Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدصادق معتمدیان چهارشنبه شب در آئین امضای تفاهم نامه ۶۰ هزار میلیارد ریالی توسعه معادن استان با شرکت ایمیدرو با اشاره به عقب افتادگی‌های بیش از چهار دهه‌ای این استان در حوزه سرمایه گذاری بویژه در بخش معادن اظهار کرد: برای بهبود این وضعیت، باید کار جهشی به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار آذربایجان غربی گفت: تکلیف دولت به آذربایجان غربی برای ایجاد رشد اقتصادی ۹ درصدی در بخش معدن بسیار مهم و نشان دهنده نگاه خوب دولت سیزدهم به این استان است.

معتمدیان با بیان اینکه ما نیز باید برای تحقق این امر با همه توان وارد شویم تا ضمن ارتقای رتبه استان، اشتغال جوانان را نیز شاهد باشی، اظهار کرد: بهترین و بزرگترین معادن پلی متال در آذربایجان غربی قرار دارد و حتی در برخی موارد، رتبه یک منطقه را نیز یدک می‌کشیم ولی کار قابل قبولی تاکنون در این حوزه انجام نشده است.

وی اضافه کرد: سرمایه گذاران زیادی در راستای اجرای طرح‌های اکتشاف، تولید و فرآوری مواد معدنی در آذربایجان غربی اعلام آمادگی کرده‌اند که باید موانع را از پیش روی آنان برداریم.

استاندار آذربایجان غربی سهم اشتغال و ارزش افزوده بخش معدن در استان را زیر یک درصد اعلام کرد و ادامه داد: این رقم باید با کار کارشناسی، تسهیل صدور مجوز و سرمایه گذاری نهادهایی نظیر ایمیدرو بهبود یابد که اولین گام در این خصوص، با امضای تفاهم نامه برداشته شد.

رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در این جلسه با اشاره به اینکه در قالب این تفاهم نامه بیشتر به موضوع اکتشاف پهنه‌های بسیار غنی تمرکز خواهد شد، گفت: معدن، یکی از بیشترین ارزش افزوده‌ها را دارد و با سرمایه گذاری مناسب اکتشافی روی آن، می‌توان درآمدی عظیم را ایجاد کرد.

وجیه الله جعفری همچنین بر توجه به موضوع سنگ‌های تزئینی تاکید کرد و افزود: باید با مطالعه مناسب، بهترین نوع کارخانه سنگ بری با توجه به وضعیت سنگ‌های این استان، اجرایی شود که البته جلسات کارشناسی در این خصوص بسیار ضرورت دارد.

وی اظهار کرد: ما معتقد به اثرگذاری در راستای توسعه پهنه‌های معدنی هستیم و با همه توان برای توسعه این پهنه‌ها در آذربایجان غربی هم برنامه ریزی خواهیم کرد.

در این آئین، تفاهم نامه ۶۰ هزار میلیارد ریالی توسعه معادن آذربایجان غربی با حضور محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی و وجیه الله جعفری رئیس هیأت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) به امضا رسید.

در این تفاهم‌نامه علاوه بر سرمایه گذاری در راستای بهبود زیرساختی مسیرهای منتهی به معادن و مراکز فرآوری مواد معدنی در سه پهنه تکاب، پیرانشهر و مهاباد، توسعه معادن در بخش‌های مختلف از جمله معادن طلا، تیتان مورد توافق قرار گرفت.

کد خبر 5488120

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری آذربایجان غربی معادن بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا آمار کرونا احتکار بسیج سازندگی گروههای جهادی خراسان رضوی بیرجند مشهد نانوایی آلودگی هوا ایلام لیگ برتر فوتبال ایران آذربایجان غربی سرمایه گذاری تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از تدوین برنامه رشد اقتصادی سال۱۴۰۳در راستایی برنامه‌های توسعه خبر داد.

جهانگیر شاهینی در جمع خبرنگاران گفت: برنامه رشد اقتصادی در استان کهگیلویه و بویراحمد باید بر مبنای سند آمایش سرزمین، چشم انداز، نظریه پایه، سند توسعه و مدل توسعه پایدار استان تدوین شود.

وی اظهارکرد: برای تحقق رشد اقتصادی  در سال ۱۴۰۳ نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعتی، تجارت، بازرگانی، خدمات، گردشگری و... هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی عوامل  موثر از جمله منابع انسانی، منابع مادی، منابع اطلاعاتی و فیزیکی باید مورد توجه قرار گیرد. برنامه رشد اقتصادی نیازمند زمان، برنامه و توجه به تمام ابعاد است.

شاهینی بر لزوم استفاده از نخبگان و خبرگان و کارشناسان دستگاههای اجرایی برای تدوین برنامه رشد اقتصادی استان تاکید و تصریح کرد: تحقق رشد اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی ماموریت اصلی سازمان برنامه و بودجه کشور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش ایسنا، در راستای تحقق شعار سال مبنی بر«جهش تولید با مشارکت مردم» و بر اساس ضوابط  ابلاغی از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، نشست هم‌اندیشی به منظور تبیین برنامه رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳، در محل سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد و با حضور رئیس سازمان،  روسا و اساتید دانشگاه‌های استان، مدیران، معاونین و کارشناسان دستگاه اجرایی استان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد