Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@09:07:59 GMT

صف کشی برای تکیه بر صندلی هیات رییسه

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۴۲۳۵

صف کشی برای تکیه بر صندلی هیات رییسه

دو هفته تا برگزاری سومین انتخابات هیات رییسه مجلس یازدهم باقی مانده است. میدان رقابتی که کاندیدا‌ها برای پیروزی در آن، تکاپوی بسیار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه سوم دوره یازدهم در ۴ خرداد برگزار می‌شود. شنیده‌ها از لابی مجلس حکایت از تعدد کاندیدا‌ها برای کسب کرسی‌های مختلف هیات رییسه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رقابت قالیباف با سه کاندایدا برای ریاست

به نظر می‌رسد محمدباقر قالیباف رییس مجلس یازدهم در دو سال قبلی، اصلی‌ترین کاندیدای ریاست مجلس در سال پیش رو است. از الیاس نادران و مصطفی میرسلیم نمایندگان تهران و فریدون عباسی نماینده کازرون به عنوان دیگر کاندیدا‌های ریاست مجلس نام برده می‌شود.

البته که کاندیداتوری نادران در رقابت با قالیباف از سایر رقبا جدی‌تر است تا جایی که نادران با انتشار متن سرگشاده‌ای خطاب به نمایندگان، انتقاداتی نسبت به نحوه اداره مجلس توسط قالیباف مطرح کرده است.

رقابت ۷ نفر برای دو نایب رییسی

رقابت بعدی بر سر دو نایب رییسی مجلس است که در حال حاضر نیکزاد و مصری به عنوان نواب اول و دوم بر صندلی نایب رییسی تکیه زده اند.

در زیر اسامی کاندیدا‌های احتمالی نایب رییسی را می‌خوانید:

۱- علی نیکزاد نماینده اردبیل

۲- عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه

۳- حمیدرضا حاجی بابایی نماینده همدان

۴- ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه

۵- حجت الاسلام مجتبی ذوالنور نماینده قم

۶-حجت الاسلام نصرالله پژمان فر نماینده مشهد

۷- حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی نماینده تبریز

تعدد کاندیدا‌ها برای دبیری هیات رییسه

طبق آیین نامه داخلی مجلس، ۶ نماینده به عنوان دبیر در ترکیب هیات رییسه قرار دادند که کاندیدا‌های احتمالی آن در سال سوم مجلس یازدهم به شرح زیر است:

۱- مجتبی یوسفی نماینده اهواز

۲- محمد رشیدی نماینده کرمانشاه

۳- روح الله متفکر آزاد نماینده تبریز

۴- حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر

۵- علی کریمی فیروزجایی نماینده بابل

۶- محسن دهنوی نماینده تهران

۷- روح الله نجابت نماینده شیراز

۸- علی علیزاده نماینده مراغه

۹- محمد صفری رودسر

۱۰- محمد حسن آصفری نماینده اراک

۱۱- سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان

۱۲- احمد امیرآبادی نماینده قم

۱۳- معصومه پاشایی نماینده مرند و جلفا

رقابت بر سر کارپردازی

طبق آیین نامه داخلی مجلس سه نفر به عنوان کارپرداز (ناظر) هیات رییسه انتخاب خواهند شد که نامزد‌های احتمالی را در زیر می‌خوانید:

۱- سید نظام موسوی نماینده تهران

۲- علیرضا سلیمی نماینده محلات

۳- محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز

۴- علی رضایی نماینده کنگاور

۵- محسن پیرهادی نماینده تهران

با توجه به اینکه اسامی کاندید‌های بیان شده به عنوان شنیده‌هاست، احتمال کم یا اضافه شدن به این لیست وجود دارد. با نزدیک شدن به زمان انتخابات و برگزاری جلسات فراکسیون انقلاب اسلامی به عنوان فراکسیون اکثریت مجلس، ترکیب نهایی مشخص خواهد شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی هیئت رئیسه کاندیدا ها هیات رییسه نایب رییسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، مجلس آتی ممکن است در معرض خطر تفرقه باشد که این امر می‌تواند منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سعید آجرلو نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه بهارستان دوازدهم گفت: اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، یک وجه مجلس آتی ممکن است خطر تفرقه باشد که منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود، وجه دیگر هم می‌تواند حل مسئله و کارآمدی مجلس باشد.

وی افزود: درون بهارستان و بیرون بهارستان در حوزه انتخابیه تهران بسیار متفاوت است، ما به میزانی که درون بهارستان فعال هستیم باید بیرون بهارستان هم فعال باشیم، یعنی با مردم مرتبط باشیم و وظایف نمایندگی خود را انجام دهیم.

آجرلو اظهار داشت: بیرون از صحن نمایندگان حوزه انتخابیه تهران نباید غیر فعال باشد کمااینکه در سایر حوزه‌های انتخابیه به این صورت است، مردم باید احساس کنند که نماینده دارند و قدرت نماینده در جهت اهداف آن‌ها بکار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: ما در صحن باید به سیاستگذاری و تقنین بپردازیم و بیرون از صحن باید به مشکلاتی جاری مردم بپردازیم و خط قرمزمان دخالت کردن در عزل و نصب دولتی است.

آجر لو ابراز داشت: ما باید با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها تعاملات لازم را داشته باشیم تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم و این به معنای دخالت در امورات اجرایی نیست.

وی افزود: امثال شهید چمران و شهید دیالمه بر صندلی‌های مجلس سوار شدند و اجازه ندادند که صندلی‌های مجلس برآن‌ها سوار شوند، اگر نماینده به دنبال خودرو و مزایای دیگر نمایندگی باشد یعنی صندلی بر او سوار شده است.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده قطعا درصورت حضور در مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم، نماینده‌ای که در عزل و نصب‌ها دخالت می‌کنم مگر می‌تواند به وظایف نمایندگی خود عمل کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: بروکراسی ضد تحول محافظه کاری در نظام دیوانی خود داریم که اجازه نمی‌دهند کشور پیشرفت کند و هر بار استدلال متفاوتی را مطرح می‌کنند، این بروکراسی متأسفانه در شرکت‌ها دولتی و نظام بانکی نیز حاکم است، مجلس دوازدهم باید با این اقلیت پر زور مواجه شود.

آجرلو اظهار داشت: سبک زندگی غربی در حال رویاروی با سبک زندگی ایرانی و اسلامی است و نمی‌توانیم نسبت به آن منفعل باشیم، بنابراین باید قانونگذاری جامعی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم تا نظمی جدیدی در این حوزه ایجاد شود.
وی در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت: موافق لایحه عفاف و حجابی هستم که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، زیرا، در مواجه با جرم بی حجابی بازدارندگی ایجاد می‌کند، زیرا، بین کسانی که پروژه امنیتی در کشور اجرا می‌کنند با هنجارشکنان عادی تفاوت قائل شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی افزود: اگر لایحه عفاف و حجاب به صحن می‌آمد بهتر بود، این لایحه موضوعات ایجابی و فرهنگی را هم دیده است، این جامع‌نگری یعنی راه حل بلند مدت برای رفع مشکلات حوزه عفاف و حجاب.

آجرلو ابراز داشت: ما باید اقدامات تبیینی و فرهنگی متعددی داشته باشیم، از سوی دیگر بازدارندگی لازم را هم در لایحه عفاف و حجاب داریم که در کنار یکدیگر می‌تواند التهابات اجتماعی را کاهش دهد. از این حیث لایحه عفاف و حجاب لایحه مناسبی است.
وی ادامه داد: خطر دو قطبی شدن و تفرقه در مجلس دوازدهم زیاد است، مجلس یازدهمی که رهبر انقلاب بر انقلابی بودن آن تأکید داشتند برای مشکلات کشور راه حل جدید ارائه کرد و فضای کشور در دهه نود را تغییر داد.

آجرلو اظهار داشت: ممکن است نامزد‌ها از لیست‌های متفاوت باشد، اما برای رفع مشکلات اتفاق نظر دارند، این همان برادری سیاسی است که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند، بنظر رسیدن به چنین شرایطی بسیار سخت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی در خصوص نحوه ریاست مجلس یازدهم گفت: قالیباف عملکرد خوبی دارد، در همین مجلس هم بسیاری از نمایندگان با ایشان اختلاف نظر‌هایی داشتند که در صحن مطرح می‌کردند، یکی از خصیصه‌های ریاست مجلس تعامل با جریانات مختلف است.

آجرلو افزود: معتقدم قالیباف شانس اول ریاست مجلس است، ذوالنوری هم آرایی دارد، اما بیشترین رأی را برای ریاست مجلس را قالیباف دارد، در خصوص نیکزاد و متکی هم اطلاعی ندارم.

این نامزد دور دوم مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: بنظر هیأت رئیسه مجلس قطعاً تغییراتی خواهد داشت، معتقدم روابط با فراکسیون اقلیت اصلاح طلبان باید بر اساس کار و حل مسئله تعریف شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • فهرست کاندیدا‌های مورد حمایت «رزما» اعلام شد
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • نگاهی بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • مروری بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران