارد.

وزیر خارجه لتونی گفت: «استفاده اوکراین از تسلیحات غربی طبق قوانین بین‌المللی مجاز است. اگر تاسیساتی وجود دارد که روسیه از آنجا به اوکراین حمله می‌کند، شما حق دارید پاسخ دهید.»

او در واکنش به اینکه آیا رویکرد ممنوعیت استفاده از تسلیحات ساخت خارج در حملات علیه خاک روسیه ممکن است تغییر کند، پاسخ داد «کشورهایی وجود دارند که بدون چنین محدودیت‌هایی تسلیحات به اوکراین ارائه کرده‌اند.»

این وزیر لتونی گفت: «همه چیز علنی اعلام نمی‌شود و حتی بهتر است که تا زمان مشخصی آن را با صدای بلند نگوییم. نکته اصلی تاثیر در میدان جنگ است. زیرا در اینجا یک انتخاب وجود دارد، یا با صدای بلند در مورد چیزی صحبت کنیم یا فقط آنچه لازم است، انجام دهیم.»

به گزارش ‌«کی‌یف ایندیپندنت» اوکراین موشک‌های دوربرد مانند استورم شدو از بریتانیا و اسکالپ ساخت فرانسه دریافت کرده است. در ۲۵ آوریل گزارش شد که ایالات متحده مخفیانه بیش از ۱۰۰ موشک دوربرد اتکمز را به کی‌یف ارسال کرده است. بر اساس گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی «با موفقیت» از آنها برای حمله به اهدافی در سرزمین‌های تحت کنترل روسیه، از جمله شبه‌جزیره کریمه، استفاده کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • روسیه: ارتش اوکراین ۹۳۰ نظامی دیگر را از دست داد
  • تصاویر تجهیزات چهارده کشور در روسیه
  • آمریکا قصد دارد این ۳ کشور را به آتش جنگ اوکراین بکشاند
  • چراغ سبز غرب به اوکراین برای حمله به روسیه
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد جدید می‌خرد
  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت