Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران گفت: مقایسه کردن نمایشگاه ما با نمایشگاه‌های دیگر دنیا خیلی صحیح و اصولی نیست زیرا خانواده‌های ایرانی ترجیح می‌دهند در این نمایشگاه علاوه بر تماشای کتاب‌ها، امکان خرید هم داشته باشند.

یاسر احمدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایران اکونومیست گفت: این یک نگاه است که نمایشگاه باید فقط محل نمایش باشد یا محل نمایش و فروش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید مقایسه کردن نمایشگاه ما با نمایشگاه‌های دیگر دنیا خیلی صحیح و اصولی نباشد.

با اضافه شدن امکان خرید در نمایشگاه مجازی امیدواریم در سال های آینده بتوانیم به این سمت برویم که همزمان فروش در فضای مجازی باشد و محیط نمایشگاه به محلی برای دیدن کتاب های جدید، رونمایی ها و تبادلات فرهنگی تبدیل شودوی افزود: نمایشگاه‌های دیگر دنیا محل حضور فعالان حوزه نشر است: ناشران، نویسندگان، مراکز پخش و توزیع، مراکز ترویج و تبلیغ به نمایشگاه مراجعه می‌کنند به همین دلیل برخی از این نمایشگاه ها بلیت های ورودی با قیمت های بسیار بالا دارند و محل مراجعه متخصصین یک صنعت است. در نمایشگاه کتاب تهران هدف‌گذاری اصلی مراجعه مردم و خانواده هاست. باید دید برای مردم و خانواده ها کدام نوع نمایشگاه مطلوب است؛ دوست دارند فقط کتاب ببینند یا امکان خرید هم داشته باشند؟

احمدوند ادامه داد: با اضافه شدن امکان خرید در نمایشگاه مجازی امیدواریم در سال های آینده بتوانیم به این سمت برویم که همزمان فروش در فضای مجازی باشد و محیط نمایشگاه به محلی برای دیدن کتاب های جدید، رونمایی ها و تبادلات فرهنگی تبدیل شود.  

رئیس سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران درباره تاثیر برگزاری همزمان نمایشگاه در قالب مجازی و حضوری گفت: این یک مزیت است. اگر چه کار خیلی سختی بود و یک خطر پذیری برای همکاران من به شمار می‌رفت که امسال پس از وقفه چند ساله همزمان دو نمایشگاه بزرگ را با هم برگزار کنند. هر دو نمایشگاه کار پشتیبانی، اجرایی و فنی زیادی دارد، همکاران من پذیرفتند برای جبران این فاصله، امسال دو نمایشگاه همزمان برگزار شود و همه مردم کشور بتوانند از طریق فضای مجازی از این نمایشگاه استفاده کنند.  

احمدوند ادامه داد: نمایشگاه در حقیقت وسعتش به اندازه همه ایران شده است. شاید اگر مجازی نبود حجم مراجعان به مصلی خیلی بیشتر می شد اما برای این که مردم مجبور نشوند در تراکم و ازدحام حتما به مصلی مراجعه کنند، امکان خرید مجازی هم برایشان فراهم شد.

وی درباره میزان استقبال از نمایشگاه سی و سوم نیز اظهار داشت: روز اول روز خوبی بود و فاصله‌ای که به دلیل کرونا ایجاد شده ظاهرا اشتیاق مردم را نسبت به سالهای گذشته بیشتر کرده بود. پیش بینی این بود که شاید روز اول مراجعان زیاد نباشند اما از همان ساعات اول حضور خیلی خوبی مردم داشتند. امروز هم حضور پررنگی را شاهد بودیم و امیدواریم و پیش بینی می کنیم هر روز به تعداد مردمی که مراجعه می‌کنند اضافه شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نمایشگاه کتاب ، سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ، یاسر احمدوند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یاسر احمدوند نمایشگاه کتاب نمایشگاه ها امکان خرید کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم

مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران با بیان اینکه پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به جهانیان مخابره می‌کنیم، گفت: فرهنگ جهاد و مقاومت مردم یمن را به خوبی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی می‌کنیم، هنوز برخی از ناشران یمن فعالیت خود را حفظ کرده‌اند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسامه هزاع، مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران گفت: انتخاب یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران اتفاق خوبی است، هر چند که وضعیت نشر و کتاب در یمن به دلیل جنگ به‌سامان نیست و برخی از ناشران مجبور شدند که کار نشر را تعطیل کنند. جنگ و درگیری موجب شد تا کتاب و نشر بسیار به عقب برگردد.

وی ادامه داد: با وجود شرایط سخت حاکم بر یمن، همچنان برخی از ناشران فعال مانده‌اند و ما در نمایشگاه کتاب در تهران می‌توانیم پیام مقاومت مردم مظلوم یمن را به جهانیان مخابره کنیم. تلاش می‌کنیم تا فرهنگ مجاهدت و مقاومت مردم یمن به خوبی در نمایشگاه کتاب تهران معرفی شود.

هزاع که مدیر دانشجویان در انجمن همبستگی یمن در ایران است، عنوان کرد: دغدغه‌های فرهنگی یمن در نمایشگاه کتاب به خوبی قابل طرح و پیگیری است و دو کشور ایران و یمن نقاط مشترک زیادی دارند، کتاب‌های اسلامی و دینی و حتی آثاری که به دوران پیش از اسلام و پس از اسلام مربوط است میان دو کشور ارتباطات قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی در مورد «وعده صادق» و واکنش مردم یمن به آن گفت: در آخرین عملیات ایران علیه رژیم صهیونیستی اقدام کرد و این نه تنها موجب واکنش خوب مردم یمن شد، بلکه در کل منطقه تحسین برانگیز بود. موشک‌هایی که از مسجد القصی گذشت موجب شد تا مردم یمن تظاهرات حمایتی از این حملات داشته باشند و خوشحالی خود را بروز دادند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود
  • پیام مقاومت یمن را در نمایشگاه کتاب تهران مخابره می‌کنیم
  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات