Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: مشکلی در تامین و توزیع مرغ، تخم مرغ، روغن و شیر در کشور وجود ندارد و در حال حاضر در تهران و همه استان‌ها و شهرستان‌های سراسر کشور، کشتار مرغ مانند روزهای گذشته انجام می‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایران اکونومیست از وزارت جهاد کشاورزی، «سید جواد ساداتی‌نژاد» در گفتگویی تلویزیونی، در رابطه با کالاهای مشمول قیمت‌گذاری افزود: در  راستای اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، از شب گذشته که برداشت ماه نخست یارانه برای مردم آزاد شد تا بتوانند برای خرید از آن استفاده کنند، چهار کالای اصلی هم با توجه به تغییر نرخ ارز مشمول تغییر نرخ شد که از امروز اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد، تصریح‌کرد: مشکلی در تامین و توزیع مرغ، تخم مرغ، روغن و شیر در کشور وجود ندارد و در حال حاضر در تهران و همه استان‌ها و شهرستان‌های سراسر کشور، کشتار مرغ مانند روزهای گذشته انجام شده است، اما به دلیل تغییر قیمت‌ها در برخی از فروشگاه‌ها شاهد ایجاد صف بوده‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه‌داد: صف در فروشگاه‌ها به دلیل کمبود کالاها نیست بلکه به دلیل زمان‌بر بودن تغییر نرخ کالاها، افزایش تقاضا ایجاد شده است که برای حل این مشکل شب پنجشنبه که اصولا کشتارگاه‌ها تعطیل هستند هم کشتار مرغ انجام خواهد شد و صبح فردا عرضه مرغ گرم را در سراسر کشور خواهیم داشت.

وی خاطرنشان‌کرد: ما در ماه اسفند و فروردین ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی داشته‌ایم و در اردیبهشت هم جوجه‌ریزی را به ۱۳۰ میلیون قطعه خواهیم رساند.

ساداتی‌نژاد با بیان این که در اردیبهشت ماه شرکت پشتیبانی امور دام کشور به دلیل مازاد تولید مرغ در کشور مبادرت به خرید و ذخیره‌سازی این محصول کرده است، گفت: بیش از ۲۰ هزار تن تولید مازاد مرغ توسط این شرکت خریداری شده است و مشکلی در تولید وجود ندارد و از صبر و تحمل مردم تشکر می‌کنم.

مشکلی در تامین روغن وجود ندارد

وی در رابطه با تولید و توزیع روغن در کشور، تصریح‌کرد: پیش از این ۱۲۰ هزار تن روغن خام به کارخانجات ارسال شده بود و دیروز ۸۰ هزار تن روغن خام در بین کارخانجات تقسیم شده است و هیچ مشکلی در تامین روغن وجود ندارد.

این عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: کارخانجات به صورت سه شیفت مشغول فعالیت هستند و توزیع روغن از امروز با نرخ جدید اعلام شده توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و اتحادیه‌ها در کشور آغاز شده است و صف‌های موجود مربوط به عرضه روغن با نرخ قدیم و افزایش تقاضا است که با ورود روغن با نرخ جدید بازار به آرامش می‌رسد.

ساداتی‌نژاد تاکید کرد: قیمت نان و دارو در کشور تغییر نخواهد کرد و نان‌های سنتی مانند سابق با نرخ قدیم توزیع می‌شود، دارو هم تغییر نرخ ندارد.

وی با بیان این که مبلغی که به حساب مردم واریز شده با توجه به افزایش قیمت‌ها بوده است، ادامه‌داد: یارانه واریزی در برخی دهک‌ها بیش از مقدار افزایش قیمت بوده است.

وزیر جهاد کشاورزی در زمینه تامین نهاده دامی برای مرغداران و گاوداران نیز گفت: از روز شنبه عرضه جدید نهاده دامی را بر روی سامانه بازارگاه شروع خواهیم کرد و امروز هم تولیدکنندگان در حال خرید نهاده دامی از بازارگاه هستند.

وی با بیان اینکه تولید به اندازه کافی انجام می‌شود و ذخایر استراتژیک کشور در شرایط مطلوب است، ابراز امیدواری کرد با همراهی و همکاری مردم بتوانیم شرایط بازار را به نحو احسنت کنترل کنیم تا آرامش به بازار بازگردد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، دفتر امور طیور ، کالای اساسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کالای اساسی مشکلی در تامین جهاد کشاورزی وجود ندارد تغییر نرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در معابر اصلی و محلات شهر با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی و به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، سامان احمدزاده ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس افکارسنجی صورت گرفته، سال گذشته شهروندان تبریزی رضایتمندی بیشتری از عملکرد شهرداری تبریز در حوزه آسفالت و به نسبت سال‌های گذشته داشته و در همان نظرسنجی یکی ازمطالبه‌های اصلی شهروندان در سال ۱۴۰۳ آسفالت عنوان شده بود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری تبریز برای تحقق مطالبات مردمی افزود: مدیریت شهری تبریز نیز در سال جاری و در راستای احترام به مطالبات شهروندان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه آسفالت هزینه می‌کند که ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب آسفالت اساسی معابر اصلی و ۶۰۰ میلیارد تومان لکه‌گیری اساسی در قالب خدمات محله‌ای هزینه می‌شود.

احمدزاده با اشاره به توزیع ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سال گذشته خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی اساسی معابر و محلات تبریز هزینه شده است که امسال با توجه به نیازسنجی صورت گرفته رشد قابل توجهی دارد.

وی اضافه کرد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز در راستای ارتقای کیفیت و طول عمر آسفالت معابر، نظارت مستمری در مراحل مختلف تولید، انتقال و توزیع آسفالت دارد.

احمدزاده با اشاره به اولویت‌بندی توزیع آسفالت در معابر و محلات شهر تأکید کرد: معابر اصلی شهر و محلاتی که نیاز به آسفالت‌ریزی و یا لکه‌گیری دارند، توسط مناطق دهگانه و معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز احصا شده و بر اساس اولویت و نیاز مناطق آسفالت‌ریزی می‌شوند.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، در فروردین ماه سل جاری و علی‌رغم شرایط جوی نامساعد، ۱۴ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در سطح شهر انجام شده است که پیش‌بینی می‌شود از اردیبهشت ماه و تا پایان سال، ماهانه جهش داشته باشد.

کد خبر 747901

دیگر خبرها

  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است