Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی توئی گفت: پلیس امنیت اقتصادی استان در سال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد تومان کالای قاچاق و عرضه خارج از شبکه کالا را در استان کشف کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تقی توئی، رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی در گفت و گو با عصراترک اظهار کرد: واحد تخصصی پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی از سال گذشته فعالیت خود را در استان آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



توئی گفت: با آغاز فعالیت این واحد تخصصی در استان، امر پیش بینی، پیشگیری، مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه کالا منسجم تر شده است.

وی اعلام کرد: پلیس امنیت اقتصادی استان در سال ۱۴۰۰ در مقایسه با سال ۹۹ حدود ۹۰ درصد افزایش کشفیات قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه کالا داشته است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی افزود: در استان ارزش کالاهای کشف شده قاچاق و عرضه خارج از شبکه کالا در صال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان در استان کالاهای کشف شده عرضه خارج از شبکه بیشتر از قاچاق کالاهای ممنوعه بوده است، گفت: کود شیمیایی، احشام، آرد، فرآورده های نفتی، سیگار، اقلام آرایشی، بهداشتی، پزشکی، دستگاه های ماینر، لوازم خانگی از جمله کالاهای کشف شده بوده اند.

توئی خاطرنشان کرد: در سال گذشته پلیس امنیت اقتصادی استان در همکاری با پلیس امنیت اقتصادی استان های همجوار نیز ۱۵ ماموریت فرا استانی با هدف مبارزه با قاچاق کالا را انجام داده است.

وی دلالان را از جمله عاملان اصلی در انجام قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه کالا نام برد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخن خود با اشاره به این مطلب که عوامل مختلفی از جمله معیشت، کسب سود بیشتر، وجود درگاه مرزی و فرهنگ بر بروز تخلف قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه آن موثر هستند، تصریح کرد: اقدام به انجام این تخلف علاوه بر اینکه امنیت شغلی کارگران و تولید داخلی را به مخاطره می اندازد همچنین بر نوسان قیمت ها نیز موثر است و سلامت، فرهنگ و سبک زندگی را نیز تهدید می کند.

وی بیان کرد: مردم باید به این اقناع فکری برسند که حمایت از تولیدات داخلی، علاوه بر اینکه امنیت شغلی کارگران و بهبود وضعیت اقتصادی را به همراه دارد همچنین موجب کاهش قاچاق کالا و کاهش عرضه خارج از شبکه کالا نیز می شود.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی در خاتمه در پاسخ به این سوال که آیا آزاد سازی قیمت ها بر کاهش و یا افزایش قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه آن تاثیرگذار خواهد بود یا خیر؟ اظهار کرد: این جراحی اقتصادی که در دستور کار دولت قرار گرفته است بر کاهش قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه آن راهگشا خواهد بود.

توئی تصریح کرد: در عین حال، باید این مسئله را با گذر زمان مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قاچاق کالا و عرضه خارج از شبکه پلیس امنیت اقتصادی استان عرضه خارج از شبکه کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن هشدار به صاحبان مالها گفت: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیگی معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها برای جلوگیری از عرضه کالای قاچاق، اظهار کرد: تمام ارکان از مسئولان اجرایی گرفته تا اصناف باید در بحث جهش تولید مشارکت داشته باشند. مبارزه با قاچاق کالا یکی از مباحث اصلی جهش تولید است.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق هم در مبدا و هم در بحث مبارزه با عرضه کالای قاچاق عزم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز جدی است.

بیگی گفت: باید این نکته مد نظر فروشگاه‌ها باشد که چه کالایی عرضه می‌کنند! عمده کالاهای در این فروشگاهها اقلام وارداتی است و این با سیاست اولیه تشکیل این فروشگاه‌ها در تضاد است. متاسفانه شاهد عرضه محرز پوشاک قاچاق در این فروشگاهها هستیم. خواهش ما این است که مدیران این فروشگاهها اجازه ندهند تا برخوردهای نیروی انتظامی با عرضه اقلام قاچاق از جمله پوشاک قاچاق پیاده شود و قبل از این مرحله نسبت به اجرای قانون اقدام کنند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد:  مدیران این فروشگاه‌ها مسئولیت عرضه این کالاهای محرز قاچاق در داخل محوطه این فروشگاهها را برعهده دارند.

وی گفت: آخرین اصلاحیه قانون مربوط به سال 1401 است و مدیران فروشگاه‌ها باید با مفاد این قانون آشنا شوند.

بیگی با اشاره به اینکه آخرین آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز حاکی از وجود بیش از بیست میلیارد دلار قاچاق ورودی و خروجی است گفت: این منابع از جیب تمام ایرانیان خارج می‌شود. اگر هر کالایی از مرزهای گمرکی وارد نشده باشد قاچاق است و با آن برخورد می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند