Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@17:01:46 GMT

حوزه رفاهی و دانشجویی با چالش درگیر است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۶۸۶۶

حوزه رفاهی و دانشجویی با چالش درگیر است

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در شصت و نهمین نشست معاونان دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، با تأکید بر اینکه این سازمان ٨ مأموریت تعریف شده دارد که در این نشست برای آن ٨ کارگروه درنظر گرفته شده است، گفت: بسته به ماموریت‌هایی که در حوزه معاونت دانشجویی تعریف کرده‌ایم ٨ کارگروه در ٨ حوزه کامل و مشخص تعریف شده‌اند که دارای ماموریت‌هایی هستند که باید پیش ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر با چالش‌هایی در حوزه رفاهی و دانشجویی درگیر هستیم و تصورم این است با اتفاقاتی که در حوزه کالاهای اساسی رخ خواهد داد تا آخر سال با آن درگیر خواهیم بود.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: در حوزه خوابگاهی با تعمیر و تجهیزاتی که انجام شد، مشکلات تا اندازه‌ای رفع شد هر چند برخی دانشگاه‌ها همچنان مشکلاتی دارند.

وی به حوزه وام‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: از مباحث دیگری که دانشگاه‌ها با آن مواجه هستند وام مسکن گروهی است، دومین موضوع مهم مباحث و چالش‌های حوزه اجتماعی، سیاسی و امنیتی است که باید بحث و بررسی شود.

داداش پور به چالش‌های حوزه سلامت دانشجویی اشاره کرد و گفت: طی ٢ سال گذشته تغییرات اساسی در دانشگاه ها رخ داده است. دانشجو ٢ سال غایب بوده و تجربه حضور در دانشگاه را ندارد که باید در این زمینه برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.

وی افزود: سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه وزارت علوم مبلغی را به دانشگاه‌ها اختصاص داده‌اند. گاهی در انتقال منابع دچار چالش می‌شویم که باید ساختار و سازوکار مناسبی برای آن تعریف کرد.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به ساختار این سازمان گفت: قبلاً این بحث مطرح بود که آیا معاونت‌های دانشجویی دانشگاه‌ها همان معاونت دانشجویی باقی بمانند و در مجموعه سازمان امور دانشجویان مجدد بازتعریف شوند یا به مراکز خدمات دانشجویی تبدیل شوند که این خود نکته کلیدی مهمی است، این موضوع قبلاً مطرح شده بود و وزیر قبلی ۵ دانشگاه پایلوت را برای این کار درنظر گرفته بود که سازمان امور دانشجویان تشکیل شود اما کرونا باعث شد که در این مورد خیلی هم تجربه نداشته باشیم.

وی با اشاره به برنامه هفتم توسعه تأکید کرد که این برنامه برای معاونت‌های دانشجویی بسیار اهمیت دارد و با استفاده از آن می‌توانیم انتظارات دانشجویان را تا پنج سال آینده با مشکل کمتری برطرف کنیم. برنامه هفت ساله توسعه برنامه کلی است که باید از ظرفیت آن استفاده کامل کرد.

داداش پور خاطر نشان کرد: حوزه مشاوره، سلامت و کاهش جمعیت خانوارها، اختلاف بین نسل‌ها را به وجود آورده و ارتباطات بین خانوادگی را کاهش داده و انتقال فرهنگ رخ نداده است. این دانشجوها به داخل دانشگاه منتقل شده‌اند و بر همین اساس مسئولیت معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها چندین برابر شده است. باید به سمت پیشگیری پیش رویم و سلامت دانشجوها محور اصلی کار ما باشد.

کد خبر 5488357 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان همایش معاونان دانشجویی دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی آزمون دستیاری سازمان امور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آموزش پزشکی سازمان سنجش مرکز سنجش آموزش پزشکی حکم انتصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان امور دانشجویان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • چرایی تشدید اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد