Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن - ایرنا – وزرای امورخارجه هفت اقتصاد برتر جهانی موسوم به جی۷ روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای مشترک از دستور طالبان به زنان برای پوشاندن صورت خود در ملاء عام و نقض حقوق آنها ابراز تاسف کردند.

به گزارش ایران اکونومیست، در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شد آمده است: ما وزرای امور خارجه کشورهای گروه ۷ (کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا، و ایالات متحده آمریکا و نماینده عالی اتحادیه اروپا) شدیدترین مخالفت خود را با این دستور ابراز و از افزایش محدودیت‌های اعمال شده بر حقوق و آزادی زنان و دختران در افغانستان توسط طالبان ابراز تاسف می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه می‌افزاید: ما در کنار مردم افغانستان و خواست آنها برای حقوق برابر در راستای تعهدات طالبان نسبت به همه افغان‌ها و تعهدات افغانستان بر اساس قوانین بین‌المللی، ایستاده‌ایم و تحمیل اقدامات محدودکننده‌ای را که به شدت توانایی نیمی از جمعیت را برای مشارکت کامل، برابر و معنادار در جامعه محدود می‌کند، محکوم می‌کنیم

بیانیه یادشده می‌افزاید:‌ با این تحرکات، طالبان خود را بیشتر از جامعه جهانی منزوی می‌کند و ما از طالبان می‌خواهیم که فوراً برای رفع محدودیت‌های زنان و دختران، احترام به حقوق بشر و برآورده کردن انتظارات افغان‌ها و جهان برای ایجاد برابری کامل و برابری و مشارکت معنادار در کار، تحصیل و زندگی عمومی و همچنین آزادی حرکت و آزادی بیان که برای صلح بلندمدت، ثبات و توسعه کشور بسیار مهم است گام‌هایی بردارد.

به گزارش ایران اکونومیست از خبرگزاری صدای افغان(آوا)، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی دولت طالبان دیروز در نشستی تاکید کرد: زنان نباید مانند دوره جاهلیت با آرایش از خانه‌های شان بیرون بیایند و همه بانوان ملزم به رعایت حجاب شرعی (مستند به مصوبه امروز وزارت امر به معروف و نهی از منکر) هستند و با افراد خاطی برخورد جدی صورت می‌گیرد.

براساس این گزارش، وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان یک دستور تازه در مورد حجاب زنان در کشور صادر کرده است که بر اساس آن بر رعایت حجاب کامل زنان تاکید شده است.

در این فرمان چنین آمده که اگر یک زن حجاب را رعایت نکند، نخست ولی او توصیه و تنبیه، دوم احضار، سوم برای سه روز زندانی و چهارم به دادگاه کشیده خواهد شد.

«عاکف مهاجر» سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر دولت موقت طالبان در پاسخ به واکنش‌های یوناما و دیگر سازمان‌های جهانی نسبت به طرح «حجاب اسلامی» این وزارتخانه اعلام کرد همانطور که دولت ما در قوانین کشورهای غربی مداخله نمی‌کند آنها هم از دخالت در امور داخلی افغانستان دست بردارند.

سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر دولت موقت طالبان در مصاحبه با خبرنگاران گفت: حجاب اسلامی یعنی  لباسی که زنان در آن محفوظ باشند.

وی با اشاره به اینکه حجاب اسلامی تنها برقع نیست افزود: برقع یا چادر و لباس‌های دیگری که زنان می‌پوشند اگر مناسب باشد هم حجاب اسلامی محسوب می‌شود.

این مقام افغان همچنین تصریح کرد: هر کشور قوانین خود را دارد و جهان هم به قوانین دیگر کشورها احترام می‌گذارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: افغانستان ، اتحادیه اروپا ، ایالات متحده آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افغانستان اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا وزارت امر به معروف و نهی از منکر حجاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۸۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند

دفتر کاپ گفته است که افغانستان در معرض یک «چرخه معیوب درگیری» قرار خواهد گرفت و تغییرات اقلیمی به عنوان یک تهدید چند برابر عمل می‌کند.

نشریه دیپلمات آسیا به نقل از دفتر کاپ اعلام کرد انزوای جهانی افغانستان و ناتوانی طالبان سبب ایجاد نگرانی‌ها مبنی بر گسترش بحران اقلیمی این کشور به منطقه و فراتر از آن شده است.

به گفته این نهاد، یکی از تأتیرات منفی به قدرت رسیدن دوباره طالبان در افغانستان، بازماندن این کشور از نشست‌های جهانی تغییرات اقلیمی، به‌شمول نشست‌های صندوق آب‌وهوای سبز (GCF) است.

بربنیاد این گزارش، افغانستان تنها می‌تواند ۴۰ درصد از برق مورد نیاز خود را تأمین کند که این تولید ناکافی، سبب مودجودیت حدود شش ساعت برق در مراکز صحی کشور شده است.

گفتنی است که افغانستان افزون بر بحران‌ سیاسی و اقتصادی با بحران تغییرات اقلیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

کاهش آب‌های زیرزمینی، سرازیرشدن سیلاب‌های ویران‌گر، بالا رفتن درجه حرارت، کاهش بارندگی، باران‌های بی‌موقع و تغییر رطوبت هوا از نشانه‌های تغییر اقلیم در افغانستان خوانده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم