Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از رشد بی سابقه صدور پروانه های ساختمانی در کشور طی نیمه دوم سال گذشته خبر داد.

به گزارش مشرق، محمود محمودزاده در بیست و چهارمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان و در جریان برگزاری انتخابات شورای مرکزی جدید این سازمان اظهار کرد: در ۶ ماه دوم سال گذشته شاهد افزایش حجم پروانه های تولید شده در کشور بودیم بطوریکه در این بازه زمانی تعداد پروانه های صادر شده از ۴۵۰ هزار پروانه شهری و روستایی در سال به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار پروانه رسید که در نوع خود بی سابقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه براین اساس حجم زیربنای پروانه های صادر نیز از حدود ۵۵ میلیون متر مربع در سال به بیش از ۱۵۵ میلیون در سال می رسد، افزود: این افزایش حجم پروانه های صادر بازار کار ویژه ای را برای مهندسین عضو سازمان نظام مهندسی فراهم کرده است و وزارت راه و شهرسازی امیدوار است این شبکه عظیم بتواند در جهت ارتقای کیفیت ساخت و ساز در کشور گام های موثری را بردارد.

وی با تاکید براینکه وزارت راه و شهرسازی با اجرای طرح بیمه کیفیت ساخت و سازها به دنبال تضمین کیفیت سازه های تولید شده در کشور است گفت: در این راستا از شورای جدید مرکزی سازمان نظام مهندسی نیز انتظار داریم تا با استفاده از این پتانسیل، با تمام توان خود در راستای سالم سازی و شفافیت، نظارت برکیفیت ساخت و سازهای و ایجاد فضای حرفه ای مورد درخواست اعضای سازمان، تلاش کنند تا شان و منزلت سازمان به بالاترین سطح ممکن برسد.

محمود زاده با بیان اینکه در عمل آموزش های دانشگاهی با مقررات ملی و عملی ساختمان فاصله زیادی دارد تاکید کرد: در این زمینه نیز از سازمان نظام مهندسی انتظار داریم تا ضمن تلاش برای پرکردن این خلا با برگزاری دوره های آموزشی، با توجه به پیشرفتهای رخ داده در عرصه ساختمان و شهرسازی در جهان، کمیته های را تشکیل دهد تا روش ها و تولیدات و محصولات جدید در عرصه ساخت و ساز و خدمات نوین شهرسازی را رصد و بررسی نماید و در ادامه مواردی که متناسب با نیازهای کشورمان است را احصا و آنها را برای اجرا آماده کند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت محمود محمودزاده سازمان نظام مهندسی وزارت راه و شهرسازی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سازمان نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود