Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@04:15:39 GMT

پرونده های نزاع در استان اصفهان پنج درصد افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۹۱۰۷

پرونده های نزاع در استان اصفهان پنج درصد افزایش یافته است

منصور فیروزبخت روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از ۴۱ هزار نفر به دلیل نزاع در استان اصفهان مورد معاینه قرار گرفتند که افزون بر ۲۶ هزار نفر آنان مرد و مابقی زن بوده اند.

وی اضافه کرد: این آمار نسبت به سال ۹۹ نزدیک به ۲ هزار نفر افزایش یافته که با تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی و صدور رای و تعیین دیه به پزشکی قانونی معرفی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان خاطرنشان کرد: اصفهان رتبه سوم میزان تشکیل پرونده های نزاع را در بین دیگر استان های کشور دارد که طی سال های گذشته هم در همین جایگاه بوده است.

وی ادامه داد: بیشترین پرونده های نزاع مربوط به شهرستان های اصفهان، لنجان و خمینی شهر بوده و خور و بیابانک کمترین میزان را دارد.

فیروزبخت با اشاره به اینکه پزشکی قانونی فقط معاینه و میزان جراحت را مورد بررسی قرار می دهد، تصریح کرد: عوامل و ابزار نزاع برای این نهاد مشخص نبوده و محاکم به این مولفه‌ها پرداخته و تحلیل می‌کنند.

وی به فوت ۶۱ نفر ناشی از گاز گرفتگی و ۴۷ نفر به دلیل غرق شدگی در سال گذشته اشاره کرد و یادآورشد: این دو عامل مرگ به ترتیب رشد ۲۲ درصدی و کاهش ۴۶ درصدی نسبت به سال ۹۹ داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان با بیان اینکه از میان کل آمار غرق شدگی هفت نفر زن بوده اند، یادآورشد: این افراد در استخرهای شنا و  کشاورزی، دریاچه های طبیعی و مصنوعی، چاه های آب و حوض و کانال ها دچار خفگی شده اند.

به گزارش ایرنا، استان اصفهان به لحاظ تعداد مراجعان سرپایی رتبه سوم را در کشور پس از تهران و خراسان رضوی دارد.

برچسب‌ها نزاع خیابانی گازگرفتگی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نزاع خیابانی گازگرفتگی اصفهان نزاع خیابانی گازگرفتگی اصفهان پزشکی قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!

ایست‌های بازرسی به موازات گشت‌های ارشاد در تهران در حال افزایش است.

به گزارش انتخاب، غلامرضا شریعتی، نماینده مجلس، درباره افزایش ایست‌های بازرسی در تهران به خبرنگاران گفت: این مسائل وظایف عادی نیروی انتظامی است و نیازی به هماهنگی با مجلس و نهاد‌ها ندارد. نیروی انتظامی وظیفه دارد برخی جرائم آشکار را پیگیری و با آن‌ها برخورد کند. از مسائل ترافیکی تا حجاب و سرقت و... که جز وظایف نیروی انتظامی است و جامعه مقداری حساسیت غیرطبیعی دارد. نیروی انتظامی در حال انجام وظیفه است و بزرگ کردن این قضیه اتفاق خوبی نیست. این‌ها فرزندان نظم و امنیت جامعه‌ی ما هستند و اگر جلو کارشان بایستیم چه کار کنند؟ اختیارات قانونی را نمی‌توان از نیروی انتظامی گرفت.

او افزود: لایحه‌ی حجاب در کمیسیون خاص خود در حال پیگیریست. من در جریان جزئیات آن نیستم و اعضا کمیسیون باید درباره آن صحبت کنند.

شریعتی درباره نقش دولت در افزایش ایست‌های بازرسی و گشت ارشاد گفت: این موضوعات وظیفه عادی نیروی انتظامی است و از گذشته این وظایف را بر دوش داشته است؛ یک زمان نیروی انتظامی طرح‌های مختلف اجرا می‌کند و به نظر من لازم به هماهنگی با مجلس و دستور جدید نیست. هریک از ما در هر کجا قرار گرفتیم، از خبرنگار تا نماینده مجلس و نیروی انتظامی، یک سری وظایف قانونی داریم که باید به آن عمل کنیم. این انتظار هست که همه در هر قشر و موقعیت خود، رفتار‌های قانونی انجام دهند. اگر قانونی رفتار کنیم نیروی انتظامی هم با برخورد نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • جزئیات تازه از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!